181

DK

преди 3 години

Брех, за този нов щам се разбра вчера следобед и до днес на обед вече знаем как се влияе от какво се влияе и как се умира от него.

180

Николай

преди 3 години

Костадин Ангелов ще ни държи затворени докато умрем от глад!!!Заболелите драстично намаляха, смъртните случаи също, но Ангелов се гаври с нас - ОТВОРИ заведенията, дискотеките, фитнесите, моловете не сме в КОНЦЛАГЕР, та да ни забраняваш, да ни глобяваш, да ни заплашваш в присъди!!!Хитлер е невинна девойка в сравнение с този мазник Ангелов!Пролетта Мутафчийски остави над 100 хиляди безработни, причини загуби за милиарди!Затвор за тези!!! Отворете всичко незабавно - хората имат деца да хранят!

179

Anonymus

преди 3 години

Сега гледах някакви *** как си правят купона над 500 човека в махалата. 3 куки пишат актове (колко ли от тях ще се платят, хаха?!). Покрай тях няма стар, няма нов щам, всичкото под ножа..

178

Анонимен

преди 3 години

Усещате ли, че влизаме в някаква спирала? Новият щам на новия щам, на първия ковид, най-бил третия и шетия, и десетия, както се очертава. Тази гадост измислена и създадена в лабораториите с точно определени цели няма да ни остави години наред. Да горят в ада тези, които го сътвориха този Ковид!

177

Анонимен

преди 3 години

Само не разбрахме Коцето защо беше на летището?За да посрещне самолетите от Англия ли?А защо нямаше питка с хляб и сол?

176

Анонимен

преди 3 години

Ако не бяха се ваксинирали, нямаше да има нов щам. Ваксината е заредена освен с чипове, и с нова форма на вируса.

175

Анонимен

преди 3 години

Ти пък откъде знаеш,че се влияе от ваксината?Тя още не е дошла у нас,още никой не се е ваксинирал,но професора вече знае,че новия щам се влияе от нея.Затова ли в Англия 30 000 се заразиха за една нощ,а вече се ваксинират.

174

Анонимен

преди 3 години

Ваксърите, никой не ви пречи да се ваксинирате, най-малко пък т. нар. от вас антиваксъри. Нали ваксината е добра и работеща? Ако се ваксинирате, ще сте в абсолютна безопасност, нали така? Тогава правете го, защо квичите? Ето ви ваксини, колкото искате. Какво ви бъркат антивкаксърите? Те себе си не искат да ваксинират, не спират вас.

173

Анонимен

преди 3 години

Новият щам не само се влияе от ваксината. Той се появи заради ваксината !!

172

Анонимен

преди 3 години

Новия щам се появи там където започнаха да ваксинират за първи път - Англия.Явно т.нар ваксини заразяват с този нов щам..

171

Анонимен

преди 3 години

Ваксърите, никой не ви пречи да се ваксинирате, най-малко пък т. нар. от вас ваксъри. Нали ваксината е добра и работеща? Ако се ваксинирате, ще сте в абсолютна безопасност, нали така? Тогава правете го, защо квичите? Ето ви ваксини, колкото искате. Какво ви бъркат антивкаксърите? Те себе си не искат да ваксинират, не спират вас.

170

Анонимен

преди 3 години

До 184 Ти сериозно ли? Тези ги разправяй на зал зания,лицемерен,лъжлив министър и така наречения щаб..... Първо се осведоми за тези ваксини и след това казвай,кой е страхлив или смел - смело сърце.....

169

Щирлиц

преди 3 години

А вече трябваше да живеем в комунистическо общество,другарю министър...Не ти верваме.

168

А хората?

преди 3 години

Хората не са информирани за това как ваксината влияе на ваксиниран човек. Клетвата на Хипократ повелява лекарят да действа така, че да не навреди на пациента. Дали ако муха е кацнала на главата на човек, някой ще тръгне да я гони, нанасяйки и удари с чук или с дъска за рязане на хляб?

167

АНОНИМЕН

преди 3 години

Тоя министър май хабер си няма от медицина, една голяма калинка е, и слуша какво му каже големият, гениалния и божествен Вирусолог БУДА ВЕЛИКИ.Прави ни на *** и гледа да пробута заявените неразумно количества ваксини, за които сигурно КОМИСИОННИ има за някои богопомазани !!

166

UK

преди 3 години

Борис Джонсън ли го измисли този нов щам, не знам, ама как само съвпадна с Брекзита, пък и сега ще се създаде още по-голяма паника около ваксината. Тези, които се въздържаха досега или се колебаеха - дайте сега да ги изплашим и да решават бързо да се ваксинират.Явно стратезите си извършват съвършено плановете и се стараят да ни забуждават до безкрайност

165

Анонимен

преди 3 години

184-ти, ами копираме Вождът бе, той ще се ваксинира когато му дойде времето, защо не му направиш забележка първо на него, че той е най-първият АНТИВАКСЪР, а си тръгнал да ограничаваш тук хората какво да пишат ! Б'аси, мазникът си ? Чувал ли си за свободното изразяване или живееш в друго време, онова стадното, сещаш ли се ?

164

Анонимен

преди 3 години

С ваксина или без ваксина когато му дойде времето да умреш ще те пишат починал от Ковид-19 ! Този грип е БИЗНЕС без граници !

163

Анонимен

преди 3 години

ТЕ НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ОПАШАТА ЛЪЖА И ОТВРАТИТЕЛЕН СЛУГИНАЖ НА ЖИДО-РЕПТИЛСКИЯ (ЕЛИТ) В ЛИЦЕТО НА РОДШУЛД,РОКГЕЛЕР И БИЛ ГЕЙТС ДЕТО ИСКА ДА КАСТРИРА И РЕДУЦИРА ЧОВЕЧЕСТВОТО

162

Мария

преди 3 години

Пълен абсурд . Нов щам пък се влияел от новата ваксина, която пък още не е одобрена и използвана.На големи *** правите нормалните хора, това вече минава границите на всичко човешко. Не знам кой вече вярва на всички глупости, които не спират да бълват политдокторите и медиите.