170

Анонимен

преди 3 години

Избори на 28 март и за президент,нека поне те да са предсрочни да удовлетворим желанието на президента.

169

Анонимен

преди 3 години

стига толкова гербав комунизъм, време е за нова партия

168

Анонимен

преди 3 години

герб са минало, време е за по-добър живот, време е герп да се ходи

167

Пян Гъ

преди 3 години

Хайде да не правим проблем от датата на изборите, щом като закона я позволява. Всеки ще си го получи. Споко. Радев няма да има 2ри мандат и ще има проблеми с прокуратурата. Толкова са му възможностите. ГЕРБ ще спечели убедително - другото би било катастрофа за БГ. ББ/ГЕРБ не са идеални, но са несравнимо по-добри от другите. Триото/Костинбродската мошенгия/Учиндолския офф-шорен културтрегер ще си останат маргинали, макар че последният е около 4%та граница.

166

комуниста

преди 3 години

...мрази думата демокрация

165

Анонимен

преди 3 години

И аз ще гласувам за герб, само за да видя наср.аните физиономии на всичките, радев, ***, черепа, бабикян...

164

наблюдател

преди 3 години

Иска възможно най-ранна дата понеже, понеже се надява Герб да загубят изборите. Ама хич не го интересува, че едни избори месец по-късно ще доведат до по-малко болни и съответно починали сред избирателите му, сред членовете на комисии и застъпниците.

163

Дядо Ви

преди 3 години

Комунисти учат на демокрация. Това доживях.

162

ББ

преди 3 години

отнемат се човешки животи...оправдано с колективната безотговорност на хора които гласуват за вас и които са превърнати в нечовешки същества,в Родината ми умират хора в тежко здравословно по стълбища и таксита,не те приемат в болница...можеш да умреш от всичко друго и няма да получиш помощ...оправдават се с вируса,обаче вземат парите шефовете на болници и лъжат хората по тв.то,персонала за по-650 лв бачка,пари,алчност,пари,алчност и хората умират в мъки...фашизъм финансиран от ЕС...ще оцелеем

161

ББ

преди 3 години

справка...Историята алчни и безбожни коп.лете без ценности и без Бог!!!ЕС политици време е за отговорни политики...спомнете си ценностите с които бе създаден този съюз...съучастници сте на безскруполни зооекземпляри убиващи човешки същества...извършвате престъпление срещу човечеството с мълчанието и финансирането им...Справедливост!!!

160

ББ

преди 3 години

полиция не можеща да пише на кирилица...главен прокурор цитиращ ни Джерзински...и този фашизъм се финансира от САЩ и ЕС...Справедлив или Мъртав Свят...Аз съм Свободно Човешко Същество!!плащаме ви не да ни убивате и превръщате животите ни в Ад..ще донесем ада в животите на децата и внуците ви...и нямате офшорни да се спасите...Справедлив или Мъртав Свят!!! Справедливост...Справедливост...или Смърт!!!

159

ББ

преди 3 години

Левски проповядваше,че сме Свободен Народ...и го оставиха да го обесят...сега Радев споделя,че власт имащите ни са зависими и вървят против Народа ни...и вижте бил лош...ама живеете ли добре,има ли Справедливост,можете ли да отидете на доктор,вярвате ли на полицая,че ще ви защити и запази имуществото ви???...порно...лицемерие...фашизъм си е...дават ви некви пари взети на заем които децата ви ще връщат робувайки на затъналите в заеми гърци...не сте и роби вече...ядате месата на децата и внуците

158

Джаго Близъса

преди 3 години

Гербушките предусещат края и са се разцвъркали :))))) музика за ушите

157

ББ

преди 3 години

ЕС спрете финансирането на престъпни олигархични организации и правителства...съучастници сте в престъпления срещу човечеството...Историята ще ви нареди до Хитлер и Сталин заради слабостта и лицемерието Ви...Справедлив,Силен и Солидарен Съюз!!!

156

ББ

преди 3 години

Мали...ченгетата от гроб голем реВ...Президента спазил Закона...ама една седмица назад...ама две...ама вирус...ама...ви е страх...и основателно,Законите са за да се спазват и важат за всички...само не и за гроб...с седмица две ще преборите вируса ли...или ще направите българите безсмъртни...умираме по стълбища и таксита...ще ви съдим справедливо и строго...1400 г. сме оцелели срещу империи...евтини ченгета неграмотни ни лъжат и убиват за да ни ограбват..Свобода или Смърт!!!

155

Анонимен

преди 3 години

Големи политици сте, а още не сте разбрали че всичко е режисирано.Всичко се знае предварително.

154

Радев просто злабар

преди 3 години

Радев е просто един злобар!Според Конституцията на РБългария изборите могат да сепроведат до 2 месеца след изтичане мандата на парламента.Злобарят ги насрочва 2 дни след изтичането му, можеше поне еднаседмица след това, все пак през април е по-топло!Но Господ си знае работата и вероятно на 28 март ще има сто годишен рекорд на високи стойности на температурите!

153

Праведен

преди 3 години

До Ямболски цървулТо и името ти показва, колко си у ред, цър..вул !

152

Праведен

преди 3 години

Нали за другаря-метежник няма пандемия.

151

Анонимен

преди 3 години

fake news. 2021 godina vseki bg grajdanin s izbiratelno pravo moje da glasuva i prez socialnite mreji, i s email, i s sms, i s pismo po bg post, daje i s telefon 112. :-)