51

На тези избори

преди 3 години

стратезите на Кремъл са решили да заложат на сигурно - практически всички партии с изключение на ГЕРБ работят в услуга на Радев. Даже да демонстрират някакво "противоборство" , както примерно артистичните пърформанси на ДБ срещу Доган, то е по-скоро проформа и рекламна кампания на ДПС то за пред традиционния му електорат. Или Триото и Маяма току виж се изправили срещу Корнелка...Но всички те даже Слави са свързани с червена нишка към Радев.

50

отдавна казано

преди 3 години

"Народът въобще не разбира от добродетели; той величае винаги долните хора, хайдуците, развратниците, престъпниците, лъжците, изнудвачите и на такива той поверява своята съдба. Такива избира той за Народното събрание, а на умните, почтените народът се присмива и ги забравя."____________________________________________________________Избори ли ?!Я пак...

49

9

преди 3 години

Точно щях да пиша същото. Какви избори :)) Той изборът е направен вече. Ако зависеше нещо от бабата с козичката щяха да и я вземат отдавна. Те играчите са същите от 50 години. Само имената им се сменят. Аз не разбирам тече реклама купуването и продаването на гласове е ..Еди какво си...Ами крадеца вика дръжте крадеца. Той народа нито купува нито продава гласове господа, най-вероятно вие го правите, но е хубаво да Ви се напомня ...ако въобще гледате телевизия....:)))

48

хич биля даже

преди 3 години

А бе човек не знае утре дали ще е жив,те пощръкляли на избори да си играят!

47

6

преди 3 години

Защо да има избори и защо да гласувам като ще се уредят пак "старите муцуни"?Нищо няма да промени и новото НС , защото младите и кадърните са избутани на задни места -само за парлама , че имало нови лица!Ще продължаватда крадат , защото те само това могат да правят и то все по-рафинирано.А ние ще гоним първото място в света по смъртност и заболеваемост!Това е положението!

46

Анонимен

преди 3 години

С тези кампании само се чудят, как да излъжат хората за да се намърдат в парламента. Нищо друго нямат за цел...

45

Анонимен

преди 3 години

Тази година денят ви за размисъл ще е на 1-ви април, за да има 2 дена дистанция между размислите ви.

44

Ами

преди 3 години

никак не е вяла кампанията преди дни хакерите тренираха върху регистрите на лабораториите, тази сутрин върху АБВ пощата. Общо взето изглежда хакерите ще са тези дето ще провеждат предизборна кампания. Добре че се реши да се гласува с хартиени бюлетини - задължително ще се възползвам.

43

30+ години показахте

преди 3 години

най-чудовищни кражби, разбиване на старата държава и създаване на мафиотска к0чина.Един живот няма да ни стигне, да поправим всичко това.Ама си избирайте, все хора на ДС подставени.Ако някой от тях не изпълнява - при Луканов !!

42

митко

преди 3 години

Най-важно е да се гласува срещу основното зло Боко Тиквата.Евентуална победа на Тиквата ще хвърли страната в хаос,протести и безредици.Обществото ще се успокои когато види хора като Борисов осъдени и вкарани по затворите.Крайно време е за справедливост.

41

бай Тъпчо

преди 3 години

Еееее, днеска било международния ден на водата бе...Айде честито на всички дето са Гола вода и Света вода ненапита!

40

ЧОВЕК

преди 3 години

ОТЛОЖЕТЕ ИЗБОРИТЕ. ТОВА Е НАЙ-НЕПОДХОДЯЩАТА ДАТА - ПИК НА ЕПИДЕМИЯТА, БЕЗ ВАКСИНИ, КАТОЛИЧЕСКИ ПРАЗНИК И ВАКАНЦИЯ НА ДЕЦАТА С РОДИТЕЛИТЕ СИ. КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА И КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛИ СТРАНАТА ОТ ТОВА БЕЗСМИСЛИЕ????

39

Бойха Хрес Спасител

преди 3 години

Предизборна кампания: Всеки иска да *** бутне, ама нема желание!

38

Ха-ха

преди 3 години

Каква кампания. То който е решил да гласува си е намислил за кого ще е.

37

Горна Малина

преди 3 години

До селянин: Колкото на ракиената.

36

анонимен

преди 3 години

Какъв бунт? Хората са болни, уморени, обезверени, а някои и гладни! Тази пандемия ще ни довърши окончателно и хич не ни е до избори! Но, ще се напънем и ще отидем да гласуваме за сетен път, и тези които могат! Но, нека следващите управляващи да знаят, че никой не е безсмъртен и велик! И трябва да мислят за тези, които ги избират, а не за собственото си благополучие, защото природата сама ще сложи ред!

35

БСП

преди 3 години

На 4.04 с бълетина 4!!Да свалим диктатора Борисов!!

34

селянин

преди 3 години

какъв е рейтинга на винената партия

33

Таз дето е на власт!

преди 3 години

Знае ***...само с таз...

32

Тикволандия

преди 3 години

До гражданин на София: Глупостите ги пишеш ти, драги. С какво 4-ти април е по-различен от коя да е друга дата? Ако става дума за Ковид, всяка дата, на която месец преди това са разхлабени мерките (вероятно умишлено) щеше да е пик на заразата и щеше да е също толкова подходяща или неподходяща.. Гербаджийски номера. Но това няма да им помогне.