18

Анонимен

преди 3 години

Трябва да умрат повече, щом ги влече. Само да не ми се сополиват разни роднини по телевизиите после. Всеки си взема сам решенията, но все някой му е длъжен после.

17

Апокалипто

преди 3 години

Не трябва да ги съдим толкова сурово...Някои хора имат мечти и са готови да умрат за тях.Те си го знаят,че шанса да не се върнат е голям и въпреки това го правят,това са истинските мъже приятели...Мир на душите им!

16

Анонимен

преди 3 години

каква смелос..дух..ходят да избиват комплекси

15

до зи-рок

преди 3 години

Трябват и такива хора, не може само пред телевизора с дистанционното.

14

Татул

преди 3 години

Голямо геройство! Бог да ги прости безразсъдните. Можеха да направят и по добри неща. С парите с които обикаляха да изградят дом на някой бездомник или да нахранят изоставени деца. Да се погрижат за някои стари хора или да облекат някой в нужда. Толкова малки и незначителни неща, но само за големи сърца...Похабиха се за една празна кауза...

13

До Z-rock

преди 3 години

По-добре с дистанционното на дивана,аман от мъже вече.

12

А в

преди 3 години

Прегръдката на Китайският Комунизъм - Колко?!

11

Анонимен

преди 3 години

Явно алпинизма е като наркотика, пиянството, алчността, знаеш че ще те затрие, но не можеш да спреш.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Коврата няма нищо с бокса, нищо че медиите постоянно ни занимават с него :) Интересно е наистина че ни занимават с Боян, даже "Господ" се обади.....:) Изглежда ми свестен човек, който си търси различното, да почива в мир :( Аз също не го бях чувал, но явно медиите при липса на национални герои пишат за него.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Та точно тези от тениса, бокса и алпинизма ли намери да обявиш за мързеливи? Ти в нещо да си бил втори? Егати соппола!...Русомраз, в гыза ти един дебел праз!

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Ще те допълня - К2 е в Каракорум, а не в Хималаите. Имаме си невероятно простички журналистчета...

7

Анонимен

преди 3 години

Писна ми Българите да са вечния втори и поредния безсмислено героически загинал. Няма нужда от такова префърцунено заглавие. Без труд, дисциплина и отдаденост не се получава нито бокса, нито тениса, нито алпинизма.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4- За домашните любимци пишат как да ги предпазим от короната, обаче за алпинизма са гола вода :) Боян загинал като борил чукарите....хаха :) Булгарикус го осъди на смъртна присъда, нищо че човека вече е умрял :(

5

до 6

преди 3 години

Просто шерпите не обичат мигранти - както и БГ-тата.

4

Анонимен

преди 3 години

Шерпите не обичат солови играчи и това е крайно време да се разследва, след смърта на Боян, дали не са бутнали Скатов?!? Много хора си ги представят романтично като пазители на планината, но аз си представям едни бедни и отчаяни диваци, бранещи бизнеса си. Навремето (когато още нямаше лифт) тръгнахме да катерим към Седемте Рилски езера и едни *** с джипове и дебели уши, които прекарваха хората срещу не малка сума, ни изгледаха много лошо..

3

Поезия

преди 3 години

Който катери високи планиниФака яко хубави жени!Ръгай каки до зориС кеф върха го изкачи!

2

Анонимен

преди 3 години

Людмил Янков прави опит да спаси Проданов и губи пръсти в следствие от измръзване, но не загива в Хималите, а в Рила. Груба журналистическа грешка, свидетелство за ниското ниво на списвача на статийката.

1

Анонимен

преди 3 години

Хората пари за храна нямат те тръгнали от хоби да катерят скали ! Кофти е да умреш така но са си виновни сами. Луд умора няма !