77

тъпото

преди 3 години

До АнтиТиква ти другарю твърдиш че тази фраза стояща на вхада на концлагерите не трябва да се употребява. Но нацистите са употребявали всички познати днес думи- значи ли това че днес света трябва да си измисля нови думи за всичко. Според мен те и твоите хора са имали нещо в огромна степе4н по-общо, червеното знаме и сациализма - независимо национален или интернационален...но ти не си виновен за това нали, виновни са други ... за твоето котило винаги са други.. лошите, враговете на народа ит.н

76

Анонимен

преди 3 години

Джипито не вдига телефон, в болниците места няма, естествено, че хората започват да се самолекуват. Нямат доверие на управляващите, че всичко е наред, защото се вижда че това са пълни лъжи и естествено, че отиват да се запасяват с лекарства. Както винаги всеки се спасява поединично, защото обикновеният човек много добре зане, че няма кой да го ритне ако нещо му се случи, не е той толкова ценен като разни депутати, министри и подобни Вип персони, за които има всичко, веднага и безплатно.

75

Анонимен

преди 3 години

До До 69А Бойко какво прави в момента, ако не стаден имунитет? Нали разбираш, че ако 80% го карат безсимптомно, а тези доказано положителни 4 хил. дневно са със симптоми, значи имаме около 20 хил. дневно за последните седмици. А като имаш предвид, че малко от тези със симптоми се тестват, предимно вече влошилите се или с по-сериозни симптоми, то заразените дневно са много повече. Това ако не е стаден имунитет, какво е?

74

Анонимен

преди 3 години

пълна анархия и колапс е ,ама упорито ни обясняват как "всичко е точно"

73

Анонимен

преди 3 години

"българските граждани следва да търсят лекарска помощ"И как да стане като болниците са затворени ? Да кашляш по телефона на личния, че да те преслуша ? Да ми описваш обрив ? Нещо друго ?Пълни бабуини.

72

123

преди 3 години

Щаба:Не се самолекувайте.Няма да ставам част от фалшивия ви ковид цирк и да си правя тест. Призовавам никой да не си прави тест и цирка приключва.

71

Анонимен

преди 3 години

Според мен презапасяването също може да се предвиди.През пролетта дори магазини като Метро се изпразниха за около две седмици , но после последва затишие и нещата се нормализираха.Същото е с медикаментите.Ще се презапасят предимно хора с по- високи доходи и някои рискови групи.По- добре да го направят сега, а не после,котка други страни спрат износа,да се чувства недостига.

70

Анонимен

преди 3 години

Долу мафията герб .Разваляне на договора за пръдливите ф16 и парите за довършването на Белене за да имаме два пъти по евтин ток от бойковия демократичен ток.

69

Анонимен

преди 3 години

Това е лицемерие - не се самолекувайте, пък лекарите гледат само как да разкарат пациентите и да се освободят от тях.

68

До 69

преди 3 години

По-добре Бойко, отколкото Фигуранта и Техноимпексовите овчари.Стаден имунитет проповядват.Засрамете се, червени талибани

67

АнтиТиква

преди 3 години

От утре в аптеките ще се продава немското лекарство ZycklonB, което е много ефективно против всякакви вируси . Благодарение на феодала на България Тиквон Първи. Дозите не са ограничени има за всички. Работата ви прави свободни.

66

До 65

преди 3 години

... има,,докато други страни те спрат износа.Народе,пази дистанция.Какво толкова се иска.

65

Анонимен

преди 3 години

"Ангел Кунчев това би дало единствено "моментна снимка", която обаче след 24 часа ще бъде различна"Този не е чувал за математическо моделиране. Разбира се, че ни трябва моментна снимка, за да разберем какво е положението и вземем компетентно решение. Едно е в момента 5-10% да са се срещали с вируса, друго е 20-30%, съвсем различно е 50 и повече. Ако здравната система издиша при 5-10% - лошо, трябва затваряне; ако процентът гони 50% - значи скоро ще има спад и без допълнителни мерки.

64

До 67

преди 3 години

,,гони лекарите..,,Всъщност Бойко никога не е говорил и действал срещу лекарите.Виж, Цветанов беше друго нещо.Но той обича да се прави на съдия и екзекутор едновременно.А червените *** открай време си правят предизборната кампания чрез унижаване на медиците.

63

Анонимен

преди 3 години

На практика за пускане на всяко ново отделение за Ковид са необходими 20-25 дни, само за преустройство.Първо - особена дезинфекция., После -преградни стениосигурява се безопасност на влизане и излизане от отделението, асансьорите се препрограмират, купуват се и се монтират перални-сушилни. Осигуряват се места за складиране на облеклото.Места за преобличанеДопълнителни постове за дезинфекция и накрая - лицензиране от санитарната служба - РЗИ.Обучението на персонала върви успоредно

62

Анонимен

преди 3 години

не се лекувайте бойко ще ви излекува по неговия си начин

61

Анонимен

преди 3 години

Ееее, вече съм спокоен,доктори има, сестри има, легла има,единственото което липсваше-лекарствата,и тях вече ги има!

60

Анонимен

преди 3 години

Една съседка я карантинирали и въпреки че се влошавала няма никаква лекарска, никаква спешна помощ, та въпреки забраните отишла да си направи снимка - двустранна пневмония и с връзки гледала да я приемат в болница ... Та стратегията на държавата е - карантинират те и чакат да се влошиш и умреш, в противен случай - глоба, нищо че си здравно осигурен, отказва ти се лечение. Борисов извършва здравен геноцид

59

избирател

преди 3 години

Никой не може да ти даде това, което Методиев може да ти обещае!!!Обеща детски на всички деца,но...Постоянно обещава на докторите,но...И.н и т.н.....

58

Така

преди 3 години

А как като личните лекари са се изпокрили?В болниците няма места.Как да се лекуваме тогава?