72

До 73

преди 3 години

На 45 години съм.И наистина човекът,който е открил как точно действа този механизъм на самоизцеляване е получил Нобелова награда за медицина. Така че сарказмът ти не се получи. Човек не може и едно мнение да напише,без някой да го обиди или подиграе.Откъде я събрахте тая злоба?

71

До 66 и подобниИма о

преди 3 години

,,Специалисте" безкрайна е човешката глупост! Невежеството е винаги самоуверено.На базата на какво говориш глупости,безапелационно и убедено?!?Има голям проблемс голяма част от днешните млади и въпющата им непросветеностКато в твоя случай на фрапираща малоумщина!

70

Анонимен

преди 3 години

Короната я преболедувах точно за три дена. Без никакви лекарства или каквото и да е било. За съжаление повечето хора са облъчени, че лекари или в болница ще ги излекуват.А организма сам има начин да пребори болестта.Стига да знаеш как да го задействаш.

69

11111

преди 3 години

Ваксината НЕ предпазва от заразяване, а води / уж/ само до по- леко протичане на болестта . Това означава, че пак ще има заразяване и разпространяване. Просто всички ще предават болестта точно както децата сега. Съмнявам се, обаче, че вирусът ще пропусне да се приспособи към това. Само времето ще покаже. Този вирус има и нови свойства, подобни на хив, които други въздушно- капково предавани вируси нямат.

68

Анонимен

преди 3 години

дано антителата от ваксините да са по трайни иначе файда никаква. Къде е оня луд Мангъров да обясни за стадния имуниет и шведския модел.

67

Това

преди 3 години

...няма да е единичен случай. Аз също имам позната, която вече беше преболедувала и ИМАШЕ АНТИТЕЛА, но при второто заразяване 6 мес. след първото - почина.

66

До 63

преди 3 години

Мисли, когато пишеш. Щом НЕ всички тестове са положителни, а хората отиват да се тестват по принцип защото имат симптоми, това означава, че хората боледуват НЕ само от ковид. Логично е.

65

Анонимен

преди 3 години

Фантазьори, още ли вярвате, че ще се ваксинирате, и приключваме? И всичко както преди? Нещата едва сега започват... Защо въобще не споменаха руска, китайска ваксина, когато се появиха? Понеже не става въобще дума за предпазване, предотвратяване и прочие наивни, детски фантазии. Става дума за десетки и стотици милиарди, ежегодно. Нямаше достатъчно прилъгани за грипните ваксини досега - ама сега е КОВИД, няма начин! БОЦ

64

Анонимен

преди 3 години

29 В отделението в което работя, всички почти са пенсионерки, даже почти всички в болницата, много грозно изказване...Ако се махнат и те, остава да се закрие цялата болница. Пък и като няма кадри, седят си, вкъщи какво да прави, свикнали са си на работа цял живот. В бъдеще ще умиране на работа, пенсия няма да има.

63

Анонимен

преди 3 години

Някои учени казаха, че това не е повторно заразяване, а вируса заспива и се крие дълбоко под лобовете. Пациенти с 2 отрицателни теста след седмици се влошават и при направена бронхоскопия от дълбоки лаважи се установява, че вируса е скрит под лобовете.В дясно под дробовете има 3 лоба, в ляво са 2. Така почина първи лекар от Бърза помощ през май в България. По онова време италиански и хонконгски учени го казаха.Щом се крие и се създава фалшиво спокойствие за уж излекуване е биолигчно оръжие.

62

Това си е победа

преди 3 години

Иииии за поредн ден няма болни от грип и няма грипна вълна.Та това е някакъв вселенски рекорд.

61

до 61

преди 3 години

Анализът ти е правилен, и заключението е вярно, защо сам не си го приемаш? Да, ще се ваксинираме на всеки няколко месеца. Посоката е ясна. Бих предположил, през 6 месеца, понеже през 4 е прекалено. И то ще бъде задължително, понеже, сам виждаш втората тема от последните дни, нова мутация, която е ТОЛКОВА ПО-ЗАРАЗНА. Но, за късмет и радост, всички ваксини работят и срещу нея. ММддаа.

60

Анонимен

преди 3 години

Това е втората статийка за днес за човек починал уж от повторно заразяване. Първата беше за някакъв руски богаташ, там малката му дъщеря му поставила точната диагноза... Това ли е новата опорка спусната ви от днес? Явно сценаристите не осъзнават, че ако повторно боледуване е възможно през 3-4 месеца, то се обезсмисля ваксинирането. След 3м. пак ли ще ни ваксинират?

59

Анонимен

преди 3 години

Какво значи "мир на праха и" ?Имаш ли представа как изглеждат човешките останки в земята?

58

Санта Клаус

преди 3 години

Букет от вируси донесах, какъв Ковид, Хо, хо!

57

Анонимен

преди 3 години

Работила е за пари, кво чудно има?Плюс това на тази възраст е имала 2-3 хронични заболявания.

56

Анонимен

преди 3 години

Ежте, пийте и си плюйте в лицата по време на Коледата и Новата година. Лайфете. Първичен егоизъм и личното щастие на първо място преди хорското нещастие. Ежте и пийте яката. Все едно сте били гладни цяла година. Тва е. Едни празници не се ли преядеш 10 пъти и да препиеш 5 пъти - никакви празници не са. Най-милото ви, семействата, децата, да сме били по-добри, светли празници.... Вижте се - вас, децата ви, семействата ви, в ежедневието ви, вижте се как си карате колата, вижте се. Повечето от вас

55

Анонимен

преди 3 години

Ако не е от този щам ще е от другия . Ако не е от другия ще е от третия.За всекиго по нещо. Ще има за всички ,не бързайте.Весела Ковида хо хо хо

54

Анонимен

преди 3 години

По колку пари ке се ЗАРАЗЯТЕ бре?

53

До коменданте

преди 3 години

Че нали е преболедувала през май и вероятно е имала антитела. За има-няма 6 месеца жената си е заминала.Та да дадеш "компетентното " си мнение колко пъти в годината трябва да си ръгаш ваксините. Започвай и ...чакаме резултатите.