92

Анонимен

преди 3 години

Ха сега да видим и колко от единият милион направени PCR теста са били за сметка на държавата,според мен не повече от 200 хиляди,и някой очакваше че бедна България ще се справи с тая гад по тоя начин! Е справихме Се, първенци в Европа по смъртност!

91

Пор с лук

преди 3 години

Показателно е : ние сме българи. Масово сме много бедни. Живеем ( около 60%) на ръба . Другите 20 % сме близо до ръба...И идва някаква епидемия / пандемия или друго непредвидено бедствие. И?! Та ние без бедствие сме си зле икономически. И когато започват да ни предпазват здравословно за сметка на икономическото ни положение нещо съвсем ни се свива света...и тогава започваме да заобикаляме реда . Нормално. Не ни слагайте под общ знаменател с другите ,а мислете за нас и нашия свят .

90

Анонимен

преди 3 години

Ми ти докторе, що не си му издал направление за ПСР тест, а го пращаш еди къде си да даде еди колко си за ПСР тест ? е такива сте всички лекари у Бг-то само далавери в главите

89

Веско

преди 3 години

Aми на народа не му пука толкова от някакъв вирус. Обаче ако си загуби работата става доста кофти. Освен това по телевизиите се оляха в лъжи.

88

Не е лесно

преди 3 години

Така е.Глупави *** с примитивно мислене.Щом не може да го утрепа със секирата или да го набучи с вилата значи вирОс няма. И в София са същите ***.

87

Анонимен

преди 3 години

ДО ПРЕДИ пролет 2021 бедността в БГ трябва да усети истински грижи. На Брюксел едва ли му дреме, но оттук трябва да има решителен натиск. Протестите да спрат техния фарс, който е услуга на НЕнуждаещите се лицемери и само обемат времето по медиите. И Франция, иАнглия ще ни изненадат, а тук тъпм. Морето ни също прелива с изненади. Бе то тук се дреме, дреме и току изведнъж нещо ни събуди. И стига с това квичене"оставка" ! Ми не е нужна оставка, а дишане. С пари. Обръщайте джобовете.Цито!

86

ДртПрч

преди 3 години

Който го е страх от вируси, да си седи дома!Това е толкоз просто и логично.Какво тук значи някакъв си вирус!

85

Анонимен

преди 3 години

До hgfdhпали за Скопие под коня на Сашо Велиокиот да тренираш ;)

84

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Сей, земеделецо, днес му е времето!Пускай добри семена!

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82Ми то това искат НОЩниците да се самокарантинираме и да се самолекуваме, та да не товарим РЗИ и лекарите, нищо че харчат по 6 млрд на година за пригнилата здравна система, а накрая все ние сме им виновниЦИРКАДЖИИ !!!

82

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Колкото повече и по-бързо прекарат заразата, толкова по-скоро ще приключим с тази простотия. Колегата от болницата в Бяла да си лекува болните, а дали някой ще се самокарантинира или не, си е лично негов избор. Щом се чувства здрав - да работи!

81

Така е

преди 3 години

Аз съм безработна гражданка, живея на квартира във Варна, в чисто нова кооперация, апартаменът е "дупка", въпреки че е луксозно обзваден, защото отникъде не влиза слънце-само тераси с височина от 2.40 м, с комшиите си подаваме кафето през терасите-под формата на Г. И да имам тест, няма да се заключа в тази дупка за 14 дни, защото вече прекарах карантина в подобен северен апартамент и беше ужасно за психиката ми. Живея сама, ще ходя до магазина и на разходки, това е. Да се пазят рисковите групи..

80

hgfdh

преди 3 години

Такива темерути и целите им семейства подлежат на терминиране !!!!!! СМЪРТ ЗА ТАЗИ УРОДЛИВА *** СМЪРТ !

79

Анонимен

преди 3 години

какво значи да се самокарантинира бре докторе, нема такова нещо, ако е безспорно че е болен се поставя под задължителна карантина, а ти му пишеш болничен, такова чудо като самокарантиниране НЕМА !

78

До психиатър

преди 3 години

Абсолютно! Но и тръмпизма е същото заболяване...тежко и нелечимо.

77

Totenkopf

преди 3 години

Последователи са на Мангъров това са така наречените мангърчета, какво толкова учдно има?

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимене то щото преди ковид истерията не бяхне на 1-во място по смъртност, всичко това е следствие на лошото здравеопазване, подсилено допълнително от телефонното лечение препоръчано от НОЩ на личните лекари през март месец

75

Анонимен

преди 3 години

Много българи ходят болни на работа. Ходят по магазини и насам-натам. Много българи, повечето, отричат коронавируса и се сърдят, че има локдаун. Обиколих България. Извън София почти никой не носи маска, а в самата София масово са без маска. И извендъж България била първа по смъртност. А Тиквата каза на 21 вдигаме локдауна - а то един локдаун, смях. Затворили моловете, кръчмите и чалготеките и викат локдаун било.

74

Психиатър

преди 3 години

Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

73

Анонимен

преди 3 години

До До 65е незнаех че вирусите се виждат с очи ;) ама щом казваш