31

Мда

преди 3 години

Тая скоро ще я изведът от централата с риза с ръкави вързани на гърба! Започва яко да бута масло госпожата! Бива да иде да поязи кон! Или кон нея да поязди!

30

отровна гад

преди 3 години

Какво ще се случи до края на април?1. Днес или утре Бойко Борисов ще върне мандата на Радев2. В понеделник Радев ще го връчи на Слави Трифонов, но той ще му го върне веднага без обяснения3. Във Вторник Радев ще даде мандата на Корнелия и тя ще го мота до края на месеца4. След Великден Радев ще разпусне парламента, ще назначи служебно правителство и ще определи възможно най-късната дата за избори.5. Изборите ще бъдат през 1-вата или 2-рата неделя на м. юли. В разгара на отпускарския сезон!

29

Анонимен

преди 3 години

Оххх, тая верно е голяма истеричка!!!

28

Калеко Алеко

преди 3 години

"..Общия Враг.."... ??? Един от враговете ва България в лицето на г-жа Импексова и подопечното и РеМеДе от "Позитано 20", наследник на тоталитарната партия БКП е тръгнала да чертае фронтове в разделителни линии в името на "Общия Враг" ... Мутрите от улицата се обединиха с тези в парламента за да подкопаят и ерозират българската държавност в името на конюнгтурните си интереси и олагархични зависимости ... !!!

27

Анонимен

преди 3 години

Ако си мисли кукундрелата, че при нови избори веднага ще си качи резултата много се лъже. Мантрата, че само те са реална алтернатива на ГЕРБ, и че всеки глас подаден за друга опозиционна партия е изгубен вече се срина.

26

House M.D.

преди 3 години

Какво е "ешАлон"?Другарката Пениснелия не е седнала. Комунистът винаги има нужда от враг. В случая това е ГЕРБ.

25

Анонимен

преди 3 години

Тази от 7 години крепи ГЕРБ и Баце с неадекватните си действия.

24

Джедай Мастър

преди 3 години

Нинова е толкова жалка. Подобно на Бойко, тя е политически труп и не виждам защо трябва да пишат за глупостите им.

23

Осуети се опитът на

преди 3 години

КН да яхне новите партии,да им се препоръча като най-значимо лице отпротестите и най-естествен съюзник.Тя,със сталинистката си политика начистки и окопаване във властта в БСП,има тежък грях към хората-унищожилявото в БГ.БСП с нея начело,с камарилата и подгряващи клакьори,чакащиза властови огризки ,е обречена на гибел.Няма лошо,тя е износена старауниформа и трябва да бъде изхвърлена,за да може да се появи на нейномясто истинска лява партия,с народни водачи,а не милионери номенклатурчици.

22

Анонимен

преди 3 години

Нинова, Ниноваааааа4 години копа гроба на ГЕРБ БЕЗ ДА ЖАЛИШ СИЛИ.Сега сама падна в него.Господ си знае работата.

21

Анонемен

преди 3 години

Много се ояла тая бре,ще пръсне кюлотите.

20

Анонимен

преди 3 години

Преди 4 години с 80 депутати, днес с 43!Нинова се тотално объркана. Вчера и Бацо Интриганта каза, че по-удобна от за него от нея няма! И е прав!

19

Баче Кико

преди 3 години

Определено изглежда така - така наречените "нови партии" се занимават с БСП, само и само да могат да оставят ГЕРБ и ДПС да си разиграват коня.

18

Анонимен

преди 3 години

НОВИТЕ ПАРТИИ ПОДКРЕПЯТ РУСОФИЛИ ГЕРБ

17

Анонимен

преди 3 години

Нинова не може да прости, че след като 4 години рева и се прави на голямата работа никой не и обръща внимание. Нинова ТехноимпексоваМая Божкова, Дончева Мултигрупова, КапонкатаВсичките истерички в менопауза ги събраха под един покрив.И искате този парламент да работи.НИКОГА.Да не говорим за Слави и Тошко Африкански.ЦИРКОВЕ, МАЙНА.

16

Анонимен

преди 3 години

"Новите партии пратили стрелите си към БСП, а не към общия враг" Или тя не е разбрала правилно кой е врагът...

15

Анонимен

преди 3 години

Няма ли мъже в тая държава?Бате Бойко да им направи по един сеанс и да се успокоят.

14

Анонемен

преди 3 години

Тая е супер гнусна и противна.

13

Електра

преди 3 години

Тошко Африкански, защото умствено е по близо и прилича повече на ***, заплаши журналист допуснал лапсус, с Крумовите закони, и рязане на части от тялото му. Питам тогава Аз, ако прилагахме Крумовите закони и след като излъгаха 2.5 милиона българи за мажулитарните избори и субсидия от 1лв. нямаше ли цялата им лъжлива парламентарна група, в включително и татуирания Чалгар, да спрат да пеят и говорят лъжи, поради липса на лъжливите им езици.

12

Електра

преди 3 години

А с какви телесни органи и части, освен със змийските си съскащи лъжливи езици, ще се разделят, Импексовата госпожа Лъжа, Сестра Галева, Старата мома Дончева и Купона, направо не ми стига фантазията. Ха ха ха, като се сетя за Кауна фигурант, и се сещам за черепа чаша на Никифор...