21

Анонимен

преди 3 години

Боко е дал държавата да се управлява от ДПС. Всички във власта са посочени от Доган. Боко го интересуват само европарите и проектите, от които краде стотици милиони. Останалата част от баницата я е дал на ДПС при условия, че управляват държавата добре. Сега проблемите е оставил на Доган, а докато ги реши, Боко е в неволя по страната.

20

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

По пр. "Хоризонт" в 11.30 ч. съобщиха, че Мустафа Карадайъ и ДПС са поискали оставката на П .КП, а не БСП. БСП само са го подкрепили.

19

D

преди 3 години

До БеСиПеТе всички са комунисти, независимо с какво име са, незнам как още не си разбрал. А тези, дето се правят, че не са такива, са най-големите и закоравели ***.

18

Анонимен

преди 3 години

БСП нищо не предлага освен слугинаж на Путин и Русия.

17

Анонимен

преди 3 години

Боко го е страх да дойде в София.Народът го е изгонил. Обикаля страната като препикано мушкато.Да подава оставка и да чака резултата.

16

Анонимен

преди 3 години

Той и Президента не познава конституцията и законите и ги нарушава, но си го търпим.

15

Анонимен

преди 3 години

До 9Дай дефиниция за мутра. Факт е че си ***. Другото са свободни съчинения на болен ум

14

Бай Пеньо

преди 3 години

До ДДРонег А пък всички БСП-ри в Белене! И те да видят там какво е било. Те ни докараха до тоя хал! Работех за 3 долара и ми плащаха всяка седмица! Те рушат авторитета на НАродното събрание!

13

Недоразбрал

преди 3 години

*** те теа комунеги само искат,само присвояват,само се самообогатяват,а насреща нищо не дават?!Абсолютна черна дупка!Който или каквото се доближи до тях и изчезва на секундата или се превръща в същото като тях,черна,гадна,леплива слуз!! Колкото до искането и аз искам да си легна с Деми Мур,Памела Андерсон,Джулиа Робертс и още безброй красиви каки,ама кой *** пита мен какво искам?!

12

Анонимен

преди 3 години

", а основният закон посочва, че депутатите представляват всички граждани."Под "депутатите" се има предвид НС, не отделните депутати. Има институционална връзка между един депутат и неговите избиратели, поради което има и избирателни райони.Нинова да си подаде оставката, защото не познава правния ред в държавата и си тълкува Конституцията както харесва на БСП.Иначе виж,ПРЕЗИДЕНТА вече представлява всички българи, поради което се избира мажоритарно,тъй че БСП моментално да му поиска оставка

11

Анонимен

преди 3 години

Кисело ли е гроздето, а комсомолци?

10

Анонимен

преди 3 години

До ДДРонег Ти не си в ред , други сринаха държавата!Ама не знаеш , защото сигурно тогава още не си бил роден!

9

ДДРонег

преди 3 години

До Анонимен 3Че бсп са си такива си е факт !!!Факт е, че гербаджиите са подчинени на му-т-ра и сринаха държавата !!!

8

Анонимен

преди 3 години

Не се спряха ,само оставки искат! Не разбраха ли ,че оставки няма да има ! То за друго май не стават само знаят за "Оставка " и Вето".

7

ДДРонег

преди 3 години

Всичките гербаджии трябва да са лишени от Българско гражданство !!!За 10 години сринаха цялата държава, каквото работеше що-годе читаво, вече изобщо не работи, а народът бяга ли бяга, въпреки уверенията на тик-воча, че сме били държава за пример и супер финансова дисциплина !!!

6

неизвестен

преди 3 години

Да знаете, че Кака Кори е яд, че отказа председателството и сега иска оставката на Караянчева ха, ха

5

Анонимен

преди 3 години

Празна поцинкована кофа, пак си е празна кофа

4

Анонимен

преди 3 години

Кърджали, ех че хубав град.Какво друго да си мисли човек вече чувайки името Цвета Караянчева

3

Анонимен

преди 3 години

БСП говорят за авторитет. Те, които са абсолютно безавторитетни от 1989 година и преди това.

2

Анонимен

преди 3 години

Разбира се,тя е ***,но се пита как така България,Европа и света попаднаха в ръцете на патките.С концепции,стратегии,проекти и куп глупащини ,а в съдържание едно голямо нищо.Комунизма си отиде с планове и петилетки.ЕС ще си иде с европроектите ,бумащината и тракащите токчета на мръсниците взели власт.