36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36"Така беше при соца когато бяхме източняци с Русия, 15-20 лева сметка парно за тристаен с 250 лева заплата"Мхм, така беше и затова три пъти фалирахме, а инженерите получаваха колкото секретарките, но нали последиците се отлагаха за "бъдещето" всичко беше на "после ще го мислим".

35

Анонимен

преди 3 години

С новия американски реактор ще стане тройно....

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37А сега като я написа тая глупост напълни ли ти се хладилника?

33

Анонимен

преди 3 години

Ами щом имаме да платим 6 милиарда за нови 50 годишни американски F-16 които дори в САЩ са излезли от въоръжение и не се произвеждат вече, значи можем да си позволим два пъти по скъп ток за американските TEЦове. При това в САЩ 50 милиона американци гладуват и тълпите разбиват и плячкосват магазините, трябва да помогнем финансово на братята американци.

32

Анонимен

преди 3 години

До 1.. че да си "западняк" и щом си богат, означава парното ти да работи постоянно на макс, да си потребяваш без оглед на нищо: дет се вика, да ти е отворен прозореца през зимата докато духалките работят на 6.Така беше при соца когато бяхме източняци с Русия, 15-20 лева сметка парно за тристаен с 250 лева заплата. Но нямаше тоалетна хартия и банани да хапваме сладки банани и да се бършем с мекичка тоалетна хартия като акаме.

31

Анонимен

преди 3 години

Ще плащате без да мрънкате. Братушките ви водят войни на четири фронта и им трябват много пари. Вие им сте задължени до гроб защото сега щяхте да носите фесове вместо каскети и yшанки.

30

Анонимен

преди 3 години

Путин сипва новичок в рускта газ, аз руска газ не ползвам, карам си с карго шип спедишън от Америка бидони с чиста американска втечнена газ и ползвам само американска.

29

1

преди 3 години

... че да си "западняк" и щом си богат, означава парното ти да работи постоянно на макс, да си потребяваш без оглед на нищо: дет се вика, да ти е отворен прозореца през зимата докато духалките работят на 6.

28

1

преди 3 години

До Анонимен 27"Реално цената на тока в БГ с всички такси е два пъти по-ниска от средната за ЕС."Мдаааа. Аз това го написах още в първия коментар, но някои просто искат да си пишат техните неща.Истината е: тока в ЕС е по-скъп от този в БГ (логично). Заплатите в БГ са по-ниски от тези в ЕС (известно).Това, което не е съвсвм известно е, че на Запад хората си правят ЯКО сметката как потребяват, включително използват високо енергийни решения, пестят и т.н., докато българина си представя ...

27

Родолюбци

преди 3 години

Те и Саддам и Каддафи бяха големи родолюбци и не искаха да служат на никой а само на родината си, но къде са те сега, и как живят народите в Либия и в Ирак днес?

26

Гаргамел Драгалевски

преди 3 години

Тока от руските реактори е радиоактивен...аз ползвам само такъв от моята централа Глобал-Контур!!

25

Баро

преди 3 години

Народа иска безплатен ток и по един мильон евро на калпак и виното се лей и душата пей. Айде давайте парите бре стига ги стискахте. Нема ги носите у космоса.

24

Анонимен

преди 3 години

Или служиш на интересите САЩ, или те сменят с БСП. Друга алтернатива няма. Който и да е на власт винаги ще служи на САЩ защото поне още 5 партии ще му дишат във врата да служат още по верно на САЩ. Така че тия лозунги за родолюбците и на баба ми да ги разправяш и тя ще ти се смее.

23

Анонимен

преди 3 години

Престанете с тези смешни анализи. Плащали сме два пъти повече ток. Това, че 6% от доходите ни отиват за ток не означава, че токът в БГ е два пъти по-скъп. Реално цената на тока в БГ с всички такси е два пъти по-ниска от средната за ЕС. И тези 6% реално означават, че имаме 4 пъти по-ниски доходи от средните в ЕС.

22

ГРОБ за ГЕРБ

преди 3 години

Тов. Тръмп ша докара евтина втечнена диверсифицирано-кашерна от Тексас....само 2пъти по скъпа от руската....

21

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоАми вуйчо, 20 години българските в кавички политици саботират интерконектора с Гърция. Откъде да дойде по евтин газ?

20

Анонимен

преди 3 години

В Европа не се отопляват на ток,не топлят вода в бойлер на ток,а като добавя ,че само на празници ползват фурната да готвят ами от там идва разликата!!! Ние сме енергонеикономични това е истината.

19

Анонимен

преди 3 години

Ми не кушувайте руска газ бе, защо купуват скъпа руска газ, купувайте евтина американска шистова газ, кой ви принуждава да купувате скъпа руска газ. А когато през 2035-2040г дойдат новите модерни 80 годишни F-16 с тях ще поставите Русия на колене да ви продава евтина газ, защо сега купувате скъпа руска газ?

18

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Аз не искам евтин руски газ, нито евтини Ф 16 от САЩ, аз искам честни и родолюбиви българофили в парламента, вместо тия 240 ***. 30г. сме по кривата пътека, а най-лошото е, че свикнахме и сякаш вече е нормално да сме просяците на Европа.

17

Анонимен

преди 3 години

Хайде да не задминаваме американците, че ще ни се смеят на голия ***.