319

Анонимен

преди 3 години

Борисов зарадва пенсионерите с по 50 лв.Демократична България зарадва депутатите с 25% увеличение на заплатата до 10 000 на месец или 120 000 лв на година.Хаджигенов и Капон зарадваха дребни и едри престъпници с възможността за тях да отпада изобщо съдебното дело, ако не се съберат доказателства до 1 година.Въобще голямо радване пада.

318

Сат Н

преди 3 години

Борисов е добър, може би, но две неща не мога да му простя - първо дето даде на кмета на Кресна да гое бе, и второ, дето дал на кумеца си, дае бе жена му Това са неприемливи от моя гледна точка постъпки, грозни постъпки....

317

Жо

преди 3 години

До СловянинАз съм пенсионер и всяка година ходя на екскурзия в чужбина. Има евтини авиокомпании, има квартири на поносими цени. Така обиколихме с жена ми 23 европейски държави. Въпросът е да търсиш и ще намериш.Колкото до пенсиите при СОЦА, дядо ми получаваше 30 лв на месец през 50-те години на ХХ век, а баща ми- през 70-те години получаваше 50 лв пенсия.

316

до 336

преди 3 години

Средната пенсия в Германия е 800-900 евро.Има и доста по ниски от 250 евро за жени работили на половин ден да си изгледат децата.Пенсиите в Германия са много по ниски спрямо получаваните заплати,но там МРЗ не е като в БГ.Може 300 лв. у нас да са малко,но преди това беше 250лв.,още преди 200лв. и по ниско преди 5г..След деноминацията имаше пенсии и по 100лв.,а МРЗ -150 лв.При ниски заплати за да се облажат олигарсите с евтина работна ръка,няма как пенсиите да са високи.Всички пенсии се дотират.

315

Бб зарадва народа

преди 3 години

Оттегля се завинаги от политиката. Преориентира се към градинарство.

314

Анонимен

преди 3 години

20 години ви плащам максимални осигуровки, по-добре да даде част от тях на родителите ми отколкото Румен Гечев да ми удари 30% данък и да си раздаде на него и шведите.

313

Анонимен

преди 3 години

До ТРЯБВА до Критиците"Второ , в Германия са 300 лева пенсия ."Колко процента от населениео в Германия е с 300 лева пенсия? Баб Ингрид с 37 години стаж ако взима 1900 евро пенсия то баба Ане няма да взима 150, с 35 години стаж и прецакан ТЕЛК, сещаш лк се?

312

Анонимен

преди 3 години

Раздаде на дмилиард лева вече. Иначе "дупкатаЮ в пенсионното, която е 4.5-5 милиарда лева, не се бара.

311

Анонимен

преди 3 години

Читох малко коментари се посмея. Установих, че немската пенсионна система е в левове.

310

Рътю

преди 3 години

До СловянинЗнам, че си прав, но те вече са обработенимного повече, отколкото си мислят и никоганяма да ни повярват!

309

Словянин

преди 3 години

Нека ГЕРБ дават по 50 лв /те са си от нас пари/, няма лошо, не казвам за кого съм гласувал. Но сега 50 % от пенсионерите изнемогват, а при Бай Тошо пенсионерите помагаха на младите. Сега тв-та лъжат младите колко зле сме били в соца. Сега какъв % пенсионери могат да си разрешат отпуска на море? Преди 1989 го правеха поне 50 %. Помним.

308

Анонимен

преди 3 години

Много дава този, как ли ще ги похарчат. А депутатските ставали 10 бона. Евалла..

307

Правителството дава,

преди 3 години

Докато новите чалга "месии" и дружките им в Парламента , цял ден се дърлят и натискат кой в коя от многобройните и прескъпо платени комисиите да се вреди и какви пари допълнително да лапне. Както са казали хората - "Пази Боже сляпо да прогледне !"

306

Пенсия

преди 3 години

Утрепаха с Коведа 15 хиляди пенсионера и сега компенсации за оживелите до 07.05.

305

пияница мистик

преди 3 години

Бойко да раздаде на пенсионерите по 500 лева и да опразни хазната. Че тези новите гладници като дойдат сега докато не се нагрухтят яко, няма да мирясат. Ще крадат и с гЪзa си даже, за да наваксат годините на глад и изолация. И да пуска доклад до ЕС да спират еврофондовете. Абе трябва докато още няма правителство, да ги постави в шах и мат ситуация. Пък нека си управляват после

304

До 323 Трябва .....

преди 3 години

Явно си скаран с математиката или с логиката или и с двете.Хайде сметни един пенсионирал се през март 2001 година с 40 години стаж и осигуровки два пъти над средните, колко му е сега пенсията! Като пресметнеш, се извини за дивотиите, които си написал!

303

Немски наблюдател

преди 3 години

До Трябва до Немски набИ какво предлагаш тогава, за да ти излязат /пардон на НОИ/ сметките? Да пратим възрастните хора пак да работят, че да си платят откраднатите им осигуровки? Или да ги пратим в Университета да учат висша математика, та дано най-сетне схванат тъпите ти сметки и липса на човещина спрямо нископлатените отрудени пенсионери, дето чакат на 50лв. добавка всеки месец??? Според мен трябва да си прегледате главата, много психопатски Ви звучат коментарите за живота и ...математиката.

302

ТРЯБВА до Критиците

преди 3 години

Критиците се пише с малка буква .Второ , в Германия са 300 лева пенсия .Провери , не пиши без да си проверил .

301

Трябва до Немски наб

преди 3 години

Да ,аз вярвам на НОИ , другото са вопли за социална справедливост .Не съм съгласен да се преразпределят средства за хора изпаднали от трудовия пазар от НОИ . Не съм съгласен че може да има Пенсия от НОИ след 40 години НЕПРЕКЪСНАТИ ОСИГУРОВКИ 300 - 800 лева , няма как да се случи - това е Математика , не са Профсъюзи и Социални Грижи .Справеливо е , гадно звучи за хора които взимат ниски пенсии - живота не може да се върне обратно и да започнат наново да работят и да се осигуряват в НОИ .

300

Критиците

преди 3 години

"За Критиците - 300 лева пенсия се дава и в Германия , за хората които са навършили възраст без да са работили през живота си ."Първо - критиците се пише с малка буква.Второ - хал хабер си нямаш от немската система, така че не пиши повече.