145

Анонимен

преди 3 години

Всякакви смешници започнаха да протестират, защото има кой да им угажда. Едните готови на всичко, за да спечелят изборите, другите, за да лапат пари. Цената за съжаление са хиляди жертви и хиляди болни!

144

Анонимен

преди 3 години

НЕ съм юрист но дори и на 150% да са прави агенциите това няма как да стане, понеже ще бъде дискриминация спрямо всички останали туристи които ходат другаде. Единствения вариант е да се отмени изцяло карантината, което е абсурд.

143

Анонимен

преди 3 години

Туристическа агенция последна почивка: ти умираш неизбежно е, и без това рано или късно се случва, те печелят.

142

анонимен

преди 3 години

Аз съм за средни мерки, но тези нагли лигльовци, не стига , че разнасят зарази, ами и врещят? Къде ходят като отвързани и не могат да изтраят малко време? И тук може да отидат някъде!

141

Totenkopf

преди 3 години

Да протестират подкрепям, ахахаха колкото по зле, толкова по добре и Боко ще падне

140

Зоро

преди 3 години

Министърът да беше взел мерки с училищата. Края на декември имаше дни по около 20 починали. А сега гоним 10 кратно увеличение...

139

Анонимен

преди 3 години

Боже, какви простотии, протестираме щото не пускаме камара ненормалници в Занзибар и къде ли не. Чудя се кой още не е протестирал

138

Анонимен

преди 3 години

Какъв бранш убиват? Тоа пишман икономист на туроперстора искаш ли да спорим по елементарна икономика ? Че нищо не правиш за нашата икономика ?Всички пари дадени от туристите отиват за - хотели в Занзибар, храна в Занзибар, самолетно гориво ,което ние внасяне и малко то останало в вашия джоб. Къде видя ти икономика за България? Реално изнасяш парите на вън и внасяш болни да ги лекуваме отново със средства купени от вън!

137

Анонимен

преди 3 години

Протестирам срещу тур оператори, ресторантьори и хотелиери, които заради печалби сеят зарази. Протестирам срещу искането за отказ от карантина на разни "туристи" сеещи зарази. Протестирам срещу помощите и другите екстри, които получават въпросните "бизнесмени" от моите данъци. Протестирам срещу намаленото ДДС за същите. Тяхното нахалство премина всякакви нормални граници! Ако не им харесва - да заминават за Занзибар, без право на връщане!!!!!!!!!!!!

136

Анонимен

преди 3 години

Срещу когото ще протестирате бе мухали? Мерките са направени да пазят нас хората. ? И аз ще протестирам срещу вашия бранш, че по време на пандемия карате хора напред назад ,докато всички ние седим и чакаме да мине ? Писна ми от алчни цървулиии ! Борисов или затваряй всичко или те затваряме тебе Април. Аман вече. Ние ще си седим тука да се пазим некви гевреци, ще ми носят вируса наново.

135

Наблюдател

преди 3 години

Като лъгаха лековерните туристи, че на Занзибар няма корона вирус, сега е време и да си получат сметката.

134

Анонимен

преди 3 години

Туроператорите трябва да поискат прошка от починалите и семействата им.Голям грях е това. Да настояват за увеличаване на жертвите.Крайно време е медиците от първа линия да излязат на протест.Стига жертви.

133

Анонимен

преди 3 години

Не ги е срам. 11000 починали са им малко. Толкова време не можаха да се преквалифицират.Не се иска кой знае какво образование за ,,туроператор,,.

132

сминдух енд чесън

преди 3 години

Почивката в Занзибар не е като гласуването на избори,Кандидатите за властта са на курорт,електората трябва да е тук на линия.

131

Анонимен

преди 3 години

Да протестират пред Пирогов или на гробищата -нагляри прости !Я по една данъчна проверка кой и от къде пари за занзибар - ще лъснат мн далавери - дрогджии,плейметки, усвоители на фондове и поръчки, деца на лапачи на политикари,кметове и тн капуши .

130

Анонимен

преди 3 години

Голямо чудо няколко дни карантина.А толкова ще е приятно в тези африкански дестинации да ви уважи мухата Цеци.

129

Анонимен

преди 3 години

Нормално е една оФца да тръгне нанякъде и останалите от стадото да я последват...Особено това важи за оФцете от нашата страна.Все, пак трябва да се качи нещо ново в социалните мрежи за да се избият част от комплексите.

128

Анонимен

преди 3 години

до 151 Упс грешка. Видях, че коментарът ти не е до мен. Прав си

127

до 151

преди 3 години

До До 148Нещо не те разбрах. В кои от думите ми прозря моите комплекси?

126

До 148

преди 3 години

По повод писаното,или си поредния комплексар,или защитаваш туроператорите,готови в името на приходи,да "внесат" "модерен" вирус.