10

Анонимен

преди 3 години

До Mein Herz brenntРезултатът от вашето управление на БСП при Орешарски.

9

Край

преди 3 години

Преди 7-8 години жената на наш близък - унгарка. С детето си /4г./ се разхожда в Западен парк. Срещат я двама от Факултето - шамари, откъснали и колие и взели пръсен. Детото пищи. После се будило нощи наред.На другия ден бравчеда си взема жената и детото и замина за Будапеща.Унгарката не ще и да чуе повече за България. Детето също.И те така.

8

Анонимен

преди 3 години

До Mein Herz brenntЗначи Бойко е един от маскраните така ли? Не някой като теб, който няма по цял ден какво да прави, щото е необразован и безработен?

7

Mein Herz brennt

преди 3 години

Оскотял народ с вожд Мутра!Напълно в реда на нещата да нападат деца, жени и старци, все пак такъв пример дава Бойко Българоyбиец! Той публично обяви че не харесва младите, може би тези са негови последователи!Arbeit macht frei!

6

толерантност

преди 3 години

Е решението. Няма да се учудя, ако дойде време да се извиняваме на престъпниците, че с нашето съществуване сме ги изкушили да направят престъпление.

5

Ф.С.В.

преди 3 години

Жалко -много жалко е тази Държава- да бият едно дете с метални тръби за да откраднат колело-Животът едно колело ли е ?? Ужасни неща се случват в България!! Вина има и Съдебната система!!

4

Totenkopf

преди 3 години

"Приятелят на момчето избягал още преди нападението." Еми работата е ясна от 100 км личи, че е постановка и "приятеля" му е замесен.

3

Ильоменат

преди 3 години

Платени са от черепа!G-шеф се справи с битовата престъпност!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Тоя Спешълайзд Демо си е специализирано колело и който го е крал е знаел много добре какво краде. Това не е кокошкарска работа.

1

Анонимен

преди 3 години

Не може да нападат едно 14-годишно момче с тръби.", твърди бащата Иван Кърджов.Може, може. България 2020. През 2050-та вече ще сме този див, див запад. Ама леко на изток.