148

Кълвача

преди 3 години

Реално ГЕРБ печелиха, защото милиони ходеха за риба и гъби. 2021 ще ги изметат точно тези милиони. :)

147

до 155

преди 3 години

Знаем ви вас, мадамите от центъран на софия, каква стока черноока сте. Ще говориш за досойнство, когато можеш да бачкаш нещо смислено тук, а не да си даваш *** на французите докато не влагаш нищо тук. Пфу

146

пфу

преди 3 години

Ония трите змии ни дават на съд е европарламента. Какви са тия *** и кой ги разрешава ? Как 3те клоуна имат лице да ходят по улиците изобщо ???

145

Винету

преди 3 години

Георг Георгиев: Силата на ГЕРБ произтича от българския народ вече 10 г.-------------Ми, че верну ви *** каза "Младото Меринджей"!Какъвто народа, такава е и власта дету *** управлява!!!!!!ПС------Можех да ви *** кажа и още по-достъпно за разбиране, мъ веднага шъ мъ цензурират по либералну-демократичен маниер.

144

Анонимен

преди 3 години

На времето такива ставаха комсомолски и след това партийни секретари. Нищо ново - то и герп произлизат от БКП.

143

Анонимен

преди 3 години

едно надъхано младо кариеристче от комсомолски тип се изказва наукообразно , с типично комунистическо лицемерие и демагогия...

142

Леле до 102

преди 3 години

Родена съм в централната част на София :) живея във Франция вече дълги години, много от приятелите ми също предпочетоха достоен живот и заплащане в Западна Европа :) Другарю/другарко- НИКОЙ ОБРАЗОВАН ЧОВЕК НЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ :) Като споменахте катуните- ще Ви напомня, че гласовете за ГЕРБ са в масовата си част от махалите :) на последните кметски избори в София, за селска женица, преподавала руски език, родим от Самоковско село- тя имаше 99% подкрепа на всички ромски махали :)

141

Шефа

преди 3 години

Силата на ГЕРБ идва от фалшифициране на изборите с участието на Областните управители и полицията!В момента мафията ГЕРБ е вкоренена дълбоко в държавните структури и трудно ще бъде изкоренена !

140

Анонимен

преди 3 години

Силата на ГЕРБ проризтича от американското посолство и плащането на кресливите "умни", "красиви" и т.н. лум *** ни, на които всекидневно плащат да увикват по площадите, докато не стане тяхното.Освен от там, другия източник на силата им е едно малцинство, което скоро ще стане многинство под техните топли грижи, което срещу малки хонорари за всеки, който не може да си прочете името получават глас какъвто са му казали да пусне.

139

До Морски

преди 3 години

Морски, Морски, като ти гледам размишленията ми се струва , че чавка ти е изпила мозъка !Представям ти реални факти, а ти се опитваш да ми опонираш с мантри родени в празните глави на тези които гледат вечер кинопрожекции пред президенството.Нищо ново !Само лъжи и манипулации.Явно само това можете.Това сте вие комунистите и всички отренки облизващи се за бърза метежна власт около вас !Долни Лъжци и манипулатори !

138

Анонимен

преди 3 години

Сигурен бях че милиционерите са най-големите родолюбци, както едно време. Нали никой никъде не ги иска..

137

Анонимен

преди 3 години

Силата на ГЕРБ поизтича благодарение на българския народ.

136

ФАКТ

преди 3 години

Силата на ГЕРБ произтича от българския народ вече 10 г.ОБАЧЕ НЯМАМЕ ТОПКИ ДА СЕ ПОКАЖЕМ ПРЕД ТЯХ И УПРАВЛЯВАМЕ онлайн.ПРОСТО ФАКТ

135

Анонимен

преди 3 години

Вече не произтича а поизтича.

134

Анонимен

преди 3 години

ПРОИЗТИЧА ОТ ЛЪЖИТЕ НА БКП, ДС.

133

Анонимен

преди 3 години

Силата на ГЕРБ произтича от вменяването на комплекс за малоценност на българите, че само Бойко и ГЕРБ могат и трябва да мислят и да вземат решения и от доверието което българите дадоха на Бойко за да пребори БСП.

132

old stupid retard

преди 3 години

До АлооуууПодкрепа от 20%. Твоята БСП сигурно има подкрепа от 99.9%. Или поне така беше допреди 30 години.

131

тъпото

преди 3 години

До АнонименДобре че ги има такива като тебе ,да движат Бълтария напред. Само дето твоето напрад е назад за останалия свят.

130

Щерю

преди 3 години

Все пак да не забравяме, че партия ГЕРБ бе сформирана от бивши комунисти, на които БКП раздаде пари, но които впоследствие отказаха да си плащат на Партията лихвите...

129

old stupid retard

преди 3 години

До обективенЗа аферата костинброд...А какво е бе мръсен лъжецо...ако бяха отпечетени 2 милиона бюлетини повече, те как според тебе ще бъдат преброени и вкарани в играта. Нали като влезнеш в СИК ти дават 1 бюлетина с 1 печат. Ти ако искаш носи още 20 в джоба си. Но на тази с единия печат се слага втори печат и то трябва отрязъка да съвпада с кочана. Единствените избори организирани от ГЕРБ са президентските.... Те фалшифицирани ли са. Стига сте ревали ... на калпав .*** вълната му пречи