27

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Всеки ден ваксинна пропаганда и замитане на всякаква информация за странични ефекти и смъртните случаи. Браво вчера.бг...

26

Анонимен

преди 3 години

В момента има много различни вируси по една или друга причина, затова и има тежки случаи.

25

Thalidomide baby

преди 3 години

През 1957-*** година не са изчакали година-две, да тестват, да разберат какви са рисковете, какво може да стане. И сега не изчакахме.

24

Бау

преди 3 години

До Thalidomide baby"близкото минало" е 1957 :D 2020 сме ...

23

Математик

преди 3 години

Защо наричате тъпоумния ***- "професор " и "математик"???Професори и математици бяха Тагамлицки,Брадистилов,Матеев,а тоя е една наложница на хунтата с купена диплома...

22

Thalidomide baby

преди 3 години

Eдно вълшебно лекарство от близкото минало, толкова успешно, че са го пуснали без много тестове - Thalidomide. После е имало малка изненада след година-две, и под "малка изненада", имам предвид, ужасяващ кошмар.

21

Видео ютюб

преди 3 години

"Проф. Бакди за опасностите от ваксината срещу к-19"Предено с български надписи, излъчено тази седмица по немската телевизия, ако не са го махмали вече.

20

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да се припада от ковид ваксините, това е добра новина, при предишните ваксини се изпадаше в епилептични гърчове, така че един припадък е нищо, затова не се плашете от припадъци както тази американска медицинска сестра която припадна веднага след ваксинирането с Pfeizer.

19

Бау

преди 3 години

до 17и това ти хрумна само на теб? Те не са си го помислили и си рискуват ... Пък ако хората измират те ще си купят къща в Барселона и ще си идат. Мислиш ли изобщо или "не е тествана!" и до там?

18

Анонимен

преди 3 години

На ваксините срещу ковид-19 е указано, че бе трябва да се прилагат на бременни жени, и жени които си правят васкини не трябва да забременяват следващите няколко месеца защото може да се увреди плода и да родят увредено дете. Но дали са само два месеца или две години - никой не знае. Вижте какво се случва с такива майки които вярват на медицината и на безопасните лекарства - потърсете информация и клипове за Thomas Quasthoff, гениален оперен певец, но роден без ръце!

17

Бау

преди 3 години

До Видео ютюбимаш ли представа изобщо, колко странични реакции имат СТАРИТЕ ваксини? Тези дето са ги направили преди гоодииини и са "сигурни". Тези дето ни спасиха от много болести. Един припадък и вече КРАЙ .... Тя е добре, просто припадна ...

16

Анонимен

преди 3 години

Абе каква глава в каква торба... Тук не става въпрос за "отрова". Става въпрос, че, примерно, вследствие на ваксината, може да изкараш болестта значително по-тежко, или дори да умреш - тогава, "нов щам". Може след 5 години да има 30% повече ракови заболявания - "несвързано с ваксините". Може да получиш автоимунна реакция, организмът ти да атакува тези модифицирани клетки, и кой-знае какво още - нищо общо с ваксината - недоказуемо е. А ефектите са непроверени, нетествани, неясни, непредсказуеми.

15

Видео ютюб

преди 3 години

Американска медицинска сестра работеща в САЩ припада няколко минути след ваксиниране с ваксината на Pfaizer. Гууд шот, йе йе йеее, но само след една две минути..., и дори не и свалиха маската като припадна."US nurse faints after Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine shot"

14

Бау

преди 3 години

НИКОЙ не иска да ви отрови. FDA ги одобриха, което значи, че си сложиха главата в торбата. Ако стане нещо ТЕ ще оберат пешкира. Престанете да си мислите, че знаете повече от учените и те рискуват "ей така". НИКОЙ не иска да остане в историята разболял избил МИЛИАРДИ.

13

Анонимен

преди 3 години

Извинете, мога ли да попитам, а български лекар работещ в Нидерландия не е ли разказал нещо?

12

Анонимен

преди 3 години

Глупавите хора няма да се ваксинират.

11

Анонимен

преди 3 години

Ох български лекаре работещ в Германия, български лекаре работещ в Германия, разказвай, разказвай български лекаре работещ в Германи на простия български, разказвай как немците жадуват да си сложат ваксина, разказвай да инфлуенснеш простите българи и те да зажадуват да си боцнат ваксините, ох!

10

Бау

преди 3 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПъТехнологията е от 2005. Не се е ползвала, защото -70 е скъпо и фирмите не искат да инвестират. Стана екстра бързо, защото фирмите не рискуваха, а получиха финансиране. Спрете да сравнявате с ваксините от "едно време". Няма нищо общо (освен китайската). 2020 сме ...

9

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

До БауНе сме антиваксъри. Вярвам, че ваксините и антибиотиците са двете най-големи постижения в медицината, спасили милиони. Аз и семейството ми сме си сложили всички задължителни ваксини, както и някои незадължителни. Не вярваме обаче в безопасността на тази. Няма убедителни доказателства, проверени във времето.Може и да е добра, но не ми се рискува здравето на семейството ми.Затова ВИЕ си я слагайте! Ние ще се въздържим.

8

Баварец

преди 3 години

Мухахахахаха, Германия е по-зле от нас, хахаха.Добре се посмях!