15

@

преди 3 години

Спрете се малко бре, ще се гътнете от толкова злоба!Някой живее в центъра и не е преселник като Вас и дайте да му вгорчаваме живота с някаква дивотия всеки ден.

14

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези регресори? Русофили?Да се затваря!

13

Анонимен

преди 3 години

До аз-ът 6Да ти кажа, по-хубаво си е! Не съм съсед с индивиди като теб и това само по себе си свръхкомпенсира всякакви други неудобства.

12

roro

преди 3 години

Центъра на София е за пешеходци и гости на града!Крайно време че тази превилегия да си в центъра си има своите плюсове и мунуси.Приветствам решението!!!На кой не му харесва има една камара по-евтини квартали къде може да се премести с трошката!!!

11

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Ей това кооо Пеле дето цял ден ме трие днес, му пожелавам от жена си СПИН да хване, ракията да му изтече, и сина му зет да му докара. Чу ли бе лай но продажно. Чети!!!!!

10

Анонимен

преди 3 години

До Боян 2При окаяната пътна инфраструктура в София нито е култ, нито е безсмислен! Не сме сравними с Амстердам.

9

Кърджалийската

преди 3 години

Караянчева нали нареди - да ходим пеш

8

Анонимен

преди 3 години

И Шишман споменаха сутринта. *** е, че инвестирахме няколко хиляди да направим паркинг за колите си във вътрешния двор. Сега какво, на Раковска къде ще паркираме?Поредното недомислено решени, както с горките старци от 8 до 10.

7

но комент

преди 3 години

фандъкова вместо да се хване и да мие улиците, ще затвори цяла софия.

6

аз-ът

преди 3 години

крайно време е жълтопаветната либерастия да разбере, че за живеене има нещо наречено жилищни квартали. В административния център живеенето носи негативи. Стига с тоя соц, че най 'убаво е на жълтите павета. Ми не, не е.

5

Анонимен

преди 3 години

Хубаво плюете по хората, но я се поставете на тяхно място. София е презастроена, продължава да се строи с невиждани мащаби. "Инфраструктурата" не е променяна от както сумарно е имало 20хил коли едновременно, сега са поне милион. Цяла България приижда насам, всеки с по 2-3 коли. И същевременно затварят улици. Как тези, които живеят 2-3 поколение на дадено място да се справят ? Нали като затворят някоя улица, съседните стават гъч и трябва да спреш през 2 квартала ?

4

Анониен

преди 3 години

Аман от протестиращи - интереса на мнозинството е по-важен от този на малцинството и тия 100 души къде живеят на тази улица.

3

Анонимен

преди 3 години

Е нали трябва да си спре колата пред входа на блока за да разтовари туршията и зелето от село, как иначе.

2

Боян

преди 3 години

Още много време трябва да мине, че да се изкорени безсмисления култ на българина към автомобила.

1

Мен

преди 3 години

Селският корен на тъй наречените кореняци си проличава винаги когато тръгне да се прави нещо смислено в центъра.