160

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 172Южна, че и североизточна..........!!!!!!!!!!!!!!!

159

Анонимен

преди 3 години

НИЩО ЧУДНО ЧЕ МАКЕДОНЦИТЕ СЕ ДЪРПАТ ОТ СКЪПИЯ ПРИЯТЕЛ НА ЕРДОГАН

158

Анонимен

преди 3 години

Накрая всички отиват или при Черепа,или при Брадърс Галеви,или при ПАЦО Терасата.Тужна ни майка на нас,тези които няма къде да отидат.Оставаме в ръцете на вожда Толуп.

157

Анонимен

преди 3 години

ШИШИ се е покрил .Това е човека сянка.Винету му пази гърба.

156

Демократ

преди 3 години

Турско малцинство,сега Северно Македонско малцинство,Ромско малцинство,отиваме вече и към Българско малцинство в България.

155

Анонимен

преди 3 години

ЦЦ се опитва да къса електорат от ДПС, ББ пък има ЛИЧНИ интереси от турски поток и са в комбина с ДПС,ЦЦ и ББ играят доброто и лошото ченге,но за съжаление,България върви към пропаст и те не виждат разрухата,насилието,убийствата,бедността и унищожението на държавата ни, положението е отчайващо,а те искат да са хегемон. И къде е Пеевски,защо го няма?

154

Анонимен

преди 3 години

Като ги слушам тези работата върви към отцепване да му мислят в южна България а и комунистическите останки които ни докараха до тук

153

Анонимен

преди 3 години

Бойко има лични интереси с турския пАток,упс... - поток,може и софрата да ги е обединила!Освен това,ББ го е страх да изпусне властта.

152

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 169Търсят си самоопределение, на мен също не ми пука за тях, прав им път, обаче присвояват от нашата история, и то присвояват избрани от тях царе, поне са ни оставили Симеон Велики, явно щото е бил син на Борис Първи, който е прабългарин, тоест според тях татарин :)))

151

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че не искаме да признаят, че са българи.Щом са се определили за македонци - да са македонци.Ние искаме да не ни крадат историята и нацоналните герои.Тяхна работа е да обяснят на децата си какви са били дедите им.Ако са нормални хора ще им кажат истината.

150

Анонимен

преди 3 години

Скъпият приятел води битка да остане още малко на власт , за да може да пълни още чекмеджета !Ковид-битката му е през оная работа , народонаселението - също(освен калинките)!Това стана ясно още март , когато дрема като навалян пръч и изтърва коня у ряката и сега колкото и да се прави на важен , колкото и придворните джорналя да му пускат измислени хвалебствени статии - не върви !

149

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 165Няма да стане конфликт, споко :)) Сърбите са се опитвали няколко пъти, без успех :) Макетата колкото и да се пънат, просто нямат избор, което е жалко :)) Ние просто искаме да си признаят че са българи, но те не ни оставят избор :)

148

Анонимен

преди 3 години

Мъни,мъни,мъни,това им е интереса - https://youtube/watch?v=ETxmCCsMoD0Хора,гласувайте за АБВ,БСП!

147

Анонимен

преди 3 години

След като ти ближе зад-ика как няма да ти е скъп Г-н Ердоган.Но ти не си виновен за нищо.Наще продажни политици са си виновни.Сега назря конфликт с Македония,следва и със Сърбия.

146

Анонимен

преди 3 години

Нали ДПС не е партия на етническа основа?

145

Анонимен

преди 3 години

До Цитат 4 :Ами Делян се появи от нищото, всеки с малко акъл ще се досети че е рожба на ДС, не виждам драми когато се редяхте на опашки за билетчета за милиони :)))

144

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТой и кмета на Симитли преди 30 години натакова с 200 днешния скъп приятел на Ердоган, но това никак не попречи скъпия приятел да ни бъде министър председател 10 години------И човека,който каза това умря,въпреки,че това е било просто една шега на парти,а не на сериозно,има дори видеото в нета,хората бяха пийнали и се веселяха,не са го казали наистина,че Бойко е бил натакован от кмета на Симитли,а на шега,но въпреки това,човека си отиде от този свят за тези думи.

143

Цитат 4 :

преди 3 години

И най-важното: нито дума за Делян Пеевски. Хем ръководи държавата в сянка, хем не се появява никъде, все едно не съществува. По този начин моделът прокурорска диктатура известен още като модела #Кой продължава да тласка България към четвърта национална катастрофа.И може би Ердоган приветства точно това, защото на него му е удобна изнемощяла и разпокъсана България, а тия синковци му я поднасят на тепсия.Познайте кои ще са най-прецакани от мръсните игри на загрижените за страната ни субектиИ техните портрети се клатят и не е ясно къде ще бъдат след някой друг месец.

142

Анонимен

преди 3 години

Дпс плюва Бойко, кани Ердоган, на конференцията, който в пряк текст им заяви, че е с Борисов, а сега де?

141

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Кажи ми кои са приятелите ти,за да ти кажа кой си.......