69

Анонимен

преди 3 години

На Деса и двамата и мъже ГЛУПАВИ!!!!

68

Боико БорисоФ

преди 3 години

Кои комунисти Тия като бащата и дядото на Али ага от Банкя ли

67

Анонимен

преди 3 години

Така става като българите си избраха президент комунист с вице президент комунист. Евгения Живкова била канена на 2 пъти преди последните избори за президент. Един път покана получила от БСП като номинация за Вице президент и още един път..(Е.Живкова не уточни кой като име и на каква длъжност са я поканили)Внучката на Тодор Живков за момента не желае да каже имената на лицата, които са я поканили. Вероятно няма да каже до преди изборите.

66

Анонимен

преди 3 години

Комунистите ще ни говорят за честни избори?!Хората помнят как ги провеждаха!Под строй и 99.9% активност!Който не гласува в изборния ден за БКП е враг на народа!После последствията са .......за цялата фамилия!

65

Анонимен

преди 3 години

БСП начело с Радев знае от сега че изборите ще са фалшиви

64

Анонимен

преди 3 години

Йотова се втурна да защитава пудела си:))))))))))))))

63

Анонимен

преди 3 години

Радев пак не разбрал че има празник на датата на изборипита пита и не разбракомунистите осъдеха на смърт много свещеници а на други взе собственосттаразбиха вярата на Българите в християнството

62

Анонимен

преди 3 години

"Има поне три партии извън парламента, които имат сериозни шансове за участие в следващото Народно събрание, каза Йотова."Брех, че анализатор се извъди тази Йотова! И кои са тези 3 пратии?- Черепа с партията Българското лято - Отровното трио с партията Българската зима - Майките с партията "Бонбони сезони"?Йотова не си знае правомощията също като Радев.И двамата нямат правомощия да анализират избори. Дори още повече - НЯМАТ ПРАВОМОЩИЯ ДА АНАЛИЗИРАТ ИЗБОРИ, КОИТО ОЩЕ НЕ СА ПРОВЕДЕНИ.

61

Анонимен

преди 3 години

Или ГЕРБ или Боко е крив на комунистите!!!!Много са зажаднели за власт!Гладни Нищоправещи!

60

Анонимен

преди 3 години

До до 82 Борисов и ГЕРБ са на 10 бона на месец като евро дупетати са даже на 30 бона заплати а Борисов кара само 1 джипка и то всеки го може това ако има шофиорска книшка. И само ГЕРБ краднат а на другите не дават никакви заплати.

59

до 82

преди 3 години

Заплатата на Бадев е 15 000 на месеце и 180 000 на година.Или по над 685лв на ден.

58

Paisij

преди 3 години

Алиби..не алиби ,истината е ясна.ГЕРБ отново първи. Естествено Бойко Борисов ,както вече сам заяви ,няма да е Министър -председател. Кое не е ясно? Всички други парии са в насипно състояние и как се надяват да спечелят гласа на хората.Може и да не са най добрите,но перфектни няма.Скоро ще започнат да се въртят около тях хиените за парче от баницата.

57

Анонимен

преди 3 години

Г-жо Йотова, по Закона за логичния аргумент: Всичко е възможно, ако нямаш представа за какво говориш.

56

Анонимен

преди 3 години

*** на ГЕРБ починете си поне малко днеска е недела, утре сте на работа при работодател същият пак ГЕРБ - Баце.

55

Анонимен

преди 3 години

Всички представители на партии увериха, че СА СЪГЛАСНИ с датата на изборите! Румен Радеви вълнения:))) Чудеше се човечецът как да е под прожекторите и в новините. Все пак трябва да си заслужи 12000 лв заплата.

54

Зозо

преди 3 години

Най-голямата консултация на Рундю-кибикът му я направи Марешки :)))))))))))))))))))))Оня само присвива очичките, съска и пръска слюнка :))))))))))))))))))))))))))))))Евала Вескооо :))))))))))))))))))))))))))))

53

Избори...

преди 3 години

А при избирането на Радев , изборите пак ли бяха фалшиви?

52

за "ШИРОКИТЕ ПР

преди 3 години

ТОЧНО ТАКА , БАКЕ...!А..."ЗА КОМУНИСТИТЕ ОТ ***-20"......САМО СРЕДЕН ПРЪТ , ДРУГАРЮ...!ТАКА НАРЕДИХА И ОТ БРЮКСЕЛ, А БОКО КАЗА ВЕДНАГА : ....."ИМАМЕ ГО"....!!!!!

51

Анонимен

преди 3 години

'' 4 април избран след консултации ''.................типичен пример за изместване на темата, паразитен шум, безсмислено политическо говорене ... и така вече 30 години.Кой се интересува дали ще е на 28-ми или 4-ти, освен професионалните политикани загрижени единствено за джоба си ... и въпреки това тази тема е водеща вече една седмица благодарение на мисирките на властта

50

Зоро

преди 3 години

До ЗозоТака е, на червените неудачници все някой им е виновен, все за революции и бесилки мечтаят. Да се заредят с валерианче за 4-ти, че пак ще бъдат неприятно изненадани!!!