345

Анонимен

преди 3 години

До до 349Такова жестоко ограбване,както и натикване на България в дългова спирала с десетки милиарди евро,никога не е имало в нашата история,освен при управлението на ГЕРБ!

344

Заглавие

преди 3 години

от медия:"Световното правителство залага на Радев, Борисов и ортаци - аут"

343

Анонимен

преди 3 години

До Кой има полза ?ГЕРБ никога не са печелили избори,НИКОГА, народа ги мрази масово или се страхува от тях и затова се подчинява,ако вземете пак властта с манипулации гербери,ще има бунт!

342

DZVER

преди 3 години

Не съм чел нито един коментар но да ви светна как стоят нещата и кой ще спечели пар. избори таз година и това ще е отново ГЕРБ. Всички знаем че и ГЕРБ.ДПС.БСП и др. раздават на хората пари. консерви или дърва. На последните кмедтски избори в София БОЙКО в 8.40 по бтв и нова каза че Фандъкова е кмет на С. които е бил в комисия знае че 99%от урните неса били отворени в 8.40 часа.Таз година си ги копува законо знае че в БГ. са останале само ДОКТОРЕ.ДАСКАЛЕ И ПЕНСИОНЕРИ и ще ги прави 1 000 000.

341

Кой има полза ?

преди 3 години

От подкопаване на процеса и явяване на колкото се може по-малко хора имат партиите с твърд електорат в момента партията с най - много твърд електорат е герб ...... Логично е те да искат на избори да се явят само твърдите поддръжници и да спечелят изборите ! Имат възможност да го направят ,а дали ще го направят си е тяхна работа .

340

ние помним

преди 3 години

Не ГЕРБ ами други разнасяха ковчези и бесилки през лятото. Напомняха на народа как са постъпвали през т.н. "Народен съд".

339

Анонимен

преди 3 години

Пазете турската граница,защото на миналите избори, ГЕРБ са загубили изборите дори и с манипулации и БСП са спечелили,но освен манипулацията и купуването,турците също са им помогнали да спечелят

338

поправка

преди 3 години

.....в коИто пишат кои да бъдат убити!И да следите за честнИ избори всички партии,за да не манипулират изборите герберите.А често,когато набележат някой за неудобен или човек за рекет ,следят близките и познатите им или ги взимат като заложници,често се случва и да ги разболяват умишлено,дори убиват с лъчение,да ги уволняват и от работа,тази хидра ГЕРБ трябва да бъде спряна на всяка цена!

337

Анонимен

преди 3 години

Хора,от крайно ляво до крайно дясно трябва да гласувате срещу ГЕРБ и да не се обединявате по никакъв начин с тях,току-що гледах едно предаване ,казаха ,че се изготвят "черни списъци" от хора от ГЕРБ ,в който пишат кои да бъдат убити!И да следите за честно избори всички партии,да не манипулират изборите герберите.

336

Часовникар

преди 3 години

Абе то е повече от ясно,че именно Радев е за нечистоплътен изборен процес и затова сега се старае да посява коилкото се може повече отровни семенца в почвата на народ ното доверие, а президентски тролчета се надлайват да доказват колко нескопосаният им президент се напъва,за да опорочи изборите отсега ха-ха-ха ! То бива,бива страх от крайните резултати на изборите,ама този го тресе така,че чак не може да спи...Ами нека знае,че хората от народа мислим кат ог-н Марешки и г-жа Караянчева !!!

335

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

герб долни сте а господин БМБ е студенокръвен безчуствен егоист

334

Анонимен

преди 3 години

Президентът на всички,които пробваха да го провокират ,им ко каза право в очите .На ГЕРБ ,че Цв.Цв. е подшушнал как са печелени избори;на Марешки че се държи като селски кмет-подписва проект за промяна на конституцията без да е чел подготвеното от гербаджиите недоносче. И с това "творение на великата гербаджийска мисъл" станахме за смях пред целия правов свят.

333

Анонимен

преди 3 години

Е тия от герба много нервенни ,защо бря ?

332

Внимание

преди 3 години

Герп&co са мафия, да ги премахнем от властта!Да подкрепим президента!!!!

331

Анонимен

преди 3 години

КОЙ ОРГАНИЗИРА ИЗБОРИТЕ- ЧЕТИРИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРА- ГЕРБ ОРГАНИЗИРА- 0/ ЗА КАКВИ МАНИПУЛАЦИИ ГОВОРИМ/, ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ- ГЕРБ ОРГАНИЗИРА- 2, ЕДНИТЕ СПЕЧЕЛИ, ДРУГИТЕ ЗАГУБИ, ЕВРОПЕЙСКИ ИЗБОРИ- БЯХА 4- ГЕРБ ОРГАНИЗИРАХА САМО 1, МЕСТНИ ИЗБОРИ- БЯХА 4- ГЕРБ ОРГАНИЗИРАХА 3, ГЕРБ ОРГАНИЗИРАТ САМО 6 ОТ 14 ИЗБОРА- ГАДЕВ СЕ СТРАХУВА ОТ СВОИТЕ, ЧЕ МОГАТ ДА МУ РИТНАТ СТОЛА.

330

РАДЕВ ЛИ!

преди 3 години

Странно е поведението на Радев. Той никога няма да разбере, че в продължение на целия си мандат е защитавал една пробита кауза, защото още не е разбрал, че времето на кремълския комунизъм в България отдавна изтече, а това е индикация за политическа неграмотност. Непознаването на военната и икономическа мощ на космическа Америка, която живее 400 години преди човечеството, е основната причина за неговата неподплатена самоувереност. Той ще осъзнае реалността едва на подсъдимата скамейка...

329

ivo

преди 3 години

Що са ревнали за 10 000 карантинирани,а забравят милион,които не искат да гласуват.Защо са отвратени от избори?

328

до 349

преди 3 години

Напротив. Точно БСП ограби България. Не само я ограби. На 3 пъти я фалира. Схемата за фалитите на България беше от БСП:- Приватизация- Банкови пирамиди- Кредитни милионериТака след 1992г.започна голямото разграбване. Луканов отвори 1-ва частна банка с кредит от БНБ.След това отвори 2-ра с кредит от първата.Раздадоха се куфари с пари в БСП с кредит на доверие.След това го застреляха 1996г. три дни след като каза, че главата му е компютър и помни кой е взел пари.Заводите ги фалираха и на скрап

327

Счетоводителя

преди 3 години

Който си мисли че Радев е попаднал случайно на тоя пост много се лъже ! Зад него наднича кремълското джудже !

326

Анонимен

преди 3 години

Ако вярваме на Радев и неговият избор е бил силно манипулиран! Как тогава беше избран? Явно е имало договорки между ББ и Нинова!!!