7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5А на станцийката видя ли ,че плати повече отколкото за бИнДЗин?А докато зареждахте видяхте ли колко пушИк ДиГат марицитИ

6

Анонимен

преди 3 години

Ем има Е-Голф, димек Иликрически. Скоро и у Пелник! ... Скоро-скоро 14 години!

5

Анонимен

преди 3 години

До 1Шефчето си взе току що последния модел 3. София и до Пловдив. Никъф зор. Отидохме на стианцийката - за 10 минути зареди пак на макс. После до Бургас и там на вилата си я зарежда, ама седяхме поне 3-4 дена. На връщане, пак така. Бургас - Пловдив за зареждане. Седяхме 20 минутки, ама таман си починахме. И айде до София!Ейййй! Хубууу нещо са това европарите и проектите, значи!

4

Анонимен

преди 3 години

Втора ръка желязо до сега - бива - суровина Втора ръка батерии - боклyк - токсиченУсещате ли на къде бие идеята?Екологията е прехвърляне на един боклyк от едно място на друго.Повърхността на земята не се е променила особено последният милиард години.И няма да се промени докато съществува човешкия род.Просто едни ще живеят на чисто ,други в лайнаааааата

3

Анонимен

преди 3 години

Мда, то в Германия реват че няма достатъчно зарядни станции и трябва много внимателно да планираш откъде до къде пътуваш, а о да се запасиш с търпение, че може дълго да чакаш ред за зареждане...Тука в България можело спокойно да си пътуваш. Окей, повярвахме.

2

Анонимен

преди 3 години

Втора ръка електричка,си е дърво от всякъде,при автомобили с ДВГ втора ръка имаме все пак някакъв ресурс - пробег от който могат да се възползват сиромаси като нас,за електро-карите на които батерията е половината цена от автомобила........?

1

Анонимен

преди 3 години

Може разбира се.Пригответе си некви 500-600 лв за рапатрак като свърши тока да звънете да ви дойде камиончето и да ви кара към най-близкият голям град с надеждата да намерите там някъде зарядна станция.. Хъмм като се замисля по-добре си пригответе 1000 лв че е възможно 500 да са малко... Иначе да с ел кола може да се пътува най-вече спокойно ;)