36

Анонимен

преди 3 години

Абе пред зарата имаше и опашки.

35

до 32

преди 3 години

Не знам къде ти с 1500лв. заплата се нареждаш да купуваш онлайн. Остави тая работа на нормалните хора, а ти се залъгвай колкото си искаш за онлайн пазаруването. Все по-малко ставате подобни баламурници, дето се редите да купувате на двойни цени из магазините. В Амазон месечните ми събскрипшъни са за 23 неща, които барабар с доставката до България излизат точно тройно по-евтино от тук. Ама в някой друг живот ще го разбереш, рано ти е в този. Не е за тебе добре платена работа и нормален живот.

34

Анонимен

преди 3 години

До Мен Връщаш го безплатно не означава, че не дължиш такси на куриерската фирма

33

аз-ът

преди 3 години

това с бизнеса наистина беше малоумие. Просто трябваше нулева година за децата под 12г. възраст. Не знам колкот от фейсбук-сл.боумните-с.лянки го разбират, но като тикат котилото си на сила в училище унищожават собственото му бъдеше. Има учители в провинцията по спефичини дисциплини (физика например), за които ХОРА НЕМА! В момента, в който на учителката по физика в Мелник и писне на пу..ката и каже - аз няма си рисковам живота- цялото училище НЯМА как да издаде дипломи. Не знам дали го разбирате

32

Мен

преди 3 години

До цъкащ минусиДа а в моловете прилива от качествени чехли :) Аз поръчвам дори и храна вече онлайн. Ако не поръчваш от някакви измислени сайтове всичко си идва бързо и безпроблемно. Ако не ти става - връщат го безплатно и ти пращат друг размер или ти връщат парите. Изпробвано многократно и винаги работи. Не чакам на опашка, не въртя из паркинги не кисна на спарено и не си губя времето с безполезни неща. Вместо 1 ден в мола - 1 ден повече на ски. Пък ти си цъкай минуси :)

31

аз-ът

преди 3 години

Така и не разбраха, че децата трябваше да са онлайн; не да ги пускат присъствено, а трябваше да оставят Бизнеса! Сега резултата се вижда.---++++++++++++В случая ДЕЦАТА са проблема,а не жертвата. Не, че те са докарали вируса, но малките нямат симптоматика и не могат да кажат, че са болни. И са като пръскачки за лозе. Трябваше нулева година да обявят за най-малките, но нямаха топки да разсърдят фейсбук мамите, за които Държавата е длъжна да им отглежда децата докато те са по кафетата.

30

Анонимен

преди 3 години

А в градския транспорт системи за филтриране на въздуха кога? Шофьорите им още пушат и миризмите се носят из целия автобус

29

цъкащ минуси

преди 3 години

До: номер (Мен)Виж какво, аз котка в чувал и стока по интернет НЕ КУ-ПУ-ВАМ!!!И веднага обяснявам:Мой колега така се излъга да си купи маратонки. Еми, дойде само едната маратонка.След неуспешни опити да я върне, пусна обява в olx и я продаде! На човек с един крак! Луд късмет!А за жена ми купих чехли - остана разочарована. На снимката изхлеждаха съвсем различно, да не говорим че обувки винаги се мерят!

28

Анонимен

преди 3 години

Подозирам същото да бъде и с ресторантите, ако бяха отворили днес.Най-добре според мен би било на 14-ти февруари да отворят, но не така мисли здравният министър.Поне за 8-ми март има някакъв шанс да се напълнят...

27

Мен

преди 3 години

До цъкащите ми минуси - тенденцията е такава сори. От преди пандемията хората поръчват онлайн, сега само се засили и хората видяха че е много по удобно. За какво да ходя във вмирисания мол като мога да си поръчам дрехите и обувките онлайн, а спестеното време да го изкарам на планина/плаж вместо да кисна на спарено и изкуствена светлина.

26

Не!

преди 3 години

Ще оставя без коментар злорадстването за фалиралите бизнеси. Но мога да ви гарантирам, че следващото затваряне, а то ще е скоро, ще занули всичкини. Липсата на солидарност по между ни и страхът от "опасния" вирус ще ни докарат МАСОВА безработица и глад. Не се залъгвайте, никой не въведе тези истерични мерки от любов към старците...

25

Анонимен

преди 3 години

До Неам париЕми ти като чакаш някой да ти дава, няма да имаш, ясно. *** и Пчеилчката Мая съвсем пък няма да ти дадат, те има да оправят хотелите по Халкидики, Импексите и други крадени имущества.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Е да де, вижда се резултатЪТ: от 45% заразените спаднаха на 4-5%. Но ние да си плюем. Айде стига с това консуматорство. Трябва да се промени светът, преквалифицирайте се за по-полезни професии.

23

Анонимен

преди 3 години

моят магазин е на ъгъл с по 8 метра витрини от всяка страна на голяма улица на партер 90кв.м нито е затварял.нито нищо продължавайте да се врете в МОЛ -овете.

22

Анонимен

преди 3 години

До 20Ти пита "кой ходи на кино" и аз ти казах. Нормалните хора обичащи културата ходим - на кино, на театър, на опера и на изложби. Това, че ти не ходиш си е твои проблем.

21

Анонимен

преди 3 години

Моловете ще се въздтановят за две седмици, но вашите празни джобове и *** главо, никога няма да се възстановят.

20

Анонимен

преди 3 години

На всеки час се извършва дезинфекция, а в някои търговски центрове вече работят и системи за пречистване на въздуха. Във всички магазини има поставени дезинфектанти.------Разорително мало умие.

19

Анонимен

преди 3 години

В понеделник малко да, вижте събота и неделя как ще е.

18

Анонимен

преди 3 години

Точно теб никой не те е питал дали ходиш на кино. Не си съвсем нормална, след като напираш да се оправдаваш.

17

Анонимен

преди 3 години

До 19Аз ходя на кино почти всяка седмица и да смятам се за съвсем нормална.