93

Анонимен

преди 3 години

Ядрената програма на КНДР е подарена от наследника на СССР. А валутата за която тук става въпрос отива за поддържане разкоша на председателя Ким Чен Ун.

92

Анонимен

преди 3 години

Комунисти, сър...

91

Турчина

преди 3 години

Най мръсни са руските хакери Вече от 1 година през 1 месец ми пращат някакви фишинг сайтове на имейла. Но сс достс ***.

90

Отговор

преди 3 години

До ВЪПРОС?Защото е един от тях и заработва ДЕНГИ бе!!!

89

Анонимен

преди 3 години

По същата схема и аз мога да твърдя, че Бил предлага Хилари за пари.

88

Гост+

преди 3 години

една неназована държава е оценила, че е "много вероятно" = един типичен пример за западна фейк преса!

87

ВЪПРОС?

преди 3 години

Искам да попитам, ПРОСТИТУЦИЯТА забранена ли е в България или е свободна????Зещото вече от една година някакъв си пуска обяви в Днес..бг " Искаш ли да си намериш жена за една нощ! Дава си и сайта, и никой нито го трие, нито го притеснява?????

86

Анонимен

преди 3 години

Тъй, тъй, те корейските хакери и за четвъртата световна война са виновни.За Русия нещо ново да измътите?Този път я забравихте.

85

CNN

преди 3 години

И цял цех мармоти загъват ли загъват шоколадчетата в станиол!

84

Анонимен

преди 3 години

Тоя Кимчо го боготворят там.Корени ядат страшен глад е при тях.Само ракети имат нищо не произвеждат.Ето как е когато Москва и Пекин казват какво да се случва в една държава.Мизерия.А събратята им от юга произвеждат КИА и други работи за износ,но там САЩ казва какво да се случва.Откривате ли разликата?И в БГ беше така.Карахме Москвичи и Жигулки,а на запад караха Мерцедеси.В Куба и Венецуела също е мизерия,обаче продължават да вярват на Москва.

83

Анонимен

преди 3 години

хаха.................тия нали били много изостанали, сега пък имали големи хакери..................хаха................западната пропаганда много издиша нещо!!!

82

Анонимен

преди 3 години

Добре бе, баххти, поне в заглавието да бяхте нацелили запетайките. Какви сте вие, за какво се борите?

81

До 85

преди 3 години

Да бе, тогава не само българите, ами всички са пътували свободно по цял свят, и изобщо.. туризмът, транспортът, и културно-икономическият обмен са били много силно развити ! Имало е и истински тур-оператори, а не като сегашните ! Абе като цяло, живуркали са си хората.... ахааахахахаха !

80

да бе, да!

преди 3 години

Откраднали милиони, то ако ставаше с милиони да се развива ядрена енергетика. Българските васали при демокрацията платиха милиарди за остарели американски хвърчила, крадат милиардим, а 30 години американско васалство не могат един ядрен реактор да построят и плащат най-скъпия ток в Европа при доходи както страна от третия свят.

79

Е

преди 3 години

Те са си такива... всички комунисти !

78

Анонимен

преди 3 години

"Нос Каликара носи името на българката Калиакра,която е била една от жените отвлечени от турците и навързани на синджир и която хвърляйки се в пропастта,повлича и останалите девойки в пропастта и умират,за да не попаднат в робство".Да се бяха сетили турците да им предложат тоалетна хартия, банани и западни стоки, българските девойки сами щяха да им легнат, ама турците са били прости, не са се сетили, и затова са се харчили за синджири.

77

Анонимен

преди 3 години

Фактите са, че българското население през "турското робство" се увеличава, кои "цели градове" са изчезнали, дай конкретни имена на "цели градове" навързани на синджири и изчезнали? А българите сега като не могат да се оправят и тънат в мизерия, и си намират виновни в турското робство, синджири роби, в 45 години комунизъм, в Путин и се навеждат и целуват задниците на американците.

76

Анонимен

преди 3 години

Ядрените оръжия трябва да бъдат забранени или да съществуват само под шапката на ООН.Иначе как така на едни им е разрешено да имат а на други не.Президента на Америка да не би да е по наред от този на снимката?Политиката им на постоянни войни съсипа цели народи, континенти и етноси с милиони жертви и заля цяла с Европа с емигранти. Тези ли трябва да имат ядрен арсенал, дето не се знае утре кой ще решат да нападнат.

75

Анонимен

преди 3 години

През турското робство когато "цели градове са били навързвани на синджири като роби" робите са могли свободно да пътуват в целия свят (навързани за синжири), имали са къщи и многолюдна челят, пращали са децата си да учат във Виена, децата вместо да станат миячи на улици ли *** във Виена са се връщали в България да робуват и ставали учители по селата да ги навъвързват по цели градове на синджири като роби.

74

Анонимен

преди 3 години

Куманистите пак са в минало време и блещят простотии, които нямат нищо общо с 21 век. Жал ми е за тези хора, но още повече за всички българи. Как се гради нормална държава с такива лузъри като куманистите.