150

Анонимен

преди 3 години

Картечни откови а п еди ама теб да се покажеш навън и някой да ти каже бау и ше се нсреш.Що тяка бе п еди що си тъй агревивен към нормалните?Може би те е яд че не си нормален и ти.Спокойно никога няма и да бъдеш.Ха Ха Ха

149

Анонимен

преди 3 години

Разочарован съм от мекошавата реакция на полицията,да допуснат пробив и отпадъците да нахлуят в Капитолия.Това нямаше да се случи ,ако овреме беше използвано оръжие.И не пистолети,няколко картечни откоса щяха да свършат работа и бок.лука щеше сам да се измете и побегне без някой да го гони.

148

Анонимен

преди 3 години

Типична кравешка демокрация. Да идм да запалим някоя сграда, д счупим по5- 6 джама, да се напсуваме за кеф, да си спретнем за десерт една чанта селфита и довечера да си хванем пътя за дом да се тупаме пред аверите колко сме демократични и корави. Ама скоро като ги споходи гражданската война в пълна сила и ще се заврат по дупки, землянки и бункери да треперят като зайци. Толкоз струват УСА и голямата им демагогия

147

Брейвик

преди 3 години

До 150Ревеш като противен либерален ***. Изпарявай се, животно.

146

истината боли

преди 3 години

Светът така е поробен от една интернационална-мафия, още наричана Глобалисти, че Пътя към Свободата е облян с реки от Кръв - дори в Европа вече няма Демокрация - посочете ми кой от Вас гласува и избра състава на Евро-Комисията в Брюксел?! Може би само Великобритания се спасиха...

145

Анонимен

преди 3 години

До waffen-ssДаваш ли си сметка до къде ще те заведе злобата и тъпотията? Веднага ще те открият, въшко!

144

Анонимен

преди 3 години

Кой ще бъде нападнат пръв от фракцията на Байдън? Русия (+) Иран (-)

143

Маските Паднаха

преди 3 години

Истинското Лице на Демокрацията Лъсна, дори КОВИД маските ни скриха Демократичното ЛицеМерие!!

142

Когато неграта

преди 3 години

вилняха и палеха магазининикой не стреля по тях

141

xsxax

преди 3 години

То всъщност кво се палите да си мислите, че ще промените нещо. Ако искате да знаете и този сайт е собственост на Варненското трибуквие и ако напишете трибуквената абревиатура веднага ви цензурират и ден по-късно псевдонима Ви е блокиран от сайта.

140

waffen-ss

преди 3 години

До СериозенИ теб ще те насека, ***. Либерален ***.Кажи на прокурора да бяря меча.

139

Анонимен

преди 3 години

тоо па *** пак да каже тука за светлия комуизъм колко му билодобре- на всяка манджа мерудия!Ми оди в КНДР бе, кво ни занимаваш, куку?

138

Анонимен

преди 3 години

значи кинтите от Пфайзер не стигат, почвате да взимате и от Байдън...То си лии от самолет.

137

xsxax

преди 3 години

До 138 - Вече неведнъж когато полицай ми иска лична карта го подигравам. Директно го питам, искаш ли да ти кажа кой продава наркотици и като им кажа че Делта Гард продават бело в Планета ми връщат личната карта, тичат към патрулката и ни лук ял, ни лук мирисал

136

xsxax

преди 3 години

До 138 - Сега наркотиците ги пропагандират защото ги разпространяват хора на правителството. Делта Гард стоят на входа на всяка дискотека и продават безнаказано. Ходи да кажеш на някой полицай, че пред дискотеката охраната продава бонбони да видиш как ще избягат от страх.

135

Анонимен

преди 3 години

Това са хипстъри, които си мислят, че сега е куул да си фашага. Същото и с комунистите им- Вие какво си мислите? Това е САЩ. Всичко е за шоуто и селфитата. Сега ще почнат да продават тениски и чаши със снимки от събитието.

134

Сериозен

преди 3 години

До waffen-ssЗа теб има специален член (не това бе, не бързай да се радваш!) в НК на Р България.Г-н Главен Прокурор, изпълнете дълга си! Иначе ставате съмишленик на този индивид!Ще проверя лично развитието на случая и ще информирам пресата!

133

Анонимен

преди 3 години

По време на комунизма имаше работа за всички добро образование и нямаше наркотици

132

xsxax

преди 3 години

Тръмп не беше добър президент. Не направи нито една значима война в световен мащаб. Срам за САЩ. Ни Сирийският нефт, ни онзи на Венецуела, па на всичко отгоре се сдобри и със Северна Корея. Нисък му е левела на Доналд.

131

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ...Преди 1989та имаше много повече демокрация от сега....Мдааа, то одеве някъв писа как като бил войник през комунизма не изпълнявал заповеди защото били против конституцията :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Това пропутинските сте много зле, честно! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))