68

Анонимен

преди 3 години

До 82Като кои нормални англичани ? Като този ли англичанин заселил се във Видинското село Лагошевци и преди години уби дете ,българче ,защото дразнело кучетата му!

67

Loyko

преди 3 години

На това дивашко племе все Бойко му виновен. Неможе нормален англичанин да дойде да живее в тази джунгла.

66

Борис Джонсън

преди 3 години

Покрай тоя БРЕКЗИТ англичаните се побъркаха и посегнаха и нашите роми ! Ние искаме всички роми да се преместят в Лондон и да задоволяват англичанки ,без значение от възрастта им ! И да ги ревнуват по няколко пъти на ден ( и нощ).

65

Ревнивец

преди 3 години

35 -годишен ром започнал да ревнува 60-годишната англичанка ! Ромът сигурно е общувал с нея жестомимично , използвайки само 2 или 3 жеста.Можем да си представим как е показвал , че иска да я осемени !

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Съжалявам, но ако си под 60 годишен, нямаш никакви физически и психически проблеми, но не си работил ден в жиовта си, нима искаш да ми кажаеш че АЗ трябва те храня?Ще познат грабеже? ОК!Нека! Нека да видим, какво ще стане, като изкараме всеки втори полицайс с автоматично оръжие и стреляме крадците на месо. Ще имаме по-малко крадци и другите ще се хванат на работа.Това ще стане!И давайте по-здрави присъди и по-гадни затвори. Кво е това? Наркодилъри и убйци по 3-4 години?

63

Анонимен

преди 3 години

До ПРЕДИ ГОДИНИНе трябва помощите да се спират за бедните хора и ромите, а да се слага по един чип за по 30 години или инджекция да не забременяват ромите.Ако им спреш помощите, обричаш на тотален глад цялото население,а не само ромите,а глада е по-силен от тока и ще започнат да се извършват всякакви престъпления - кражби,побои,убийства,изнасилване,измами

62

Док

преди 3 години

Най-отврарителното нещо, свързано с поданник на кралицата което съм виждал беше един толкоз грозен, смотан и незнам какво друго, возеше в колата си 4 млади булки от боятта, та влизат те в магазина където работех, то не бяха метани, то не беше чудо, само дето не му премитаха пред краката. Той ми заговори на английски и едната цгнка започна да ми превежда!! Отврат. Ама понеже е енгилизин, да видиш какво отношение получаваше. Те явно такива си ги харесват.

61

Мяу

преди 3 години

Реалното е, че полицията пази само Тиквата да не падне. Населението, кучета го яли за 11 години управление в Герб и 45години в БКП и НДСВ

60

до 67

преди 3 години

Абе извратена работа, ама убийството как да се квалифицира... сиреч си доволен ли.

59

Бай Йух

преди 3 години

Шейсет годишната може и с 20 годишен!Който е бил 20 годишен, знае на какво е способна една 60 годишна.А тази е и англичанка - от островите на либерализма!Жалко за момичето - макар и на 60 г. е с младежки дух!Надявам се да е била щастлива в БГ и да е намерила своя здрав ***.

58

Бай Йух

преди 3 години

Борис Джонсън е виновен. С този Брекзит, който се точи с години и изнерви хората.Посегнаха и на англичанките ни!Бойко също е виновен че не взе адекватни мерки при Брекзита. Никакви мерки не взе Бойко...А трябваше! ... Но уви! Вече е късно - имаме първа кръв!

57

Зозо

преди 3 години

Хм 60 годишна с 35 годишен?!? Извратена работа....

56

Анонимен

преди 3 години

До До ОмуртагБрат ти ли е убиеца че за граматиката се хвана ***

55

Даам

преди 3 години

До До ОмуртагХахахах ти па много го знаеш българския ,тирета мирета нема мишка прокаажена.

54

До Омуртаг

преди 3 години

Ей най накрая се научи на български а? А викате това няма да стане даже и целите семейства да ни изколят. Борис Първи ви показа пътя.

53

Анонимен

преди 3 години

Аз го знам това но на латиница. Прави кос лопатикоз в на ангкезиум тиквочиум.

52

Омуртаг

преди 3 години

Едно време Хан Крум такива ги оставяше да висят на едно дърво докато се разпаднат.Хем подобни изчадия като него да знаят кво ги чака ,хем да се нахранят свраките и гаргите.Хана е бил природолюбител ,еколог.

51

Падаря

преди 3 години

Да вземе да се обеси от ревност в ареста,че един затворник ни излиза 1400лв за издръжка на месесец от нашия джоб.

50

от чужбина

преди 3 години

Така е, но да не забравяме от 12 години ни управляват едни и същи *** от ГЕРБ, които пак ще се опитат да заграбят властта. Ще кажете, не е сега времето и тук мястото да се коментира тази тема. Но я повдигам, защото преди 4 години разни националистически групировки се вързаха с ГЕРБ- Обединени патриоти и друга *** с обещанието, че ще сложат *** на място. Това не го направиха, но откраднаха каквото можеха, защото бяха същите кратци като ГЕРБ.

49

Дnes.bg

преди 3 години

Иво Славов, браво. Това е целта на медиата ни - да намалим приходите на държавата и народа макар и с някорлко милиона. Пишете хора пишете, имаме нужда от вашите пари.