128

Анонимен

преди 3 години

До 136НРБ не беше държава, а концлагер.Че не всичко след това беше както трябва, то е ясно. Можеше много по-добре. То е ясно.

127

Анонимен

преди 3 години

Всеки, който няма семейство и е млад трябва при първа възможност да се изнася. Светло бъдеще ще има за народа когато клошар седне на масата на депутат. След 13г. всеки, който е останал тук отново ще скача но с нов лозунг: Кой не скача е за прехода.

126

Fallschirmspringer

преди 3 години

"Необратимите, демократични и неолиберални" промени, така съспаха България ,че всеки друг катаклизъм ,би изглеждал като детска играчка.Успя да превърне българия от една уредена и функционираща държава в територия,изпълнена с руини и разруха и устремно намаляващо население.Всички ценни рудни изкопаеми като злато ,иридий,платина,родий са дадени на ограбващи концесии,за грабителя златото,за *** съсипана,отровена природа и води и като екстра онкологични заболявания

125

Анонимен

преди 3 години

До 133А ти кое хвалиш?Концлагерът НРБ ли?

124

Анонимен

преди 3 години

До КойчоЕ хубаво де. Великият бай Тошо защо не го извади навремето тоя златен запас та да си поживеем като бели хора, а трябваше да ходим да работим на Кадафи в Либия и да *** дървата на руснаците?

123

Кое ми хвалите днес?

преди 3 години

Страната ни озбозначена в/у пътеводител с череп и кости ли ?Затова избяга платежоспособния турист нормален, щото не е мозохист да повтори.Сраната ни нарусувана като клэкало на WC ?На какво прилича окрадената ни Родина днес ?Липсата на всичко нормално ли ми хвалите ?

122

Койчо

преди 3 години

122.. Златният запас на страната... Тече към Канада. Дъндитата го изнасят поне по грам на минута...А за Панагюрското... Рокфелер се постара копието да е на 100%..

121

Анонимен

преди 3 години

До ССЗемеделие което разчита деца да работят за 40ст на ден си е робовладелство.

120

Анонимен

преди 3 години

Вкусна качествена храна - стотици буркани компоти и лютеници.Ама ги правеше баба ми, а не социализма.

119

СС

преди 3 години

България няма да е богата ,защото българите избягаха останаха политици и ромеи !! А да за 30 г. се разруши всичко което носеше доходи /заводи и земеделие !!!

118

Анонимен

преди 3 години

За да се направят истински реформи, които реално ще доведат държавата до просперитет, трябва политик с топки като кокосови орехи, на който не му дреме от никой. От години си избираме да ни управляват ултра соц популисти, откровенни крадци и мошеници, които освен да усвояват евросубсидии и да обещават как държавата т.е съвестните данъкоплатци ще се грижат за всички, на които не им се бачка, друго не правят.

117

Анонимен

преди 3 години

До русский окупантКоя индустрия?Великата НРБ индустрия която произвеждаше телефони с шайба ли?

116

Ей шматароци !

преди 3 години

Как така `цял живот държавата да ги дондурка` като се произвеждаше при соца, въпреки ембаргото на Запада.Сега само вкусната качествена храна не можем да ядем...Хлалници пълни, днес на много българи празни.

115

Чугун

преди 3 години

От москвича по-хубава кола няма.

114

Fallschirmspringer

преди 3 години

Защо някой не сподели ,къде е златният запас на България и ако не е в България защо не е тук

113

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Е нали се състояха реформите ?! Индустрията беше унищожена, бюджета се захранва от заеми (външният дълг нарства с невиждани темпове), хората теглят кредити за да оцелеят, на "едрият" бизнес му се опрощават милиони данъци (за сметка на това на бачкатора ми свалят по 9 кожи от гърба), администрацията ераздута до безобразие, основният "бизнес" е МОЛов и търговия, вноса превишава износа и вкарваме банани целогодишно.Направо, баш западна държава!Това искахте нали - кой не скача е червен !

112

Стиви

преди 3 години

Какви реформи,та ние сме държава от шофьори,монтьори,охранители и милиционери.Малкото читави учени, икономисти и юристи избягаха в чужбина и не искат да чуят за България.

111

к1

преди 3 години

Те пък през това време ще бягат срещу нас, що за безсмислено изказване на уж сериозен икономист.

110

До 74

преди 3 години

Тогава причините бяха други !

109

Анонимен

преди 3 години

До 112Евтини жилища в Горнотрънково и сега има бе селски. А с тоя милион бая си се поолял.А сега безплатно можеш да учиш на много места по Света, ако ти се учи.