103

Карлсон от покрива

преди 3 години

Дружки са, защо НЕ??! Притеснява се да не "потъне" в милионите на Божков?? Двамата са лика - прилика! Единият "пести" за черни дни, Другият "говори" за "светло бъдеще"!!

102

Станко Гочев...

преди 3 години

Картините ми със злато...ще спечелят изборите...

101

Анонимен

преди 3 години

Веднага гласувам за тех и ще пропагандирам сред познати и приятели. Мразя силно всички останалиБоклуци

100

Анонимен

преди 3 години

строгия чалгар не прощава на никого!

99

сигурно сме прости

преди 3 години

До Анонимен 80Той няма да управлява,той просто е пионка в нечии ръце,които скоро ще разберем кои са. Използват го,а той се е продал за пари най-вероятно в "името на народа" за "негово добро е ще знаете(на народа де)." Докато има балъци да им се хващат на номерата,те ще минават и ще си печелят на чужд гръб. То се вижда каква "партия " са,айде моля ви се,да не сме балъци всички.

98

има време

преди 3 години

До Анонимен 97Точно в това е номера,за да не се издадат.Времето ще покаже,само малко търпение и всичко ще лъсне с пълна сила за всички.

97

ще разберем

преди 3 години

До Анонеимен 81Отказва не защото не иска да е с тях, а защото така му е казано да прави, за да заблуждават хората.Който още не го е разбрал,скоро ще разбере кой с кого е и защо е и какво цели.

96

Анонимен

преди 3 години

Ако Божков спонсорираше славчо.. то той нямаше да слага разните му там уж символични 78 стотинки и щеше да сее пропагандата си безплатно 24/7.

95

безочие

преди 3 години

Вярно няма такава държава. Вместо в затвора,партии си правят.Законите не важат за такива като тях. Наглост и безочие. Иначе някои крякат: Мутри вън, а? Щели да оправят държавата...горки ни. И това което имаме ще изнесат по Дубай и другаде.Но така е,когато законите важат за едни, а за други, кучета ги яли.Всички все "патриоти се извъдиха,милеещи за народа". Не мога да си обясня как е възможно това да се случва,как е възможно да има такава наглост и безобразие.После имало крадци и лоша управа.

94

Анонимен

преди 3 години

До До ... От ДубайЕ той прати.400 килаама го хванаха завчера

93

z-rock

преди 3 години

.."силен егоцентризъм, още по-силни зависимости" Так е отговорил Божков на отказа!! Явно те двамата добре се познават!!

92

До ... От Дубай

преди 3 години

Абе то любовта е хубаво нещо, но само с любов не се живее, Черепа да прати нещо и по банкомата, че тези дето чекаха пари за пъдпъдъчи яйца и свински ушички, ще искат и нещо в кеш за да гласуват, че сиренцето още е с пари ... !!!

91

7/8....

преди 3 години

..чалгар ,комарджия ...чалгар,комарджия....чалгар,комарджия...и накрая ........ЧРЕЗ БИТОВ АЛКОХОЛИЗЪМ--КЪМ "ДЕМОКРАТИЧЕН-СОЦИАЛИъЗМ"!ДА БАЧКАТ БАЛАМИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....!

90

Анонимен

преди 3 години

Божков е основния спонсор на Слави от 15 години.Слави се прави на независим, но е човека на Божков и Доган.

89

От Дубай

преди 3 години

С любов..!

88

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Славчо Виолата ако вземе с отбора...сценаристи 5,5% ще е...грандиозен успех за тях.Дали ще повлияй на хода на...историята,едва ли.Просто...детската градина,какъвто е Парламента ще се...обогати с още едно...другарче и ще можем да гледаме...шоуто на Слави,без да...плащаме 78 ст.Ще се излъчва...безплатно по БНТ.

87

Адвокати, съдии, про

преди 3 години

До Вътрешен човекИ какво от това?

86

Слави

преди 3 години

Не моа такива неща да правя..!

85

ТОВА Е ПРОМЯНАТА

преди 3 години

ЧАЛГА И ХАЗАРТ....ПЪЛЕН СОЦИАЛИЗъМ!ДА БАЧКАТ БАЛЪЦИТЕ...ХА,ХА,ХААААААААААА

84

Жан Виденов

преди 3 години

МИТЮ ГЕСТАПОТО И КРАСИМИР РАЙДОВСКИ + НАСЛЕДНИКА НА ГОЦЕВ = Ген.Михо Михов, и Кеворк Кеворкян .Тези Де-Се Библиотекари---КАКВОТО ТЕ КАЖАТ..ТОВА Е .А АХМЕД ДОГАН Е ПОЧЕТЕН ВИПУСНИК НА ФАКУЛТЕТА по БИБЛИОТЕКОЗНАНИЕ и Информационни Услуги .Той е със степен ''МАЙСТЕР .''