166

Анонимен

преди 3 години

Е ама нашите вождове нищо не казват и дори не са имали намерение да преговарят за руската ваксина така както и правителстеото не фининсира нашите учени за разработка на бълг ваксина А ваксината на Джонсън за която нашите първенци също са нямали интерес се прилага еднократно затова ще ни я предоставят чрез трети държави а се раздадоха милиони за туй онуй но не финансираха бълг производство на ваксина нямам думи

165

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Придпулагам щот началницити съ разработили дубичиту и съ са пудготвяли пуне 20 годинки с въксинътъ,чи дъ блеснът нъ фонът на скапания капитълизъм!!Тъй кът гледкъм как си черпят хорътъ с Новичок и не им мигвъ укоту,ни вярвам да ги сбърка дъ умурйът милион,два русняци дъ стани по дубре уйдурмътъ,видите ли и ний пустрадъхми *** пруклетити китайци??!!А то всъщнуст нищу чудну дубичиту дъ и *** сибирските степи?!

164

Пак по опорката?

преди 3 години

До путински частушки: Много ти работи фантазията. Милиони засега печелят Pfizer и Moderna, и са и доста по-скъпи. По твоята логика може и те да са създали вируса.

163

Анонимен

преди 3 години

Мда,някои твърдяха,че Sputnik-V е бита карта а сега наред със Китайските Sinovac и Sinopharm са едни от най успешните и продаваеми ваксини в света!

162

ВНИМАНИЕ

преди 3 години

ДНЕС. БГ се финансира от КРЕМЪЛ, с цел проруско влияние в България.

161

пущиняк

преди 3 години

До боби,Един познат пък миналата година си купи руски телевизор- Polarline 32-ка FHD за някакви смешни пари, около 300лв. Явно тази ниска цена по някакъв начин е сързана с ниските им заплати!

160

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Ваксината на Бионтек е Скъпа - но пък я препоръчват за Възрастни Хора,В Турция хора над 60 години - се ваксинират с Бионтек, Под 60 години с каквото им падне - най евтините ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

159

Анонимен

преди 3 години

аа тия от блумберг и те ли са рашки *** я да ги подпукате къде се намират да се изпускат така

158

Татул

преди 3 години

Малко по малко ще си дойдем на думата. Евала на Унгария.Показаха че имат и акъл и пи'шка да го направят, като си одобриха Спутник.

157

Анонимен

преди 3 години

До БобиВсъщност най-големият му проблем (и това го писаха руснаци в руски форуми) е, че изследователите им не могат да си подготвят правилно документите и не могат да проведат като хората едно изследване, което да не оставя съмнения за манипулация.За вътрешна употреба да си се ваксинират колкото искат (между другото въпреки ваксината бяха в топ 3 на най-много заразени в света).За разни страни от третия свят - да си се тестват колкото искат.Ама аз живея в ЕС и искам да е по правилата.

156

Анонимен

преди 3 години

Как точно се разбира от тая статия, че Sputnik V е фаворит, освен, че оплювате китайската ваксина?Още не е одобрена в половината свят, че и руският президент не смее да се ваксинира с нея, ама ФАВОРИТ!!!!

155

А

преди 3 години

Вече няма сила на този свят да ме накара да повярвам на нещо руско!!! Всичко сделано далеч от мен!

154

Целта на ваксината е

преди 3 години

1. Да няма тежки странични eфекти и да не предизвиква алергии, автоимунни и др. заболявания.2. Да създаде достатъчно антитела, за да не се се заразиш или поне заболяването да протече леко.3. Да е на добра цена, за да могат да си я позволят максимален брой хора. Ако желаят.4. Ако ще се издават имунизационни паспорти - да те признават за ваксиниран по света, а не само у нас.Другото за нормалния имунизиран са подробности.

153

Ей боби

преди 3 години

Знаеш ли колко много хора в Израел всъщност са израсли в сссср. Това което пишеш са глупости.

152

Мдаа

преди 3 години

Да не стане: с путник пътник... не че нещо, но името е красноречиво

151

Анонимен

преди 3 години

Защото е направена за доброто на човечеството. А не като Рfizer, Мoderna, Аstra Зенека произведени за да печелят трилиони от ваксини. Рфайзер и Зенека са срам за европейския съюз, за корумпираните политици чийто договор с фармацевтичните компании така и не видяхме въпреки че ще плащаме цената. Колко живота можеха да спасят ако не бяха опитали да скрият качествената ваксина за да продадат американски и английски ***?

150

Шефа

преди 3 години

Така е защото нашия премиер , тази заспала ***.а , прави далавери с ваксините , а с руснаците не става!Натресе българите на най-неудачната ваксина и вероятно ще лежи и за това си деяние!

149

Бойко Бандидата

преди 3 години

Утре ще телефонирам на брат Путин да направим едно заводче за руската ваксина в Банкя.Така моето и неговото чекмедже ще се винаги пълни.

148

пущиняк

преди 3 години

До Поредната хибридка,Друга е май последната информация за Турция, ама както и да е! Русия, принципно, си е много странна държава, трудна за разбиране! Минималната им работна заплата е абсурдно ниска- наполовина на българскта такава, че даже и по-малко- няма и 300лв. Същевременно, обаче си пуснете клипчета за градове като Казан, Белгород, Чебоксари, Калуга и т.н. Тези градове изобщо не изглеждат като типични за страна с толкова ниски заплати!

147

За неразбрали

преди 3 години

След като руската ваксина струва само 10$ защо не я пуснат у нас по аптеките за свободна продажба и не разрешат на личните лекари и медицински лаборатории да я поставят? Защото руснаците не могат да я произвеждат, а само я използват за пропаганда !По тази причина и Израел и Турция се отказаха от Спутник и ползват Пфайзър и Синовак !