114

Анонимен

преди 3 години

Трябва ли да си антиваксър, за да не си съгласен да ти бият не добре изпитана, набързо направена ваксина, която дори е имала проблем при тестовете, но вместо да спрат и да си решат проблема, при вече пълни складове решават да замажат положението и да продължат с производството, защото вече имат договор и парите са преведени. Или както някой каза: "Е, вече е произведена, няма да я хвърляме".... Та питам: антиваксър ли си, за да откажеш този *** и да изчакаш друга, която е направена кадърно?

113

До 143 :-)

преди 3 години

Хората се страхуват от ВИРоСА, защото са неграмотни.Неграмотните се страхуват от всичко което не могат (защото са неграмотни) да сИ обяснят.

112

Фин

преди 3 години

Напишете в ютуб " Ваксини срещу вяра - изтекло видео от пентагона с Бил Гейтс" . Най накрая се разбра, че видеото не е фалшиво.

111

Анти на всяко анти

преди 3 години

От както не се ваксунирам срещу гриб, да чукна надърво, не съм го лепвал.Не, не се правя на супермен, но присто... факт.

110

Анонимен

преди 3 години

Хората се страхуват от вируса, защото са неграмотни.Неграмотните се страхуват от всичко което не могат (защото са неграмотни) да си обяснят.

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140Хората се страхуват от ваксините, защото са неграмотни.Неграмотните се страхуват от всичко което не могат (защото са неграмотни) да с обяснят.

108

Анонимен

преди 3 години

До Fake newsТи няма да имаш деца, тъй че всичко е наред.

107

Анонимен

преди 3 години

На снимката виждаме ваксина срещу инфлуенсъри

106

Fake news

преди 3 години

Поредната фалшива новина спусната от поредната медия на организираната престъпност да манипулира и дезинформира населението. Целта е да се осмее всяко едно критично и логично мислене и действие срещу новия световен ред няложен от световния ционизъм чиято единствена цен е тоталното унищожение на бялата европейска раса заради великия Хитлер . Номера с отровите наречени -ваксини ,няма да ви мине . Нито аз ще се ваксинирам нито бъдещите ми деца

105

1

преди 3 години

До Анонимен 135"Пишете си платена публикацзия от световната фармацефтична мафия. Въпросът е защо висчки нямахме нищо против ваксините преди,а сега се опасяваме?"Защото другарЕ, преди биеха комунистически ваксини и вие на всичко комунистическо вярвахте, а днес всичко е вече нормално, и вашите разрушени мозъци и начин на мислене си искат комунизма, и всичко което не е от него е "опасно/вредно".Затова.

104

Извод

преди 3 години

Извод: антиваксърите не са мръднали на крачка в развитието за 100 години.Разбрахте ли, другаре?Вие сте изостанали от света с век.

103

Анонимен

преди 3 години

Пишете си платена публикацзия от световната фармацефтична мафия. Въпросът е защо висчки нямахме нищо против ваксините преди,а сега се опасяваме?

102

д-р Делгадо

преди 3 години

До гостТи щеше да си най-добрият ми пациент!Явно твоят мозък е нападнат от мозъкоядна американска амеба .По научни изследвания върху твоя мозък студентите по медицина има да научат много неща за патологичната психопатия.Жалко ,че се похабява такъв материал.Относно ваксините колегата по-долу е прав едно време не е имало генно инженерство ,а сега има нанотехнологии ,чипизация и какво ли още не .Могат да направят ваксините да бъкат от всякакви отрови в зависимост от целите коитопреследват

101

Анонимен

преди 3 години

До гост 118По твоята логика проваксърите са алтруистични полезни ***. (Също и по моята, тук нямаме спор).

100

забавно е

преди 3 години

По статиите ще ги познаете.Досега нагнетяваха страх от болестта, а сега се доближават до заветните ваксинации и се започва мощна агитация за ваксините. Като сте рекли А, кажете и Б - двама от доброволците на Астра-Зенека са осакатени за цял живот, трети почина, това в тясна извадка и в рамките на един месец.

99

Анонимен

преди 3 години

Фактът, че в страните с действаща правосъдна система има огромни по размер парични фондове за ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ, говори сам по себе си колко са "безопасни" ваксините. И още един факт, който пък показва, колко са "ефективни" - в България, където все още ваксинират срещу туберкулоза, туберкулоза има; в страните, където не ваксинират срещу туберкулоза, туберкулоза няма. На никого не пожелавам детето му да пострада от ваксина - само който го е препатил, знае какво е.

98

ДртПрч

преди 3 години

Проблемът в тази статия, че НЕ СМЕ антиваксъри. И аз и децата ми си имаме всички задължителни ваксинации, че и някои доброволни.Тази година обаче здравните власти са тотално дискредитирани. Мутафчийски и ко. постигнаха ефекта на Лъжливото овчар че. Толкова лъжи и говориха в опит да ни уплашат, че вече никой не им вярва.

97

ДртПрч

преди 3 години

Боже, докъде стигна родната журналистика! Да публикува такива откровено пропагандни манипулативни статийки!Срам за този сайт!

96

Анонимен

преди 3 години

Когато имаме действащи, полезни и качествени ваксини и хората го знаят тази тема ще е безмислена. Докато фирми и правителства злоупотребяват с ваксинациите и смисъла от тях ще има и хора, които са против. Въпрос на доверие, а от години се губи и то основателно От ваксина до ваксина има огромна раззлика

95

Анонимен

преди 3 години

Имало е ваксини преди развитието на гентехиката, сега е инженерство на човешкия ген, а ние сме матеряла.