8

1

преди 3 години

кой досега в Бг е съдил фармацевтична компания

7

Бау

преди 3 години

Ако е недоказуемо, че е от ваксините? Утре Х намира рак и веднага ще обвини ваксината. Все едно преди е нямало рак ...

6

Ха ха!!!

преди 3 години

Ама нали ще е напълно "доброволно"! Сигурно ще има едно листче с много точки написано с много дребен шрифт което да подписваме - и после за какво и кой да съдиш? А и кой може да осъди компания с много милиарди и адвокати на които копчето на костюма им струва милион???

5

Анонимен

преди 3 години

Telegraph е достатъчно авторитетена английска медия. На страницата им има съвсем официална статия относно въпрос на техен журналист към министерството на здравеопазването, дали има промяна в закона, която гласи, че Фаизър няма да носят отговорност при странични ефекти при прием на ваксината, която промяна е изискана от фирмата, и е била основно условие за да доставят ваксини на Великобритания.Отговорът е положителен.

4

Анонимен

преди 3 години

Всеки може да осъди Мурсула като е канцлер не е хванала Господ за шушляка Шаркова не е експерт по европейско право, аман от *** и експерти. Какво е отговорен лекаря, че са му донесли смотана ваксина от ЕС ?

3

До 3 ЛИЧЕН ЛЕКАР

преди 3 години

Абсолютно точно.Аз съм личен лекар и това "нещо" няма да го слагам в моя кабинет на моите пациенти.Ако ми направи алергичен шок в кабинета и почине, после аз ще съм виновен. Такъв грях няма да си слагам. Искам точен алгоритъм ,точни лабораторни данни, точни диагнози и точен имунизационен план-без това категорично :НЕ,НЕ,НЕ!!!!!!

2

Истината

преди 3 години

След преценка на специалист- специалист по коя специалност: имунология ,алергология ,инфекзиозни болести и т.н.При какви стойности на лабораторните показатели и точно кои е противопоказана.Какъв набор изследвания трябва да се направи преди ваксинация?! Медицината е точна наука, а не литературно съчинение

1

Анонимен

преди 3 години

Брантията Меркел няма право да сключва договор от мое име със медицински цели. Меркел не е лекар. Меркел и фармацевтичните компании носят отговорност.