74

Анонимен

преди 3 години

Имунитета при прекарали Ковид19 намалява с времето и до 6 месеца може, и да нямат никакъв имунитет дори,и преболедували вируса. Имунитета при инунизиране също е нетраен.Няма данни.Дори се говори за трета доза от производителите на ваксините.Имунитета при всеки човек е различен. Не всеки изкарал Ковид19 има необходим процент антитела.Така напрактика и паспортите няма как да бъдат трайни. Като ги издават - те трябва да са за даден период от време. Вероятно 6 мес. или година и да се подновят.......

73

Обективно

преди 3 години

Ще заведем колективно дело за Безсмислено ограничаване на права!!!!! Гответе се!!!

72

Олчай Енивакър

преди 3 години

До 79 Право казваш аркадаш.

71

Юсейн

преди 3 години

Никой да не си мисли ,че има права.

70

ТОВА

преди 3 години

...СЕ НАРИЧА МЕДИЦИНСКИ ФАШИЗЪМ. РАЗБИРАМ ДА БЕШЕ ЧУМА!!! КОВИД СЕ ЛЕКУВА МНОГО ЛЕСНО , ТВЪРДЯ ГО, ЗАЩОТО ГО ИЗКАРАХ. А СЪМ НАД 60 ГОД.

69

Ако

преди 3 години

..въведат такива паспорти - КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ ДА СМЕ В ЕС???? ТО И ПРЕДИ СИ БЯХМЕ ЗАТВОРЕНИ!

68

999

преди 3 години

А тези, които са го изкарали и не искат ваксина - тях какво??? НЕ Е ТОЛКОВА ТРУДНО ЛЕЧЕНИЕТО. При това съм над 60 год.

67

ПОЗНАВАМ

преди 3 години

ВЕЧЕ ДВАМА ДУШИ, КОИТО СЕ ЗАРАЗИХА, ВЪПРЕКИ ЧЕ СА ВАКСИНИРАНИ. ХА ХА ХА!!

66

Татачлъ Караоглу

преди 3 години

Пълни глупости! Трябва да се вземе пример от Турция ,редът там е на много високо професионално ниво!

65

Handel

преди 3 години

Сите 1,5 милиарда граждани на Европейския съюз с трепет очакват становището на адвокат Калина Михайлова. Очаква се вълна о европейски лидери, които да се насредят на опашка пред кантората на въпросната адвокатица за да им се разясни какво трябва да правят.

64

Анонимен

преди 3 години

Е тя тук визира и ситуация в която родители са ваксинирани,а детето е под 18 години и няма право на ваксина.Няма как да го оставят на границата.Или болест,която не позволява.Може да си тръгнал за трансплантация и имунитета ти е нисък,ваксинираш ли се рискуваш да починеш.

63

епидемиолог

преди 3 години

Taя Калинка и нея са я пуснали да усуква и извърта. Ваксинационният паспорт няма никакъв шанс за даване на правомощия на една група хора, в съда. Първо, ако се въведе такъв- ваксинирането не е вече доброволно.Второ, ако ваксините предпазват, то тези които не искат да се ваксинират, няма защо да бъдат насилствено отделяни от ваксинираните.Трето: Някои хитреци тук ще опонират че ваксинираните били предпазвали 90% а 10% не. Но и ваксинираните пренасят вируса.Тая шашма трябва да се спре.

62

Анонимен

преди 3 години

От абсолютен хаос,към абсолютен ред ,за който ще се молим и доброволно ще приемаме ,концлагери и безброй предтечи

61

човека с бича

преди 3 години

Аз знам нещо по-хубаво от имунозационния паспорт за тези дето искат да го наложат-един волски бич!

60

Анонимен

преди 3 години

Москва осъди липсата на демокрация и нарушаването на човешките права в ЕС. Сергей Лавров заяви че ковид-паспортите приети от ЕК означават принудителна ваксинация, което противоречи на основите на демокрацията - "Тази идея противоречи на правилата на демокрацията, защото в ЕС има решение, че ваксинирането е доброволно. КОВИД-паспорт ще противоречи на принципа на доброволност, хората ще бъдат принудени насила ако искат да се придвижват. А в Европа, без местене между страните - членки на Европейския съюз, населението трудно може да си представи живота"

59

Европейски съюз

преди 3 години

Обикновен фашизъм.

58

Анонимен

преди 3 години

Не на ковид измамата!БОГ Е ЛЮБОВ! В БОГ няма болести и вируси!

57

стига бе

преди 3 години

До Анонимен 57Точно така - БГ закони (вкл. и БГ сконституция) се синхронизират със законодателатвото на ЕС не обратното.

56

Анонимен

преди 3 години

Не, не може да има ваксинационен паспорт, защото ваксината не винаги спира заразяването, освен това различните ваксини имат различни срокове на действие, Освен това няма достатъчно ваксинирани хора, в повечето страни никой под 18, дане кажа и под 30 не е ваксиниран. Как точно си представят тия калинки да стане тоя паспорт. Паспорт ще имат пенсионерите и медицинските сестри и лекарите. Пълни глупости. Начинът да се отпуши туризма е с бързи и евтини ПСР тестове на летищата. Нищо друго.

55

стига бе

преди 3 години

До Анонимен 52БГ-то непрекъснато плаща неустойки за неспазване на европейското законодателство - и в момента има открити процедури срещу БГ. Ако за теб е ок да плащаш за смотани закони, но с гордост да казваш че си над ЕС закони само щото някой не ги е приел - ок. Но това не означава, че ЕС законите не са над БГ-законите