71

Правила на форума

преди 3 години

До Поп ГруюПопе на връх Великден богохулстваш, ще гопиш в Ада!

70

До 84 На старите кар

преди 3 години

Бре каф умен киек па и даже пише нова историа на русията ! Ти кат думнеш две инжекции или таблетки дрога ша напишеш и некоя космическа историа за българиа

69

СПЛЕСКАН ПУТЬОноВЕЦ

преди 3 години

До Сплескан натовецС такива русофили като теб на Русия врагове не са нужни. Такива като теб отвращават нормалните хора от руснаците.

68

До 85 АРМАГЕДОН

преди 3 години

Е, сга. Ти кат софииски гражданин са гордей, че софето е цел на руски ядрени ракети па ние ша гледаме от провинциата кък са испаряваш

67

АРМАГЕДОН

преди 3 години

Прочетох всичките коментари и разбрах, че тук всички путинисти са от провинцията и до един политически неграмотни. Сега разбирам, защо България с такова ***.мотно население е най-бедната страна в ЕС. Такива хора не са за ЕС и мястото им е в азиатска Евразия. Прочее, предстоят световни събития, които ще ни отърват от тази пас..мина, а времето наближава...

66

Сплескан натовец

преди 3 години

американската окупаторска сганн се трепи където се сбара без милост и с озключителна омраза и агресия!

65

Само питам

преди 3 години

До знаня че трудноАз знам, че вече е трудно да си русофил! Действителността се сблъсква с митовете и легендите и здравият разум е на път да победи!

64

huh

преди 3 години

До знаня че труднопълни глупости си написал. Българите вече е доказано генетично откъде "идват" и то е от никъде и винаги са били тук. Тези територии са били винаги населени с българи, траки, сармати както искаш ги наричай. То и през вековете различните народи са ни наричали по различен начин.Що се отнася до Воложките българи след 1236 и генотипа и традициите коренно се променят с настанилите се монголоидни заселници. Не забравяи, че Субутай и Бату изравняват Болгар със земята.

63

Много се напрягам

преди 3 години

Като видя такива супер весели, жизнерадостни и енергични хора. Друсат ли св с нещо? Някой знае ли какъв им е случая?

62

Анонимен

преди 3 години

До Как да познаем окупатора РусияМного е просто. Окупатора *** паметници навсякъде по окупираната територия.

61

Русия

преди 3 години

До СЕЩНай-добре е ЕС да се разпадне и всяка държава да сключва отделен договор за газ.

60

Анонимен

преди 3 години

До Само питамЩе си останеш с питането. Азбуката е измислена от Путин, както самолета, радиото, телевизията, ракетите, колелото, тротонетката, файтона, автомобила, компютрите и софтуера.

59

Истината

преди 3 години

До Как да познае...... Русия в България - АЕЦ Козлодуй, Кремиковци, Марица-Изток, Комбината за Цветни Метали в Пловдив, Девня,.... Така ги построи, че Б лгапия фалира на два пъти, 23 тона злато от БНБ заминаха да Москва а БКП остави 13 милиарда долара външен дълг. Приказките за това, което построила Русия в България ги при казвай на русофилското сборище край Копринка!

58

СЕЩ

преди 3 години

Най-добре ще да е Европа да стане една държава, държавите щати, английския официален, местния жител - европеец, валута евро, едно правителство, една армия! Това ще е най- мощната държава в света! САЩ, Австралия, Азия ще ни дишат прахта! Това ще е нов свят според мен!

57

Анонимен

преди 3 години

Много ми е симпатична тази кюрдиня, губернаторката на българската колония. Само не разбирам за какво ни е парламент избори и пр.

56

Само питам

преди 3 години

До не е баш такаИ русофилите ли сте били мюсюлмани преди руснаците да ви покръстят? Азбуката те ли ни я подариха? Сигурно се казва кирилица на името на Киро Гундяев, цигарения поп?

55

България над всичко

преди 3 години

Най-големите врагове на България са Великобритания, Франция , Турция и Гърция!!!Дори САЩ и Русия могат да ни бъдат приятели!!!

54

Нане

преди 3 години

***

53

СПЛЕСКАН ПУТЬОноВЕЦ

преди 3 години

До Сплескан натовецНай-големият враг на България са руската пета колона и Русия!

52

Мнение

преди 3 години

Ами да ги изберем, аманищоне ви се получава...