49

ШофЕор на доганЯ

преди 3 години

Чикаго Илинойс.........като шофЕорче си много елементарно........знаеш ли, че фирмичката наПомака се разследва от FBI?

48

Анонимен

преди 3 години

До TRUMP Но по важното е че новия президент знае че изборите са приключили защото и той ако не знае това още по лошо стана. Те сега и американците ще разберат това като им напукат ваксината и ги задължат да ходят с маски и им направят поне един локдаун може два и повече.Да им дойде акъла в главата и да разберат какво представлява либералната демокрация и новата такава. Ще питат за Тръмп но ще е късно, дано само не е безнадеждно късно защото и нас може да завлекат в бездната.

47

Помнещ

преди 3 години

До Рушофилски тролХа ха ха Lol те това са шорошойдните и гербави *** когато ФАКТИТЕ заговорят започват със обидите....Толкова си могат, то кой ли нормален човек би защитавал /дори за пари/ тези кръвопийци...

46

Clinton

преди 3 години

Последната победа на демократите в Джорджия е на Джон Кенеди.......1992 година Clinton отнесе Буш в Джорджия......и заТрол си слаб.

45

Анонимен

преди 3 години

Прави ми впечатление че пристрастията на хората и платените *** се промениха след изборите. По рано подкрепата за Тръмп беше много по голяма а сега някак всеки се страхува и снишава да не го обвинят че подкрепя загубилата страна, явно насаждания страх покрай к19 върши своята работа и даже у нас има нов слугинаж и дори се чудя какво ли могат да ми сторят ако продължавам да пиша и говоря каквото мисля макар че не споря.

44

TRUMP

преди 3 години

Не знаех че изборите са приключили. Ей добре че е днесс беге .... да ни информира тцтц. TRUMP MAGA 2020 !!!

43

Анонимен

преди 3 години

До Чикаго ИлинойсА като си толкова отворен наясно ли си кой водеше кампанията за Байдън в Аризона? Задай си въпроса защо жената на най-големия републиканец в САЩ Джон Маккейн поведе щаба на Байдън в Аризона. Съвсем нормално беше след подигравките на нищожеството Тръмп срещу болния Маккейн в угода на нищожеството Путин, неговата съпруга да търси реванш и да натрие вирнатия нос на нищожеството Тръмп на изборите.

42

Помнещ

преди 3 години

До Анонимен 25"Тръмп е единственият презиедент на САЩ в новата история който не е започвал нито една война."Това беше неговия най-голям минус, защото инициативата за водене на войни я даде на Путин т.е. на по-лошия. От което света стана още по-нестабилен.Те това са шорошойдите МОЛЯТЕ напомни за една война започната от Русия през последните ПЕТ години... Между другото как вървят шекелите днес...

41

Анонимен

преди 3 години

фейк днес, Тръмп НЕ Е загубил изборите!!

40

Анонимен

преди 3 години

***, ти винаги си дежурна по тези статии. Дано да си заслужава парите това слугуване. Не ми пука за Тръмп или Байдън, но толкова пристрастна медия не бях виждал досега. Високо ниво на журналистика.

39

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА СЕ НАРИЧА ГАВРА С ТРУП

38

Анонимен

преди 3 години

Тез обвинителки да не бяха взимали пари да спят с Тръмпи :)) Сторми каза че не е виждала по грозен мъж, Тръмпи й даде пари, замълча :)) Иначе е ясно че е ***, то трябва да си и*иот за да го харесваш :))))

37

Анонимен

преди 3 години

До Гошо...ТъпотоПроблема е че Тръмп не е никакъв милиардер, освен дългове друго няма.

36

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Пука му на...милиардера от някакви...дела.Има пари да замеря с...пачки,всички адвокати от тук до Луната.

35

Анонимен

преди 3 години

Пyтлеpизма катастрофира заедно с Тръмп.

34

Черният Дом

преди 3 години

87% от Черният Вот за Байдън! Първият Африкански Президент на САЩ!

33

Хубава новина

преди 3 години

Клоуна е история.....НЕзапомнена.

32

Анонимен

преди 3 години

До Тръмп е Велик Така е но си се паднал номер 13 дано да е на късмет все пак и аз го обичам той е чудесен човек който винаги говори каквото мисли, но точно това му изигра лоша шега, както и жестомимичния превод който промива мозъците които гласуваха за неговите противници либералите и филантропите а у нас за тези които управляват така наречената пандемия особено много важно беше да има такъв превод.

31

Анонимен

преди 3 години

Владимир Путин: "Бог да е с тях, ние ще се справим".

30

Джо Байдън

преди 3 години

Избран с фалшификации и гласове на мъртви души.