16

666

преди 3 години

Мутро къде ти е ланеца.***

15

Койчо

преди 3 години

Аз ще дам мойта доза бульон за генна терапия, на господина - да си предпази дечицата,. Томън и бонус по 10 лв на shot ще има. Абе пълен келепир за гУСи-на...

14

Мнение

преди 3 години

Днеска пандемията е в отпуска и я няма!Само една вяла писаница за нея за разлика от едногодишния тормоз с писаници от горе до долу само за нея!

13

Анонимен

преди 3 години

Ако в България се спазваше Кодекса на труда проф. Начев щеше да е пенсионер, а не управител на държавна болница с тлъста заплата, и безброй комисионни всеки месец и катодневно слагане на властимащите по всякакви медии!

12

ахааа

преди 3 години

Значи ще има ПЕТИ и ШЕСТИ пик!

11

Анонимен

преди 3 години

Да, ама това не зависи от ваксинациите, а от политиките на СЗО. Би трябвало да го знае професора.

10

Анонимен

преди 3 години

И ако новите щамове вървят по план също....

9

Коментар

преди 3 години

Вие се ваксиниране ама аз няма да се ваксинирам!Хаха!Браво бе!Умник!)))

8

анонимен

преди 3 години

При 1.5 дo 2.5 милиoнa вeчe cрeщнaли вируca и прoдължaвaщи зaрaзявaния щe имaмe кoлeктивeн имунитeт вce eднo cъc или бeз вaкcинaция! Въпрoca e в цeнaтa мeрeнa в чoвeшки живoт! Cмeткaтa e прaвeнa oт мaтeмaтик пo-дoбър oт oня c кoзятa брaдичкa! Бeз вaкcинaция - 55-60 000; cъc вaкcинaция - 35-40 000! Вcичкo другo e пoлитикa, пeчaлби ....!

7

минувач

преди 3 години

Интересно - 'ваксините' са универсални, а леченията нямало две еднакви? Как се получава така?

6

Въпрос

преди 3 години

И какъв е плана за ваксинация бе Генчо,защото той изобщо не съвпада с моя план за неваксинация с Генномодифицирани организми!А ти не се прай на ударен а отивай да се ваксинираш!

5

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВиден Герб застъпник от търновско е купил няколко джипа за семейството си за по 200 000 лева всеки, официалния му доход е 1, 000 лева на месец, демек почти социално слаб.---Същото със застъпници на БСП в бургаско, пловдивско, видинско и русенско.

4

ОНО...

преди 3 години

Балтоф... КАЗА ЧЕ ЩЕ ИМА СЕПТЕМВРИ ТИ НЯМА ДА ИМА. ЕДНОТО *** КАЗВА ЩЕВАЛИ. ДРУГОТО НЯМА ДА ВАЛИ.БАЩАТА КАЗВА: И ВИНАГИ ПОЗНАВАТ..... Това е истината ви.

3

Анонимен

преди 3 години

"Мисля, че четвърти пик на заразата няма да има стига ваксинацията да върви по план".А защо мислиш така? То и Айнщайн е мислил, че скоростта на светлината не зависи от източника, и цяла теория на относителността написал, но после се оказало, че това съвсем не е така.

2

Анонимен

преди 3 години

Господарите ви скръцнаха със зъби, че няма статия за короната в топа, а само за изборите

1

Факт

преди 3 години

Ако всичко с доставките на ваксини беше добре и имаше избор а не да избираш едно а на място дати налагат друго/АстраЗенека /до сега много повече хора щяха даса ваксинират.