46

Анонимен

преди 3 години

Не наядоха се тези Слабаков просяци!!!!И тая ще е като алкохолика и,бройка за глас!!!!Каква артистка е такава и депутатка ще е!!!!***!!!

45

Анонимен

преди 3 години

Колко хора са идвали да ми работят безплатно, защото да ми помогнат/нали бях сиромах и пестях от майстори/, та все не е като да си платиш и да направиш рекламация. Аз пък не влизам в листи защото вече не е престижно и заплатата не си струва. Виж за евродепутат и да не е престижно(все обратни го работя това) по си струва защото си ставаш милионер за един мандат и то без да правиш нищо незаконно, а и законно пак почти нищо не правиш.

44

Предприемач

преди 3 години

Хаха, ВМРО са ми най смешни, имат младежи които се борят за кокала, веят байраци, вярват на Краси 5 тераси и мечтаят да влязат в листите. Обаче шефчетата като дойдат избори вкарват парашутисти в листите без да са били членове на партията. Хайде патриоти, дано успеете. Вашите избиратели от Столипиново и Факултета ви очакват.

43

Loyko

преди 3 години

Хайде...почна се с популизма. Защо изобщо е има тази партия ВМРО и за каво се борят.Генезиса всички го знаем на измислянето и създаването и след 1989 година. Сбирщина от ченгета псевдо историци и пишман патриоти,подкаждащи омраза към Македониа в името на измислен Национален идеал. Ограбиха всичко от Македонските дружества , а няма и един македонец ,бежанец сред тях.Пркуратура трябва...Прокуратура!!!

42

Митко 21 см

преди 3 години

Ей, Слабака взема 500 хиляди евра годишно от Европарламента. Що да не уреди и жената на позицийка. Ами щерката що не я вкарате и нея в листите ве- ей така да работи и то нещо момичето

41

Анонимен

преди 3 години

А допълнителните за сътрудници и т. н. ? Те са повечко от заплатата.

40

Анонимен

преди 3 години

Що я плюйте бе? Може пък наистина да я дарява. Ще разчита само на оставеното в чекмеджето. А заплатата ще отива за народната любов.

39

Бай Благой

преди 3 години

И аз ще си даря заплатата, ако ме изберете. Изберете мен за депутат!

38

111

преди 3 години

За какво й е заплата, като ще краде милиони

37

Анонимен

преди 3 години

Ке влезнаш, ама друг път. Малко й е мъжът да лапка.

36

Един от многото

преди 3 години

Верваме ти и тръпнем от нетърпение да те изберем за депутатин. Ще дариш колкото мъжа ти дарява заплатата си от 25000 евро като евродепутатин!

35

Анонимен

преди 3 години

Айде,бе,повервах ти,каракачанска брат,чедке.Нещо много ви се услади политиката.Актьорството го зарежи,ни съ пичели от него.

34

Хахахахахахаххахахаа

преди 3 години

Ама абсолютно сигурно! Хаахахахаххахха

33

Анонимен

преди 3 години

Ако станеш , никой няма да ти иска заплатата, а да върши работа и да си честна.

32

Пян_Гъ

преди 3 години

Последно, че чета текста на един дипломант: Ало, 32, ми стани и ти известен, бъди разпознаваемо, "марково" лице и ще ти предложат и на теб. Защо не станеш? Тогава и ти ще имаш "голяма" заплата като на депутатите. С критика и завист няма да я докараш доникъде. Бъди позитивен, креативен и отворен към промените и новостите. Я да те питам: къде последно инвестира? В/у какъв проект работиш в момента? Какви рационални промени ще въведеш на работното ти място? То с мрънкане не става, пич...

31

Анонимен

преди 3 години

какво печелиш тогава от това работиш като депутат ? Абе що никой не иска да стане водопроводчик, шофьор, кранист.... даже за заплата не искат, ама депутат и без заплата искат... е как така ?!? :)

30

Анонимен

преди 3 години

Те депутатите ако разчитаха само на заплата ... От участието в комисии си докарват повече доходи отколкото им е заплатата.

29

69

преди 3 години

тия глупости ги дрънкай на мъжът ти, никой не става депутат за заплата

28

Пян_Гъ ДО Троловете

преди 3 години

Пичове, вие пък никого и нищо не харесвате! И на Ернестина намерихте кусур... Е, кого да сложат в депутатските листи, та да ви дойде сърце на място? Някой (световно неизвестен) от вас ли? Примерно от клиентите на кръчмата в с. Дорково? Ставате смешни. Хайде, дайте едно предложение, което се харесва на всички. Да видим има ли въобще такова...

27

Анонимен

преди 3 години

хаха, че то заплатата е джобните пари на политика.