24

Анонимен

преди 3 години

'' Политика не се прави през джипката! ''...................ОЧЕВИДНО се прави и през джипката ... и дори пак ще спечели изборите, защото всички стари комунисти започнаха тайно да гласуват за него ... напомня им Бай-Тошо ... но ако направи грешката да е пак премиер ще загуби окончателно ... единствения му печеливш ход е - духовен лидер тип Доган, а премиер - Дончев или Симеонов.

23

ББ-велик пълководец

преди 3 години

Епидемията "Ковид 19" е като войната. Тя ще издигне нови таланти, но и ще развенчае някои "държавници" и "пълководци" от мирно време. Второто вече става, включително, в България.

22

Анонимен

преди 3 години

Къде му е чалмата на този талибан?

21

Предложение

преди 3 години

Комунист да е защитен изчезващ вид...Да запазим тъжен изчезващ спомен за бъдещите поколения.

20

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?

19

Анонимен

преди 3 години

Според този политиката е партизанска война - дезинформация, саботажи в парламента, на улицата, в медийното простанство. Всяка мръсотия и лъжа е добра, ако е в името на превземането на властта от Комунистите!? Този се е объркал със 70 год. кога да се роди! Предстои му кратък и безсмислен живот в озлобление, защото партията му никога няма да дойде на власт. Световната мъка окупира БСП за вечни времена!

18

Бай ВарвАр

преди 3 години

Ха-ха , истината боли , нали ?!

17

пенсионер

преди 3 години

Борисов не прави политика през джипката бе мушмурок , Борисов работи , за разлика от бсп дето ти плащат да говориш лъжи !

16

Бай ВарвАр

преди 3 години

Герберастките тролчета отново се пънат да обясняват , че само БСП били комунисти !Не само , че сте бавни - направо сте спрели -ГЕРП откъде дойде , сигурно щъркелът ги донесе ?!Легнахте си една вечер комунисти , на сутринта се събудихте герберасти , начело с главния жипкаджия на репубриката !Напразно се хАбите -края на папкането идва !

15

D

преди 3 години

Комунизмът Вън!!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Мирчев, Мирчев, късно си се родил.Ако беше роден по времето на дядо ти,живот щеше да си живееш.Мислехте се да безсмъртни.Хахаха

13

Анонимен

преди 3 години

Да отидат в ковидотделенията и без това не влизат в пленарна зала а и не вярват във вируса.Както се пее в песента:,,Тях червеното знаме ги е родило, тях не ще ги уплаши смъртта,,... на другите.

12

Анонимен

преди 3 години

по света комунистите отдавна си заминаха,само в България се замазва демокрацията с комунистически предатели.

11

Мъдрец

преди 3 години

Мирчев , поне дай малко от брадата си на Чалгаря, че той съвсем е закъсал откъм коса. Дай му малко от брадата си да си направи коса , бъди човек! Или си само комунист ?

10

Доктор

преди 3 години

Мирчев, трай си , че предизвикваш само сексуални намеци тук ! На всеки би станало обидно,другарю! Или вие, комунистите , сте си *** ?

9

Доктор

преди 3 години

Другарче Мирчев , бегай да лъскаш бастуна на Фигуранта или да подмиваш дпката на Нинова , ти за друго не ставаш ! Не се коркай , другарю, управлението на държавата не е за комунисти и никога няма да ви го дадем отново !!! Сунувайте, Мирчев, сънувайте !

8

Обективно

преди 3 години

Той каквото и да прави - вие все няма да го харесвате. Стига сте се напъвали. Смешни сте винаги да тъпсите под вола теле. Утре няма да го харесвате, защото диша и взема от вашия въздух. В такъв момент - който клати държавата - е неприятел на българския народ. Само след 100 дни са изборите.

7

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЕдин път и ти да кажеш Истината !Ама ни дума за червената буржоазия и наследниците окупирали всички партии (като почнеш от сдс , минеш през ндсв и свършиш в герП) - без изключения !

6

Анонимен

преди 3 години

Мирчев, не ставате.Вашият Румен Гечев не в джипката, а като си седеше в министирското кресло направи долара 3000 лева. И днес пак се слага да дава акъл как трябвало да се управляват финанси.Не е до джипка, като си не можеш - не можеш та ако ще и в министерското кресло да си. Изобщо тези леви изпълнения сме ги преживели.

5

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕ

преди 3 години

ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ ДА НЕ КОМЕНТИРАТЕ СЕКСУАЛНАТА ОРИЕНТАЦИЯ НА Мирчев