33

Ще ти кажа панацея:

преди 3 години

Дайте на свинята блатска всичко що си е поискал с уговорката - за всяко нещо дето вземеш от сега нататък ще убивам от кръвта ти! Гледам много дела си пуснал да си вземеш "квото е твое" *** Сакскобурготска! Ще ти налея разтопено злато в гърлото! Те т'ва панацея .... Последния жив от твоя род ще ти ти разбра ли ***!!!!

32

Бай Банкяньо

преди 3 години

Онзи ден: "Всички преболедували Кови, задължително да дарят плазма"~ Бай Лоеко Банкянски а.к.а. Банкянския Ел Чапо а.к.а Чекмедже Войвода а.к.а. Буда а.к.а. Тиквата а.к.а. Тулупа

31

Анонимен

преди 3 години

"Проф. Балтов: Кръвната плазма и ремдесевир не са панацея"Веднага му дайте Нобелова награда за това епохално откритие.

30

До едитора

преди 3 години

До ПхахахахахахЕй пич... това с триенето мога да го преглътна. Но това да ми редактираш мненията... Меко казано прекаляваш, разбираш ли.Прекратете тази практика, ако обичате. Или трийте или не пипайте.Кво ми вадиш думи от коментарите, искаш ли да дойда да ти се изпикaя на веждите?

29

Анонимен

преди 3 години

Аве Мангъров от години се бори с тия грипове и човека ви каза че мафията герб е проблема. Ако ги нямаше техните ,,мерки,, щеше да мине за три месеца ,а сега заради герб и мързеливата им държавна ясла години ще блокираме икономиката. герб е проблема .Последните по всичко у всички класации .Нали вече са доказано накадърни ??? герб е проблема.

28

Пхахахахахах

преди 3 години

Оня ден Лоеко Банкянското , каза че плазмата е панацея.

27

Европеец

преди 3 години

Ама страх ме е че ще умра и всеки ден умирам по 12 часа.

26

съвет

преди 3 години

Не се излАтайте много като бекярин на хоро с тези ваксини, че няма да има голЕма бройка желаещи и да не залежават по рафтовете.

25

до Европеец

преди 3 години

Какъв е смисълът от групов имунитет след като Брюксел вече са купили ваксините за целия ЕС и до няколко седмици и всички ще се ваксинираме и ще се спасим от вируса. Просто трябва да са наложи пълен лок-даун с пълна забрана за излизане, затваряне на училища и фирми докато от Брюксел ни ваксинират.Ти т.н. Европеец си събирателен образ на овца. Стей си в хоума и чакай да те кастрират, ваксинират, острижат и заколят. Ще бъдеш щастлив!

24

Анонимен

преди 3 години

До Европеец #21Ако искаш и 2 години си стой вкъщи, щом си се насрал от страх.Viva Mangarov, долу плешивата фуражка!

23

Анонимен

преди 3 години

Затова юруш на учениците в училище да се изпозаразят всичките. Правят си експерименти с децата.

22

Гошо

преди 3 години

Напротив, плазмата се води плацебо.

21

Анонимен

преди 3 години

Превенция, като няма... пътищата стават много.Един от тях е този към гробищата.

20

Европеец

преди 3 години

Какъв е смисълът от групов имунитет след като Брюксел вече са купили ваксините за целия ЕС и до няколко седмици и всички ще се ваксинираме и ще се спасим от вируса. Просто трябва да са наложи пълен лок-даун с пълна забрана за излизане, затваряне на училища и фирми докато от Брюксел ни ваксинират.

19

Анонимен

преди 3 години

С две думи... Лечение няма...Но иначе изписваме "излекувани"...

18

toy

преди 3 години

На тоя няма ли кой да му затвори кухата тиква?

17

Тикволандия

преди 3 години

По-безмислена статия е трудно да се измисли. С едно изречение това, което се казва в нея е "С нищо не трябва да се лекуваме, защото не е панацея, а в болниците места има достатъчно". Но практиката показва обратното.

16

Анонимен

преди 3 години

Това го казва и Мангъра, ама него кой го слуша...

15

ЦИНИК

преди 3 години

Верно казва професора!! У наше селу сичко е на ракия 52-55 градуса и няаа нито един болен.Никви ремдесивири,никви други илачи.Ракия,чесън и препечени *** ребра.

14

Българина

преди 3 години

Когато не можел да дишаш и виждаш края си, и двете са панацея. Нямам нужда от доктое да ми ги изписва. Сега тоя говори така, само защото за 7 месеца не осигуроха нито плазма в хладилници нито ремдисевир. Иначе ВСИЧКИ ВЕЛИЧИЯ ОТ БМБ ДО герберските депутати, К Нинова, всички се лекуват само така!!!! А народа да мре! Смърт за вас мам *** ви лицемерна!