127

Анонимен

преди 3 години

жалко с мешно крадливо недоразумение мухобойко

126

Анонимен

преди 3 години

крадливо недоразумение мухобойко

125

Анонимен

преди 3 години

до 129 Да те светна само! На тези избори,ще МАЧКАТ ИМЕННО др БОРИСОВ Бойкофиле Герберски! Какво Не разбра? Питай ако нещо Не ти е ясно!! -:)))Българина се събуди! И ще гласува МАСОВО НА ТЕЗИ ИЗБОРИ! И Групировката ГЕРБ ще са просто участници в тях! -:) Време е за промяна! Тя настъпва И никой НЕ МОЖЕ ДА Я ПРОМЕНИ!-:)

124

Анонимен

преди 3 години

Това бивше борче с бухалка след 1989 г.С наглото си държание пред младите българи години вече,знаете ли какво заслужава?! Заслужава да го пратим в нафталина! Там при гусин Костов! Времето му в политиката Приключи,!

123

,|,

преди 3 години

Нe мoгa дa рaзбeрa ГРoБ нa кaквo рaзчитaт зa тия избoри ocвeн явнo нa плaтeн и кoрпoрaтивeн вoт. Пoглeднeтe caмo кoи ca им вoдaчи нa лиcтитe пo oблacти. Пoчти нямa нoви лицa ocвeн 1-2. Дeлянчo Рoдaтa и тoй. Вмecтo дa търкa нaрoвeтe при бaй cтaври тoй щял дa вoди лиcтa. Мa Бoжeee... eдинcтвeнaтa лиcтa дeтo трябвaт дa вoдят Дeлянчo, Бoкo, Нaнкoв и вcички гeрбaджии e лиcтaтa зa зaтвoрa.

122

Тиквата

преди 3 години

Аз съм още на власт това е моята страст , няма ляво и дясно ей ***

121

Джипков

преди 3 години

Скъпи Българи, на 3 март може да се редите спокойно на опашки за ваксини и да дишате във врата си един на друг, даже може да седнете в някое заведение, дишайки си в лицата, но в никакъв случай да не сте посмели да дишате чист въздух, качвайки се на връх Шипка! Българщината е опасна за вашето здраве!!!!! От трикольора ползвайте само зеления коридор!

120

Анонимен

преди 3 години

Буци шкафчетата Буци , къде скри парите , парите и златото къде ги скри Буци

119

Анонимен

преди 3 години

До 140. Ами точно защото Ти и Аз и Много други Не гласувахме,па за това Герберската върхушка,пускаше на клипа бюлетини За Групировката ГЕРБ! А ти Пак си остани в къщи на Тези избори и Се опювай Сам! Аз Ще гласувам на Тези ИЗБОРИ! Времето на Мутрите приключва НА ТЕЗИ ИЗБОРИ! Гласувайте масово!-:)

118

негласуващ

преди 3 години

Нали видяхте тингъните как гласуват контролирано с оранжеви маски!Същото ще е и на фалшивите ви избори!Отдавна емисарите обикалят с куфарите с пари из индянските села и раздават пачки!Платените индийци са като един мнозинство са и те решават а който си мисли че като ходи честно да гласува и избира някого си е голям наивник!Това еа реалността и българия окончателно е загубена!

117

честито

преди 3 години

Теглим нови 200 милиона следващия понеделник!!!

116

българин

преди 3 години

До 123 Дааа...МНОГО МЛАДИ БЪЛГАРИ.Не знаят че Нинова е БИВШ ЧЛЕН НА МРАКОБЕСНИЧЕСКАТА партия СДС КРАДЦИ И УНИЩОЖИТЕ ЛИ НА БЛАГАТА ОТ НРБ! Социализма демек след 1989 г!Както И НЕ ЗНАЧТ ЗА БОРЧЕТО БИВША МУТРА<ПОЖАРНИКАР И ПАЗАЧ НА др ЖИВКОВ Др БОРИСОВ! Влезте в нета И ЧЕТЕТЕ ЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ГЛАСУВАТЕ ДЕЦА! ТАМ ВСИЧКО СИ ПИШЕ ЗА ТИЯ УБАВЦИ И УБАВИЦИ!!!!И гласувайте за когото си искате! Нека за 1 път от 15 г излезем и гласуваме масово! ИЗБОРИТЕ СА ВАЖНИ ЗА ВСЕКИ ОТ НАС!ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО!

115

Браво Корнелия!

преди 3 години

В Пловдив ще удариш с един удар два борсука - Бойко и Гергов!

114

Два пудела

преди 3 години

на Путин, какъв избор?

113

българин

преди 3 години

Няма да гласувам за Божков!Нито за д-р Борисов! Те са от едно котило от Мутренското което помня веднага след 1989 г! Нито за Нинова! Бивш член на разбойниците и крадци СДС! За Дилов син пък най малко! Странна личност е този! Подсказа че е станал Гербераст,по време на протестите,оплювайки ги!-:( Българино.Излез и гласувай масово на тези избори! Всеки би стоял по добре от изброените до тук от мен! Гласувай! Твое право е! Чрез масово гласуване,тези просто ще са участници в изборите!

112

Анонимен

преди 3 години

112, а знаеш ли чия е Нова ТВ, като гледаш само нея?

111

Анонимен

преди 3 години

Мачкай, Бойче! Мачкай тая *** негодна

110

Анонимен

преди 3 години

Битка просто няма да има. Боко печели и на двете места. ГЕРБ няма алтернатива.

109

Анонимен

преди 3 години

Искам да гласувам за Мика Зайкова, но нямам желание.

108

От бай Тошо

преди 3 години

Войната на тоо лоо пите.!.