36

Хаха

преди 3 години

Дъщеря ми го гледаше всеки ден, когато беше на 3. Чаровно хлапе беше в началото, после стана скучен.

35

посмалете малко

преди 3 години

"Като цяло марката империя на Каджи се оценява на около 500 милиона долара"това е повече от 99.999% от ИТ компаниите на планетата и то тези, дето имат истински технологии!!

34

Войко

преди 3 години

До Анонимен 35Събира ги от себеподобни, изоставени от родителите им на произвола в Интернет, що да се занимават с тях! Разликата между родителите на това лапе и родителите на феновете му е че първите са безскруполни печалбари, а вторите са изоставили децата си за да си гледат кефа!

33

Анонимен

преди 3 години

Недоумявам как това хлапе събира тези гледания това е безумие!

32

Анонимен

преди 3 години

Тоя Раян е стандартно бавноразвиващо се цига не

31

Анонимен

преди 3 години

Този свят се е побъркал съвсем!

30

Да, да!

преди 3 години

До robocoopТози в едно клипче се напика. Просто седи 8-9 часа и не мърда.За този говориш, нали?В едно от клипчетата му, влиза крадец в апартамента и като видя как тоя не мърда, директно избяга от страх.... смятай... йхХАХхахаххаахаха

29

до 25

преди 3 години

Хубаво де, ама истината е, че бачкаш в склада за 2000лв., пък инфлуенсърите взимат по толкова само от 1 от 10-те снимки, които качват на ден. Айде със здраве. Дори и да качваш снимки, няма кой да ги хареса, защото си никой. С тъпизмите, които говориш, няма чие внимание да привлечеш, освен на колегите в склада (което е спорно).

28

robocoop

преди 3 години

Като има луди да го гледат. Имаше един, който седеше по цял ден в една стая и не помръдваше, но имаше най-много гледания. Като питаха какво гледат, отговаряха, че чакат нещо да се случи.

27

Математика на Плебса

преди 3 години

Ми замислете се малко..Когато пътя на предприемача е:- Ютюбър- Усвояващ фондове- Кредито-усвоителКак да имаме нормален предприемач, изобретател, който да създаде нещо, което е стойностно?Ами когато дори да има такъв, като държавата го спъва, понеже не е:- Ютюбър- Усвояващ фондове- Кредито-усвоителКакво искате вие? От къде да дойде някой успешен българин?Българите по природа гледаме с недоверие на всеки успял човек. А когато това е държавна политика, няма какво да се случи тук.

26

Анонимен

преди 3 години

Айдее, бездарният ***, който за друго, освен за таксиджия с вмирисана 10-годишна барака или за берач на малини не става, седнал да критикува едно чаровно дете. ***, няма кой да ти гледа наливането с ракия в youtube или софрите на село с *** ти дружки. Никой не се вълнува от тебе, неслучайно си и бедняк номер едно в ЕС. Айде бягай сега да разкажеш пред панелката хората по света какви глупости гледат в интернет, пък барем изкараш 1 лев за бира.

25

Производство Нанайси

преди 3 години

Половината е заеми, другата половина са еврофондове.Никой нищо не произвежда. Няма го предприемаческия дух... и то не само в Беге-то, ами наСЕкаде.

24

Бау

преди 3 години

До Войкоопитай да направиш канал в тубата. Ще откриеш, че имаш 5 гледания и си ги направил сам. То е комбинация от чар, излъчване, тембър на гласа и т.н. Не изглежда сложно, но не го умее всеки. Колкото и да се сърдиш, това е. Мен ме беше яд преди, но вече не ми пука особено.

23

Инфлуенсър

преди 3 години

Аз имам канал в Youtube, на който показвам как си бърша *** всеки ден. Бършене след запек, след растрййство.. Имам над 200 000 последователи.Показвам как се бърше *** след като си ял пикатно тайландско ястие и как е след мазно овчо печено.От YouTube вече почнаха да ми превеждат пари.Надявам се скоро и аз да почна да прчеля милиони на година от работа ми.. Още повече, че правя реклама и на тоалетната хартия с която се бърша

22

Войко

преди 3 години

До Бау"Гениална мисъл", сигурен съм че и тея дет му дават парите са на същия акъл! По тази логика аз ако тръгна да режа глави пред камерата ще е ОК щом ще имам милиони гледания?!?

21

Анонимен

преди 3 години

Къде е тва производство бе бате?Всичко назад - всичко на заеми работи. Един успешен бизнес никога няма да има нужда от заеми.Просто стана стандарт да се взимат заеми за някакви незначителни дейности. А системата е направена така, че да има пари за всичко де що иска заем, да има да му се даде...То не може да си намаже филия с лютеница, бате... не е преместило една тухла... заем взима, правело "стартъп" ...Пхахахха... е леле майко льо.

20

Бау

преди 3 години

До ВойкоПроизвежда нещо, което се гледа от другите деца. Гледания = пари. Явно го прави добре и има някакъв чар, които се харесва на децата. Ако видиш видеата той е "актьор". Доста професионално са направени.

19

Койчо

преди 3 години

Най много пари направи боко тиквата от гледането му на снимките с чекмеджето и записите му по телефона

18

Войко

преди 3 години

До БауАктьора произвежда продукт за който се дават Оскари и куп други международни награди, да не говорим и каква част от времето му отива само за направата на 1 филм, аз те питам това лапе какво ТОЧНО ПРОИЗВЕЖДА???

17

6 годишната Настя

преди 3 години

Nastya pretends to be a parent for dadАма е русначе, не е демократична!