116

К Х А

преди 3 години

До 116 и до 121 - БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА НЕ Е ФАШИСТКА !!! Хубаво ,че е ТЯ , за да пресича всички злоупотреби ! Всички провинили се трябва да бъдат осъждани строго и да си изтърпяват наказанията докрай !

115

К Х А

преди 3 години

В затвора , та да и дойде акъла в главата ! Да върне всички заплати , които е получила и глобена... !!!

114

Анонимен

преди 3 години

И къде прочете, че е използвала неистински документи? Посочи ми в текста, че не виждам? Ти виждаш ли някъде да пише, че е подала някъде фалшив документ?

113

До 121

преди 3 години

Абе,другарко " писателко",използване на неистински документи за завършена степен " бакалавър" какво означава?Че са истински или неистински?А ако са неистински, фалшиви ли са?За диплом става дума!Е?

112

Анонимен

преди 3 години

До 116 - Всички разбраха ,че тая е била с фалшива диплома ,само ти не разбра . Ей ,че глупаво човече си . И питам какво ти е виновна ПРОКУРАТУРАТА ?------- Аз пак питам - къде в статията пише нещо за фалшива диплома? Възможно ли е българската фашистка Зпрокуратура да се ползва за оклеветяване на неудобни хора? В статията няма нищо за фалшива диплома?

111

Анонимен

преди 3 години

Без да съм учил право... но мисля че за престъпления срещу държавата ДАВНОСТ НАМА!!!! Моля някои Адвокат да каже....

110

Анонимен

преди 3 години

До 116 - Всички разбраха ,че тая е била с фалшива диплома ,само ти не разбра . Ей ,че глупаво човече си . И питам какво ти е виновна ПРОКУРАТУРАТА ?

109

Анонимен

преди 3 години

Къде в статията се споменава за фалшива диплома? Възможно ли е българската фашистка Прокуратура просто да клевети жената?

108

сминдух енд чесън

преди 3 години

Аз не виждам разлика между методите на БСП и ГЕРБ,все пак са едно котило ,нещо повече ,като че ли по лошите ученици на БКП са в ГЕРБ.

107

Анонимен

преди 3 години

Това, че са и отказали препис от дипломата, не означава, че не е учила. Означава само, че са и отказали препис.

106

Анонимен

преди 3 години

До До Полковник КолевДа, ама не става, ако си минал преди 20 години и си тясно специализиран над сегашната си работа. Да не казвам, че програмата се е промениал коренно и ползвам едва 1/8 от това, което съм учил. Останалото е такава мъгла, че не си спомням почти нищо, макар да има основно 5 и 6 по изпитите.

105

Анонимен

преди 3 години

Значи нямала бакалвър, два пъти ходила публично да си го търси (щом вие така казвае), но защото нямала, някак си праснала един магистър и си взела изпитите?КАК? На мене ми беше лесна магистратурата ... зато бях учил 5 години преди това и имах 4 години професионален опит. Без тези години опит и учене, абсурд да изкараш и един семестър.

104

Анонимен

преди 3 години

Тя е използвала умишлено неистински документи-------Не става ясно за какъв неистински документ иде реч и къде го е използвала?

103

Анонимен

преди 3 години

Никъде в статията не пише нищо за фалшива диплома. Защо лъжете?

102

Анонимен

преди 3 години

АУУУУУУУУУУу каква физиономия няма да спа сегазащо ми го причинявате

101

Мдаа

преди 3 години

А някои доста плюха по Лилито Павлова.. Не е ли разбивачка тази Мис Пиги? А и същевременно комбинативна, както се разбира от статията.На тати сладураната,на кого ли се е метнала такава?

100

Анонимен

преди 3 години

Синът на Радев бил на купон, дъщерята на депутат от БСП била с фалшива диплома. Я кажете нещо за чекмеджета , записите, къщата в Барселона, жените, проститутките и децата на Мутрата

99

Така ли ?

преди 3 години

Точно заради такива , няма да гласувам никога за БСП -то ! Баща и защо не я е спрял .Че и на хубава длъжност е била , без ценз и образование !? Егаси и наглостта !?

98

Анонимен

преди 3 години

Тая по-красива и от Илиянчето

97

До коментар 85

преди 3 години

Абе ще ти предложа и зам.кметицата,а не кметицата на община Тервел .тя е завършила ветеринарна медицина да бърка на крави и овце в....ама сега е със самочувствие.вече е от ГЕРБ.