132

Хитрата Нинова

преди 3 години

Как хитро иска да изиграе Парламента Нинова.А била пряма и прозрачна - това сега е подъл ход!Пенсиите трябва да се решават от стабилно правителство, като предварително се заложат в бюджета.Така по средата на годината - това не е върхът на КОМУНИСТИЧЕСКАТА БЕЗОТГОВОРНОСТ.Защото, БСП не успява да събере необходимите средства, не успяваше да си събере данъците и таксите- СЛЕД БСП ВИНАГИ Е БИЛО РАЗРУХА И УПАДЪК!

131

Балкански

преди 3 години

Чалгари и комунисти, вие всички сте страхотни ПОПУЛИСТИ...

130

Помниш ли?

преди 3 години

Помниш ли Корни, как 50лв били подигравка.Сега драпате да останат -поне до края на годината.Освен това ще преизчислявате пенсиите - така тези, които не са работили да вземат по-големи пенсии. Справедливо е - и те са хора, какво като са крили доходи!?

129

absurd

преди 3 години

До 146Ей тапир ,ти ако си малък и не си бил роден по времето на социализма,аз бях макар и дете,всичко това тогава беше реалност,откъде щяхте да имате наследствени апартаменти,не отричайте и добрите неща и жалба ви майка богати ко-пеленца,ако се върне онуй време,доброволно без заплата ще работя в някой от лагерите в които ще ви набутаме,като се замисля имало е защо с такива като вас да хранят прасетата

128

Кирил Топалов

преди 3 години

За първи път в живота си ще гласувам за БСП

127

По-по-най Популист

преди 3 години

Състезават се кой е по-по-най Популистът на България.И Корнелия се включи- тя не била Популист а Социалист.Заради такива като нея се казва "социалистите за година могат да изхарчат, това, което консерваторите са натрупали за десетилетие"

126

Анонимен

преди 3 години

Този път ще внимавам за кого гласувам! Срамната ситуация днес няма да бъде забравена! Горките пенсионери.. Не случиха с избраници, макар в ранни зори да се редяха пред изборните урни...

125

Мила

преди 3 години

Оказа се, че има една единствена партия, която мисли за пенсионерите. И преди, и сега. Последната актуализация на пенсиите беше през 2008, от правителството на Станишев. Сега, с родилни мъки БСП се бори с ояли се ***, на които им дреме как живеят собствените им родители!

124

Анонимен

преди 3 години

Ива Митева-със сигурност добър юрист и професионалист.Липсва и обаче партийната обиграност и вродената тъпотия на П...П!Чувстваше се несигурна между всички останали политически вампири,вряли и кипяли в парламентарния канибализъм!Можеше да удари едно рамо на БСП не заради самите тях,а заради пенсионерите,поне те да разберат,че още някой мисли за тях!Данчо Ментата добре уцели момента за намесата и успя да обърне резултата!В крайна сметка,стана ясно,че за пенсионерте,на никого не му пука!

123

Анонимен

преди 3 години

АБЕ ГЕРБЕРИ слагайте минуси на ДОСЛОВНО или е ИСТИНАТА от която боли.

122

и те така

преди 3 години

лъжа нинова непрекъснато заблуждава хората с това - високи пенсии , достойни старини , от няколко месеца играе - жилища за младите , високи заплати . и пак не и се получава , и няма да и се получи . кога е било комунист да ДАВА ?! комунист ДАВА обещания , така е още от 09.09.44г.

121

Обмислям

преди 3 години

Обмислям да се включа в ПП ИТН и да им плащам членски внос. Ще си подредя приоритетите и ще ви кажа, ако реша.Лек ден.

120

Болки ?

преди 3 години

Боли ли ДРУГАРИ?

119

Анонимен

преди 3 години

Само се чудя БСП и ДПС и МУТРИ ВЪН ИЛИ герп СА НАЙ МРАЗЕНИТЕ ПАРТИИ или ИТН ПРОСТО НЯМА С КОЙ ДА СЕ СЪЮЗИ СРЕЩУ МАФИЯТА.

118

ЧАЛГАРИ

преди 3 години

Чалгарите са от ГЕРБ:"ГЕРБ печели вота в големите ромски квартали в страната""ГЕРБ УБЕДИТЕЛНО ПЕЧЕЛИ ВОТА В ГОЛЕМИТЕ РОМСКИ КВАРТАЛИ ..."

117

Чака

преди 3 години

До Браво ИТН А на *** ти ?

116

Браво ИТН

преди 3 години

Нямаха грешен ход. Шахматна партия в политиката.Беше удоволствие да го наблюдаваме. На практика, ИТН изкорени селянията и чалгата от политиката, а дори не го използва като опорна точка. Това е много достойно поведение.

115

Чака

преди 3 години

До Успех! Неуките гласуват за смешните ЧАЛГАРИ

114

Успех!

преди 3 години

Само за няколко седмици ИТН накараха статуквото да ОНЕМЕЕ.Четете коментарите долу. Всичко е ОНЕМЯЛО, защото не знаят как да реагират на истински държавници.ПАК ще гласувам за ИТН. С 200! И ПАК! И ПАК! ДО ОТКАТ! СВИКВАЙТЕ.

113

ДОСЛОВНО

преди 3 години

И дагласувате за БОРИС сега пенцията ми е три осем седем. МАЙКО ЗАПЛАТАТА МИ Е ШЕСТ ШЕСТ ДВЕ ЧИСТО след данъци. ЧЕСТИТ ТИ ВНУК.