12

Хенри

преди 3 години

Очаквам следващ туристически полет с българи за Могадишу, Киншаса, и Нджамена. Сигурна съм че и в трите дестинации, освен че е вълнуващо, няма вирус, нито спин, ебола или малария!

11

Турист

преди 3 години

Занзибар година храни :)

10

ира

преди 3 години

Няма нищо по-жизненотрептящо от българите в Занзибар. От сутрин до здрач. Българите нямат култура на пътуване, и мислят че целия свят се върти около техния казус. Трябва да се научат че носят отговорност, и никой не им е длъжен. Ако има разпоредби, да ги спазят, къде е проблема?

9

Пуснете

преди 3 години

им на хората по един фалшив ПиСиАр и да си ходим.

8

Анонимен

преди 3 години

Туроператорите като започнат да си плащат реалните данъци, мерките 60/40, 80/20 и каквито други има за помощ на пострадалите тогава могат да изказват мнение или да протестират за нещо.

7

x

преди 3 години

Дайте насам протестното писмо, че ми свърши тоалетната хартия.

6

голем ..... тур

преди 3 години

туроператорите да поемат разходите за лекуването и тестовете на селските тарикати . къде са тръгнали в тая пандемия ? протестно писмо писали , да пишат и до папата ако искат . да се забранят всякакви екскурзии !

5

Анонимен

преди 3 години

Карантина след почивка в Африка е поредната *** мярка, която показва безсилието на това некадърно правителство...

4

русенец

преди 3 години

В тази държава само туроператори, кючекчийки, певачки, кръчмари, таксиметърджии и далкалици ли има? Само за такива се пише по медиите.

3

Анонимен

преди 3 години

Разни туроператорчета пред фалит и подобни в сивия сектор изобщо не ме интересува какво мислят. Задължителен PCR и карантина! Както е по цял свят! Освен, ако не си ваксиниран и то с ваксина, работеща срещу всички щамове. И аз пътувам по света по бизнес (напоследък много рядко, но се очаква с масовата ваксинация да е много по-интензивно и ми правят хем PCR, хем стоя под карантина).

2

До туроператорите

преди 3 години

Трябва да има карантина, защото сега се оказва че вече 10 човека с корона от там. Кой знай още колко са се прибрали от там и заразени преди тази карантина.

1

Гост

преди 3 години

Бръъъъммммммм