208

Анонимен

преди 3 години

Кученца в джипката на пъдаря! Резил Айде министъра той се е съгласил да ближе герберастки задн...ци ,ама ти докторе защо го направи ?

207

Анонимен

преди 3 години

Много професори, много подмазвачи в тази малка България бе ...

206

Време е

преди 3 години

Време е за смяна на системата- другото ще е агония без край!!

205

Кво правим сега?

преди 3 години

Икономика ли спасяваме или се стягаме?Разберете се с Вожда най-накрая!

204

Анонимен

преди 3 години

Про сти управляват про сти.Такава е картинката в България в момента.

203

Сестра

преди 3 години

Ще има стягане когато и вие си изпълните обещанията нали нямаше да има сестра със заплата под 950 лв е не е така 2ра мбал София едва от месец достигна 870 лв само лъжи без контрол

202

Анонимен

преди 3 години

Тупираният да отмени тия безумни "коридори" веднага....Стига простотии, не дразнете хората излишно...

201

Сестра

преди 3 години

Не искам промени сега искам обещаните 950 лв само лъжи 2ра мбал София инт кард отд сестрите сме далеч от тези пари а работа много 80 %са пенсионери

200

HeinrichHimmler

преди 3 години

Време е за стягане на цялата система ?!! Да нека започнем от наказването на лицето Бойко Борисов. Каква система ще стяга тоя, на Бойко му отменят карантината след 2 отрицателни теста, а после на третия е болен от Ковид. Смешници, разсипахте държавата да се кланята на един кръгъл *** провъзгласил се за премиер. Той не може да сметне колко е 15+27 , иначе разпределя бюджета! СРАМ за България е този премиер! СРАМ! Неуважение към всички умни хора е да ни управляват такива уникално глупави ***!

199

Анонимен

преди 3 години

А дрогирания с Жипката, дето разнася заразата, ще го затворите ли ?

198

До кога Цирк?

преди 3 години

До кога ще ги търпим , хора ? Некомпетентни и алчни, и учудващо със самочуствие !!! Това ли са хората, които да ни водят напред ?????

197

Анонимен

преди 3 години

И как ще стегнеш системата, като затвориш мапълно аптеките ли??? Вече трети ден не мога да вляза, за да си купя лекарства.

196

Алекс

преди 3 години

И аз трудно разбирам логиката на министъра, но това е, защото той е прекалено умен. Я, каква блестяща мисъл - възрастните хора могат да ходят да пазаруват по всяко време, да се врат по градския транспорт и да се събират на лафче по пейкте. Но работещите хора и родителите на малки деца могат да пазаруват само в някакви часови отрязъци, които им **** **** на дневния график. И това е толкова гениално решение, че вирусът ще се впечатли от министъра, ще си вземе шапката, ще се извини и ще си тръгне.

195

zapoznat

преди 3 години

този министър на здравеопазването ли е или на пропагандата? Напомня ми малко Гьобелс по отношение на евреите, с тази разлика че явно в ролята на последните сме ние.,

194

Анонимен

преди 3 години

Време е да се каже кои хора са на първа линия това са хората които работят с болни пациенти лекарите, медицинските сестри и санитарите, лаборантите които правят пробите и фармацевтите които също обслужват предимно болни хора. Не са на първа линия нито вътрешните работи нито образованието нито администрацията нито зъболекарските услуги. Тези професии както и медиите работят и се срещат предимно със здрави хора.Определящо за това кой е на първа линия е това дали дадена гилдия работи със здрави или с болни хора.

193

проф. д-р Костадин А

преди 3 години

Вижте кво - всичко е хаос, обаче трябва да даваме вид,ч е правим нещо.Затова правя такива *** изявления - Бойко ме учи как!

192

хах

преди 3 години

И за какво стягане иде реч? Тая система е основана на два сълба, доболничен и болничен. Доболничният стълб абдикира от своите отговорности и прехвърли всичко върху болниците.

191

Продължение до 196

преди 3 години

Сигурно и ти самия го правиш това и дори хората, които ми дават плюсове!

190

Гост+

преди 3 години

Време е за стягане на цялата система! Ако има система да се опиташ да я стегнеш, ама тя се е разпаднала. Няма лекари, сестри, легла - Ало! купувайте още изтребители, че да се пазим от Русия, за кефа на Атлантиците!

189

До 196

преди 3 години

Как очакваш да влезе в затвора, като всички до еидн изпълняват стриктно, това което той нареди? Е нали ги виждам стоят ПРЕД аптеката от вън по 10 човека на 2 метра разтояния с някви животни на лицата си. Как ще стане номера?