11

Анонимен

преди 3 години

Ужилването!Английски филм!

10

Анонимен

преди 3 години

ЕС Е ЕДНА ГОЛЯМА ИЗМАМА

9

хм

преди 3 години

Кой друг освен търговците от острова имат сметка всичко което се внася да е с 30% по скъпо?Да,търговците ликуват,но купувачите скоро ще заплачат!

8

избирател

преди 3 години

Е верно бе,сега кой знае,какви грозновати картофи ще произвеждат,без надзора на Брюксел?!

7

Анонимен

преди 3 години

Държава от първия свят със собствена идентичност и суверенитет няма какво да иска да прави в ЕС, където всичко се решава от Франция и зелки в Брюксел загрижени за формата на картофите. Може да има финансови негативи в краткосрочен план, но дългосрочно е по-доброто политическо решение.

6

V

преди 3 години

Българите ходят да работят в Англия. А това означава че ЕС не ни е необходим и вече можем да си правим южен поток като германците да не им плащаме рекет който да изхвърлят и ако се обединим с британците ще победим четвъртия брюкселски райх. Кво ни дава райха ? Нищо .Само мизерни заплати и европейски акцизи и рекет за къщи за гости и 25 милиарда за ,,наука,, от която няма файда. Пари на *** .Наще пари .

5

Анонимен

преди 3 години

Британската Империя бе в повече в ЕС. Така, че Брексит е добте за ЕС.

4

Анонимен

преди 3 години

Защо Великобритания излиза, а влизат Македония и Албания?Кой бяга от хубавото?

3

Анонимен

преди 3 години

Политически е победа. Финансово им е разруха. Но така ще се приземят и ще разбера , че с шашми не се живее. За ЕС е добре , че няма да ги има. Нямаше да е лесно с тая империя да поеме всички тежести. Ощи повече , че и Западните Балкани са бедни. Трябва и резурс за тях

2

Гьобелс

преди 3 години

EС пък ще говори за нейна победа. Важното е Брекзит да свърши и всеки да си гледа работата. До 10 години ще е ясно кой е победил и кой е загубил. Както поне 10 години ще има следи и щети от Ковид 19. Весели празници и здраве!

1

ГосТ

преди 3 години

Хехе в тоя съюз англичаните ги направиха на луди калинки ( те са си калинки, но ги направиха луди) какво остава за Китай и Русия.