292

Анонимен

преди 3 години

Класическата медицина се била контролирала от парите в днешно време...А от какво да се контролира ???Ти например от какво се контролираш ?

291

До 308

преди 3 години

Никога не е имало ваксина приета през устата !Стомашните кисилини я убиват !

290

До 308 и 309

преди 3 години

ХахагаЕто,нагледен пример за празнодумие.Много известни лекари били срешу ваксините.Дай имената на един !!!!!!

289

Анонимен

преди 3 години

3. На кои факти точно да вярваме? Във факта, че ваксините не са минали стандартния тестов период, който отнема години? Във факта, че никой няма никаква идея какви биха били дълготрайните ефекти от ваксинирането на огромна част от населението? Това което предлагат на всички е да бъдат безплатни лабораторни мишки за ваксини направени силно притиснати от времето.4 Едно нещо вярно - защитавайте здравето си! Информирайте се обстойно, а не следете само пропагандата, от която и да е страна!

288

До 307

преди 3 години

Ти си слагай парафа под некролога, дето му викат информирано съгласие и остави хората всеки да решава сам за себе си. С тази агресивна агитация окончателно ме разубедиха.

287

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИзумен съм колко грешни и лъжливи неща успя да напишеш в толкова малко текст.1. Не вярвам, че има толкова наивен човек, който да мисли, че тези ваксини са медицина, наука и т.н. Класическата медицина в днешно време за огромно съжаление се контролира от парите.2. Много големи имена в медицината отричат (но забележете тънката разлика) съвременните ваксини. Защо почти не останаха ваксини приемани през устата, където им е мястото, защото патогените основно не влизат директно в кръвта..

286

Анонимен

преди 3 години

Хора,не се поддавайте на конспирации,не бъдете манипулирани политически,не се влияйте от общественото мнение на общество с 65% функционална неграмотност.Доверете се на медицината,на науката,на хората посветили живота си на лекарската кауза.Няма лекар в света,който оспорва ваксините.Векторните не са новост,те са напълно позната материя.РНК са иновация,която обаче почива на години теоретични изследвания и заключения.Не бъдете мними,когато защитавате здравето си,вярвайте на факти,а не на празнодуми

285

Анонимен

преди 3 години

Хитро са го измислили - евтина отрова за бедните.

284

Анонимен

преди 3 години

Основен принцип в медицината е: Преди всичко не вреди. Аконе си сигурен, че ще направиш добро, поне не причинявай щети. С ваксината явно нещата не стоят така.

283

Само Спутник урааааа

преди 3 години

Без никакво бавене веднага да започва ваксинацията на русофилите в България със Спутник V докато не са я забранили като дъщерна ваксина на АстраЗенека.

282

Истукан

преди 3 години

Кой я кара да се ваксинира.

281

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ КАКВО МОЖЕ ДА ОЧАКВА ЧОВЕК ОТ ТЯХ ....ПОСЛЕДНО МЯСТО НА ВСЯКЪДЕ

280

Анонимен

преди 3 години

Нещата с тези ваксини трябва да отидат към прокурор. Защото според наказателния кодекс, когато някой или някои въвеждат хората в заблуждение с цел печалба, трябва да се намеси Българския съд.Не може да ваксинираш масово Българите с ваксина с единична цена едно евро, пък за себе си да избираш ваксини с цена дванадесет или петнадесет евро!!Българските политици и здравните власти са отговорни за здравето на Българите!

279

Енот

преди 3 години

Съмнявам се, че ще е единичен случай. Тепърва при ваксинираните ще се проявяват дългосрочните странични ефекти. Но така е с опитните мишлета, които участват в етап от изпитването на ваксините. Затова фармацевтичните фирми производителки поискаха освобождаване от отговорност за причинени увреждания и летален изход. Какъвто и проблем да се появи, не можете да предявите иск за обезщетение!

278

шопо

преди 3 години

До КОЙе са са герб по червени от БЕ КА ПЕто

277

SS

преди 3 години

"утвърдени" ваксини може да значи 'разрешени', но може да не значи 'одобрени'

276

Анонимен

преди 3 години

Защо българите масово се ваксинират с ваксина-Астра-Зенека на която единичната цена е едно евро??Толкова ли сме бедни или нашите политици и здравни власти за себе си се ваксинират с "пфайзер" с единична цена дванадесет евро??Средно статистическия българин е тестови инсайдер, а нашите политици селски тари кати!!!

275

Анонимен

преди 3 години

ВЪПРОСА С ВАКСИНИТЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ КАКТО КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ АМЕРИКАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТРАЗБЕРЕТО ГО НАЙ ПОСЛЕ ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИНА Е ПОСЛЕДНА ГРИЖА ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ - БЪЛГАРИЯ Е КОЛОНИЯ И ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА КАКВОТО НАРЕДЯТ ОТ ВАШИНГТОН АКО ЩЕ И ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ КАРТАТАБЪЛГАРИТЕ СА СИ ВИНОВНИ- ВИЖТЕ КАКВО ПРАВЕТ ИТАЛИАНЦИ УНТГАРЦИ СЛОВАЦИ НИКОЙ НЕ УВАЖАВА СЛУГИ- АКО НЕ СА ТЕЗИ ЩЕ СА ДРУГИ- ТАКА МИСЛЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ ЗА СЛУГИНАЖАЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ

274

Не може така

преди 3 години

Само единичен случай трябва поне да има от 100 или 1000 нагоре случаи спрямо гъстотата на населението.НЯМА нито лекарства нито лечение САМ ваксините ги имаме за контролирано заразяване, което не бива да спират, заради единични случаи.

273

Анонимен

преди 3 години

голям проблем с тия ваксини - ако се ваксинираш - цял живот тръпнеш да не си отидеш от ваксината, не се ли ваксинираш ако си отидеш - ковид ще те е убил