7

Анонимен

преди 3 години

Няма да е първият убиец, за който щедро е платено за да не е до живот в затвора.

6

Анонимен

преди 3 години

Очаквам съвсем скоро уличното правосъдие да вземе връх над съдебното, защото то отсъства. Пишете имената на съдиите, които са го пуснали. Значи за украинеца, който беше спрял на пътя и в него се блъснаха други автомобили 6 години затвор, за двойно убийство 20 и той ще лежи за добро поведение реални ~ 12. Ами защото трябва като го извеждат от съда след такава присъда и тълпата да раздаде правосъдие. Съдиите отдавна са доказали, че не стават.

5

Анонимен

преди 3 години

Защо мислите, че съдията е бил луд?Може да е добре мотивиран.

4

Гавра с правосъдието

преди 3 години

Съдията от СГС, осъдил двоен убиец на 20 години затвор е извършил гавра с правосъдието. Тоя или е бил пиян, или е луд, или разбира от наказателно право толкова, колкото аз от астранамия. Трябва да има начин на такова пишман-магистрати да им се отнеме правото да кривораздават, защото това развращава обществото, както нищо друго не е в състояние да го направи.

3

Анонимен

преди 3 години

Какво лошо послание. Само в България за убийство на човек и дете лежиш по-малко от убийство на улично псе. Гешевщина.

2

Пешо

преди 3 години

Това е срам за съда и справедливостта! Подигравката с жертвите и близките им продължава с пълна сила!

1

До

преди 3 години

Докато си мълчим така ще бъде. Трябва всички да вдигнат глас,понеже не се знае кой ще е следващия. Аз във всички форуми пиша,че нашето законодателство е в полза на престъпниците,понеже такива ни управляват.Едно нещо обаче е сигурно,в парламента няма как да влезне почтен човек и за съжаление единственото нещо което остава е да накараме политиците да се страхуват от нас и не само че ще загубят изборите.Трябва да се преборим за свободни медии също.