18

Глостър

преди 3 години

Защо пишете новини основани на възгледите на "една българка в Лондон" чиито живот преминава най-вероятно във Фейсбук?Ами аз пък да си кажа моето. По статистика 1 на всеки 19 човека във Великобритания е прекарал вируса. Ами добре, ама аз пък не съм прекъсвал работа и ежедневно работя с нас 150+ човека, които пристигат от цялата страна. Не познавам един болен или заразен. Маска не съм слагал! Редовно минавам покрай празните им болници. Личните лекари пият чай с бисквитки на рецепцията и се смеят!

17

кул

преди 3 години

Какво ще направи Великобритания зависи от коментара на нашата чистачка.

16

Анонимен

преди 3 години

Вчера байдън дойде на власт, днес Ковито се завръща с пълна сила по-лошо от всякога. Утре започват кемтрейлсите, а другиден войните. След седмица и нашият ушевичък ще започне рутинните си нахлувания и терор. Въоръжавайте се!

15

:)

преди 3 години

И на нас кво ни дреме за острова и житието на некаква тьотка там?

14

Анонимен

преди 3 години

Щамове, мамове, ваксини да те разболеят зорлем уж за стаден имунитет. Ми ако 200 хиляди вакинирани се тръшнат наведнъж Вко? Защо да не се откажем от насилственото заразяване, след катонови щамове никнат като гъби? Хранителният режим е спасителят. На гол и гладен корем - чифте ваксини не се връзва с никаква хуманност.

13

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Когато Чарлз стане...крал,всичко ша са упрай,ама дали ша стане тази...петилетка,не знам.

12

ХЕЙТЪРИ

преди 3 години

да ми каже някой от големите разбирачи, КАКВА ИМ Е ДАЛАВЕРАТА на запаноевропейците от това да си увеличават статистиката, да има задъхващи се болници и да губят толково много пари от данъци и такси

11

Анонимен

преди 3 години

Горките. На острова и без това не са наред в главите от скучния живот и мрачното време. Не ми се мисли като се обострят психичните им проблеми

10

Василев

преди 3 години

Новият щам се нарича вирус на *** ***, коитоТова е положението селяни прости. доброволно се отказват от своите права , свободи и социални достъпни дейности!!!Това е положението селяни прости, средният човек и капитал ще бъде смазан, и това става по метода на доминото, когато удариш малкия и дребен човек индеректно се срутва и средния бизнес, който е тясно свързан със субектите под тях!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Агент Джил Уорнак!ЦРУ!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Няколко нещастника се упражнявали в нищоговорене и писане на глупости.

8

Анонимен

преди 3 години

Е защо се позовавате на данните почерпени от българка на острова - това кралство нали си има говорител и Министерство на здравеопазването и много сайтове за информация?!

7

Анонимен

преди 3 години

До Бог да ПазиДреме им на чорапите ми за Дъртия Бабичок!

6

Анонимен

преди 3 години

Смисълът на мерките е единствено в това, че удължават агонията!

5

Анонимен

преди 3 години

Така е от няколко месеца. Какъв е смисълът от това при положение че няма резултат. Защо никой вече не говори за Швеция? Да не би да е защото ще стане ясно очевадното. Няма никакъв смисъл от мерките.

4

Бог да Пази

преди 3 години

Кралицата!

3

Анонимен

преди 3 години

Аааа, изморени били хората?Може пък да се сети някой, че не можем да продължаваме така?И накрая ще трябва да отворим всичко и каквото стане, това.

2

не разбрал

преди 3 години

Защо?!

1

Анонимен

преди 3 години

Направо цяло десетилетие да пускат кепенците. Аман от английски заразоразпространители.