75

Какво искаме

преди 3 години

Малка анкета: Искате ли децата да ходят на училище или не? Зелен палец да Червен палец не

74

Анонимен

преди 3 години

Относно пропусквателния режимВ нашето училище нито веднъж не са мерили температурата на влизащите в сградата ученици, учители или друг персонал. Влиза се и се излиза през един и същи вход, не че няма още няколко. Някъде около 25 септември в нашата класна стая наляха дезифектант в закупения за целта диспенсър за ***!!! И понеже не можеше да работи, разредиха дезифектанта с вода...

73

до 58

преди 3 години

Бабата живее на друг адрес... но учителката често е на възрастта на бабата.Вие изобщо виждате ли по-далече от носа си?Защото аз работя в ДГ от 30 години и знам колко са учителите в детските градини над 55г. и колко са в училищата над 58г.Това може да се провери-има справки за учителите колко са на брой и на каква възраст са.Учителите са проблема. Умориха лекарите. Сега и учителите ще изкапят. До 1 месец ще починат още учители. Тогава ли ще се сетите къде е проблема или не ви п-у-к-а?

72

ааа

преди 3 години

А добро утро пенкеле, добре ли спа. Нали на министерството на здравеопазването идеята беше да го преболедуват повече хора през септември и октомбви преди да са дошли ноемврийските грипове.

71

8

преди 3 години

Къде беше ти преди това да предупредиш за това , което твърдиш ?Има ли в България поне един свестен учен в тази област да каже няколко реални приказки или всички сте набедени ?В педагогикатазнам , че е така щом на онлайн връзкото казват УБУЧЕНИЕ!

70

Анонимен

преди 3 години

А мачовете, баровете , ресторантите, молове, цехове и семинари, конференции , сватби и банкети, не са! Времето захладня, много хора от лятото се разпищолиха и не спазват нищо, врат се на закрито и те така стана тя, каквато стана!

69

Анонимен

преди 3 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПъТ'ъпчо... Проблем, като този с епидемията не се решава индивидуално... Децата не са застрашени, а техните родители... Те разнасят заразата между колегите си и всички по веригата от контакти.

68

до68

преди 3 години

като ги гледам в Германия - и там са цъфнали и вързали. Накрая ще затворят всичко защото не са затворили навреме. Само дето ще има много жертви и ще си отрепат икономиката. И двете.

67

Анонимен

преди 3 години

До СФК СлуцкАми Тонка, това са деца, ти ако си майка, би трябвало да знаеш че кипи енергия в тях :) Ще кажа на полицайте да ги затворят в клетка, по доволна ли ще бъдеш ? :)

66

СФК Слуцк

преди 3 години

Миналата седмица в софийското 132 СОУ имаше карантина за учениците от 1 до 4 клас заради заразена учителка. Същите деца обаче не спазваха карантината и градинките в жк Славия бяха пълни именно с тях. Какво правим? 6 РПУ е на една крачка, защо никой не контролира това? Нали МВР следеше за спазване на карантината? След толкова месеци ваканция, за 10 дни ли не могат да се спрат?После защо заразените нарастват с всеки изминал ден, особено в София.

65

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

До МайкаМамче, Ти си спри твоето дете от училище, напусни работа за да си го гледаш, а моето ще продължи да учи. Догодина, като ти мине уплаха, пак ще го запишеш. Толкова ли е трудно?

64

Анонимен

преди 3 години

До майкаСега и майка ли стана, всестранна личност си, но поне си признаваш че си кадъна :)

63

Анонимен

преди 3 години

Германия затваря всичко но НЕ и училища, защото образованието е най важно за бъдещето, ние вероятно нямаме нужда от такова!

62

майка

преди 3 години

Дистанционно обучение ,училищата са инкубатори на заразата.дано не стане късно.

61

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Който го е страх за баба му, да си спре детето от училище! Догодина ще повтори класа. Толкова ли е сложно?Само не разбирам защо трябва моето дете да не учи пълноценно заради глупавите ви страхове!

60

Анонимен

преди 3 години

Като се притеснявате толкова от пандемия/епидемия не излизайте :) Все едни и същи лица виждам, как пък един не хвана от модерния вирус :) Излизат, напиват се и един да не зарази близките си, както и комшиите, голям срам, трябва код черно да обявят, не става така :)

59

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Ама разбира се, че училищата са виновни. Лошото есенно време - студът, влагата, мъглите и дъждът нямат нищо общо.А през лятото децата все вкъщи си стояха и въобще не се събираха по площадки и полянки, не обикаляха по почивки с родителите си и все маски носеха.Вий сте маллоумни бе!Овце! Беееееееее!

58

Анонимен

преди 3 години

Как па не се намери код червено у Кауфланда, Билата, Лидъла... нещо при куриерите, бързите кредити, банките, у метрото ... и пр. Училищата ви вадят очите...

57

до58

преди 3 години

е явно си богат и/или бабите и дядовците ви нямат нужда от помощ.

56

kris

преди 3 години

Ай стига ба! Верно ли? Добро утро!