58

69

преди 3 години

същите сте като тях, само наивници биха гласували за псевдо комунисти

57

БСП са гад.ини

преди 3 години

Глу.пости. Поредните червени лъжи.

56

Както винаги

преди 3 години

БСП са вторачени в противниците си.Не помнят кои са били и какво са правили,не си дават сметка къде са сега и какво ще правят в бъдеще,но плюенето по политврага е основен вид дейност,наред с бомбастични популистки обещания.Разчитатна некомпетентността и неинформираността на хората,късата им памет и лъжатот душа и сърце.Идеите им са сложна сплав от волунтаризъм и икономическихимери,в тях те са собственици капиталисти,а говорят за социализъм.Сега работещите във фирмите им какви заплати имат?

55

Червените крадци

преди 3 години

Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)

54

Въпрос към Курнелия?

преди 3 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

53

Да

преди 3 години

Да се освободим от БСП,ДПС,Патриотите и ГЕРБ.Всички на избори.Нека дойдат нови лица и ако не се справят следващия път нови.Но нека тези ,които ги махнем да влезнат в затвора.Проверка за притежание на имоти ,пари и др. И ако не могат да докажат произход, взимат им всичко и ги прибират в затвора.

52

Ха-ха

преди 3 години

Тези пък, кой им иска мнението ...

51

Ми готи селянин 2

преди 3 години

Освен това ти гледам правописа и някак си разбирам, че една камара постове са твои. Под различни имена разбира се. И не ми става хубаво, не. Точно обратното. Винаги съм мислил, че българите сме нещо голямо, велико, неудържимо а то какво излиза. Виж, не те обвинявам за нищо, просто ми е много болно до къде сме стигнали. Бъди здрав и дано намериш истината, която не винаги е в парите

50

Ми готин селянин

преди 3 години

Какъв ти е проблема тогава. Нещо не ти харесва в моето писание, какво ли. Ама що ли те питам. Ясен си от всякъде. Нещастен водач на 120 годишно BMW, на хранилка при гробаджиите, комплексар и страхливец. А не можеш да разбереш, че истината на успеха не е в слугуването и *** на власт имащите а в обединениети, взаимопомощта и човечността. Разбирам, във вечен стрес си, съжалявам, но това е по твое решение. Ти си приел и консумираш статуквото. На мене никога не ми е било приоритет да коленича.

49

БеСеПерастия

преди 3 години

Попитах дядо:-Бил ли си комунист?-Бил съм - ми отговори той .-Е не те ли е срам ?-Не ме е срам и ако го видя пак ще го бия.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46Явно не си живял под ръководството на БСП! Друга песен щеше да пееш сега.

47

Да бе,

преди 3 години

осигуровки не се внасят от много години.Дори в "зората на демокрацията" работодателя ,ако питаш за осигуровки не те взимаше на работа.А за пенсионния фонд да не говорим,беше обран до последното левче. Та да не говори много тази госпожа,все още има много ,които помнят годините ,когато БКП/БСБ бяха на власт.

46

селянина с BMW

преди 3 години

До Чета коментаритеМи щом си намерил някой да ти ДАВА ами радвай се бе,човек!!Карай си ламборджинито,пий си уискито в Санта Моника,нямаш проблем!С теб явно не мога да се меря!Не разбирам защо се занимаваш с нас!?На мен фирмата ми дава на месец по 300,000,осем човека си взимат по 1,500 на месец и си хранят децата!Живея и работя на село,къщата ми е на 3 етажа и за мен е удобна,двора ми е 2,5 дка и знам как се държи мотика!Имам всичко нужно за живот!И ще гласувам за Герб!Всичко добро!

45

Анонимен

преди 3 години

Не само, че при управлението на мутрите сме последни в ЕС, но и изоставаме от предпоследния Румъния, които преди мутрите бяха след България, т.е. до управлението на ДПС+НДСВ+БСП през 2005-2009 Румъния баха след нас.

44

Анонимен

преди 3 години

Интересното е, че тези 45 години, през които управляваше БКП се направи толкова, че сега за 31 години демократите все още не могат да откраднат всичко направено през предишните 45 години, въпреки ударния грабеж на мутрите през последните 13 години

43

Анонимен

преди 3 години

Основният приоритет на ГЕРБ е да крадат и го правят добре вече почти 13 години

42

До 42

преди 3 години

Лъжеш разбира се.Тези 7 милиона пътувания през 2019 не са само до Европа и само с цел туризъм, а са всички пътувания зад граница за всички държави по света. С цел туризъм са 2,228 милиона пътувания до целия свят, от които 1,5 милиона са до други държави от ЕС.

41

Иванчо

преди 3 години

Тая руска *** се загрижилила за американските бази.Няма такива в България,базите са на НАТО,да ти се налее в тъпата тиква.Заради такива сме нва това състояние.70 години управлявахте и сега питате една партия от 10 години,защо сме най-бедни,защо заплатите ни са в пъти по-малко.При вас бяха 2-3 долара забравихте ли.Никога България не е била по-добре.Свидетел съм на цялото ви социалистическо строителство и на кражбите ви последните 30 години.

40

баба мара

преди 3 години

бсп не се занимаваите с другите партии вие кажете какво ще правим с ам бази вбългария центъра във варна ам кораби в черно море аз досега не съм ви чулада говорите по тази тема

39

Анонимен

преди 3 години

НСИ- 2019Г ИЗЛЕЗЛИ ПРЕЗ БГ ГРАНИЦА С ЦЕЛ ЕКСКУРЗИЯ В ЕВРОПА- 7 500 000/ ИЗЛЕЗЛИ СА МНОГОКРАТНО/- ТОВА Е СПОРЕД ДАННИ ПОДАДЕНИ ОТ ГРАНИЧЕН КОНТРОЛ. ТОВА Е ЗАЩОТО БЪЛГАРИНЪТ Е БЕДЕН ЛИ?