18

Анонимен

преди 3 години

До 7Амм.. алоо? Паркинги, градпуатойство! И кво - за да имало де да парлираш (шолзай автобуса бе), ние беднитв трябвя да делим вече не апартамент, не стая, ами двуетажно легло.

17

Анонимен

преди 3 години

"Моята годишна брутна заплата получавана и облагана в България е $100К (чист бачкатор,без мениджърски ф-ции"Аххахха. И коя е фирмата? Защото ако съм инвеститор в такава, ще имам сериознибвъпроаи към управата.

16

Анонимен

преди 3 години

рипюбликанецът за булгерия пак е излезнал на пазара. цеци остаи и на нас баце некое хапартаментче. към 666 ги е закръглил вече масон свък шоферчев.

15

Анонимен

преди 3 години

Работата от дома се развива добре покрай вируса. Няма причина да се живее на скъпо място, че да се почели прилично. Кредитната ваканция свърши и цените ще са интересни оттук нататък. Нека видим за година какво ще стане, особено в малките градове в цивилизованата част на Европа. С работа от дома, дома може да е навсякъде, особено в чисто и спокойно градче в нормална страна.

14

Чужденец

преди 3 години

Разбрахме че продавачите нискат повече пари. Ама колко сделки стават на практика? Щото май алъш-веришът не върви много и предлаганото седи с години некупено.

13

Американ

преди 3 години

До От 5 до 6:"$100К (чист бачкатор,без мениджърски ф-ции),малко повече бруто се печели от ИТ в Калифорния" -- всъщност много повече от това. Но продуктивността и трудовата етика са на светлинни години от българските.

12

Анонимен

преди 3 години

Провинциалистите напълни а гушите на мутрите. За бедна България това са много пари. Минимална заплата 610 лв., кога човек с такива пари ще изплати един апартамент. Дори и 1500-2000 лв. да получава пак цял живот няма да стигне.

11

От 5 до 6

преди 3 години

Момче,с тези пари ясно си личи,че си хакерче в някой кол център.Само да вметна,че заплатите на ИТ съсловието в България застрашително се доближават на това в белите страни.Моята годишна брутна заплата получавана и облагана в България е $100К (чист бачкатор,без мениджърски ф-ции),малко повече бруто се печели от ИТ в Калифорния(а там живота е скъп). За какво сме им вече на робовладелците?За да ни се радват на хубавия акцент ли?Опичай си акъла и не прави глупости,защото шлифера на Господ е хлъзгав.

10

Анонимен

преди 3 години

Ба си "жилищата"!

9

anonym

преди 3 години

нормално, като цело село е дошло у СофиЯта.а и повечето емигрираха.

8

Анонимен

преди 3 години

Пак платена статия. След месец ще сме в топ 10.

7

Анонимен

преди 3 години

Да и това на фона на недъгава или направо липсваща икономика, как е възможно това?Много просто, отговора е - Dirty Cash.

6

До 3

преди 3 години

С големите блокове става пренаселване, с часове ще търсиш къде да паркираш, повече замърсяване, повече лудница, повече престъпност, и т. н. !

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Завинаги, за винаги, колко да е завинаги. От 24 до 29 години, заплата се вдигна от 2200, на 5900, а скоро ще имам ново повишение и предполагам, че ще прасна едно 7-8к, ще пия дон пеирньон или каквото пият богатите и ще се хиля над бедните!! МУУХАХУАХУУАХАХУАУХАУАХУ

4

Анонимен

преди 3 години

8% за последното тримесечие от 2020 и поне 10% отгоре за първото на 2021. Навлизаме във фазата на манията и повечето се досещаме как ше свърши всичко това... Да му мислят тези с кредитите за над половин милион (с ниска лихва за сега, но пък с огромна главница за винаги)

3

Ех

преди 3 години

Сега вече ще забогатеят софиянци !

2

Анонимен

преди 3 години

Ами направихте сторителстовона новижилища НЕВЪЗМОЖНО, изгонихте хората, искащи да сторят нови жилищни блоков с по 15+ етажа, за да има малки грозновати мутробарокови "кооперации", на свръхцени, ама да са по 3-4 етажа, скапана постойка, е лесно и бързо.

1

Анонимен

преди 3 години

Ххаах - колко ли шашми и далавари са врътнали, за да не се казат последните 5 години, поен в официалнисте списъци?Много неприятна новина, баш преди изборите. 240 000 лева, за 72 квадрата панелка. КАК Е, А! ПРОСПЕРИТЕТ! Много високи били заплатите!!