16

Патриот

преди 3 години

Нали искахте казарма? Ето ви я. Какво пак сте недоволни? Нови самолети, нови кораби..... Или е по-добре Турция да пази българското въздушно пространство?

15

Тошко

преди 3 години

Ей това българина е неблагодарно и късопаметно същество! 30 години ревахте, че няма казарма, ВМРО изкара земята за да я върне, но българина е пак недоволен! Който не храни собствена войска е обречен да храни чужда!

14

мислете

преди 3 години

тая армия ще се използва за вътрешни цели,вдявайте външните врагове останаха в миналото,вдявайте

13

Анонимен

преди 3 години

Айде стига с тия глуподти. Аз служих в последния набор редовна военна служба в България.Почти всички набоеници отказваха да ходят на огнева ( стрелба с бойни муниции) защото имали страх от огнестрелно оръжие. Това се смяташе за уважителна причина.И цял ден лежаха или пушеха и пиеха кафе на лафката, докато ние изтрелвахме 1 вагон муници на полигона.

12

джо

преди 3 години

До анонимен 18 И скакво оръжие ще е тази милионна армия навярно с прашки.??? Имам усещане , че тука пишат хора ,които са докосвали оръжие само на компютърна игра.

11

69

преди 3 години

43к х 1500/2000 без осигуривките, без оборудването, без допълнителните оперативни разходи са около 70 М на месец, за 1 година цифрата е брутална, за нищо неправещи млади пенсионери;)

10

Анонимен

преди 3 години

Малее колко *** народ има в тоя мемлекет. Ще се бият с Македони, Сърбия, Гърция, Турция, Румъния . Ще си вземаме териториите,дето са ни принадлежали...Шкембето добре си заглавиква. България има нужда от 20 000-на/но не такава като сегашната/армия. И 20 000 полицаи...

9

Анонимен

преди 3 години

43 хиляди служители на МО , не всичките ще са военни под пагон.По-внимателно с истината:-)

8

Анонимен

преди 3 години

и за кво са ни 43000 алкохолици със шкембета? и колко от тях са генерали и адмирали?

7

Анонимен

преди 3 години

Ако са останали 43 000 души на територията до тогава?

6

Анонимен

преди 3 години

Не е шега работа, Балканите пак се разбунват - Турция, Косово, Велика Албания, всички се превъоражават - не трябва да чакаме

5

Анонимен

преди 3 години

Правителството само трябва да разреши свободната продажба на огнестрелно оръжие, полу автоматично и автоматично, без определен калибър и Веднага ще получи над 2 милиона военни от запаса..

4

V

преди 3 години

Като ще даваме толкова много пари ще ни върнат ли устието на река Велека което Турция ни взе ???Или ще отглеждаме еничари за чужди войни ???

3

и ...

преди 3 години

... явно Шкембе Министър се вживява на голям пичага и е решил да направи още разходи ... ... ние ще живеем или ще се бием и ще убиваме?... от кой ще се вардим? нали наоколо са все наши братя, а ..?

2

Джо

преди 3 години

Ще нападаме Лихтенщайн ли?

1

Анонимен

преди 3 години

Действайте по-бързо, че султана точи ятагана